Спортни новини в спорт портал Lifesport.bg - футбол, фитнес, здраве, красота, бойни спортове, автомобили и спортни клюки. Спорт и футбол в интернет Десислава  
LifeSport.Bg Logo
RSS feed icon

Съдружниците в Труд и 24 часа в спора си говорят за стрелба и пари

Плашат се с прокурор и полиграф.

Съдружниците в Труд и 24 часа в спора си говорят за стрелба и пари

Конфликтът между съдружниците в "Медийна група България холдинг" днес достигна своята кулминация с размяна на обвинения и обиди в ефир между двамата доскорошни партньори Любомир Павлов и Христо Грозев.Арена на почти едночасовата размяна на удари между тях беше предаването "Гореща точка" на ТВ. Предлагаме ви някои от по-запомнящите се реплики, изречени от двамата пред водещия Николай Бареков.

КОЙ Е ДАЛ ПАРИТЕ

Любомир Павлов: "Не е срамно някой да няма пари или да има малко пари. Аз това съм го казвал много пъти. Парите са една от целите и не бива да са единствената цел в едно съдружие. Проблемът е когато някой поеме ангажимента, че ще плати едни пари и след това не ги плати".


Любомир Павлов: "Христо Грозев не даде дори 17500 евро за учредяване на австрийската фирма ("БГ Приватинвест" ГмбХ - бел.ред.). Аз имам разписка, че той ми ги дължи. Нека да каже дали ми ги е върнал, кога ги е върнал и защо не ги е върнал, но не може да се лъже пред телевизионните зрители".
Христо Грозев: "В деня в който без никакъв договор му прехвърлихме огромна сума, милиони евра, без никакъв договор, той каза, цитирам: "Много съжалявам, че ги прати, аз по-малко, но Огнян много се надяваше, че няма да ги пратиш тези пари".

Христо Грозев: "Ние не сме поканени (за участие в проекта - бел.ред.). Те са били поканени след дълго търсене на подходящ партньор. Тази сделка беше наша, тя не можеше да бъде направена от Любомир Павлов и Огнян Донев, защото тази сделка беше направена с ангажименти, освен покупната цена".

ЗА ВРЪЗКАТА С "ВИНПРОМ ПЕЩЕРА"
Любомир Павлов: "Не бях искал да го казвам, но г-н Грозев се опита да наложи неприемливи за нас акционери".
Любомир Павлов: "Г-н Грозев поиска да включи в договора акционери, на които дължи пари - двамата души от "Винпром Пещера", с единия от които е съученик... Не знам дали те знаят това, аз с тях не съм разговарял. Той каза, че им дължи пари. Даже каза, че те са читави, не са криминални типове и че аз мога да се запозная с единия от тях."
Христо Грозев: "Тук задълбахме вече в конкретни лъжи. Така че мисля, че това е за прокурора вече".
Любомир Павлов: "Когато аз му казах добре, ако дължиш пари, ако имаш задължение ти или австрийското дружество, тогава ни ще ти ги върнем, за да можеш да възстановиш сумите. Той ми каза: "Аз не мога да направя това, те ще ме застрелят". Цитирам го едно към едно. Призовавам г-н Грозев да отидем пред полиграф".


Вестник Капитал


SEO-X Social Bookmarking Button

    << върни се назад Автор: Антон Петров
    31 март 2011   23:10      • В момента няма публикувани мнения!


Още за Скандали & Крими:
Прикрива ли се убийството на Карлос в Плевен и защо ?
Войната срещу Цветан Василев показа завръщането на 9 септември от 1944 г.
Морето ни отне митрополит Кирил
Маратона в Бостън взе жертви след две експлозии
Прокуратурата установи герберово незаконно подслушване

    Спорт  |   За LifeSport.BG   |   Реклама в сайта   |   Контакти с нас
Партньори: bestnews.bg   |   www.beachsoccer.bg |   NUDE.him.bg
Подходящо за лица над 18 години!
Ползване на статии - само с линк към LifeSport.bg  | тел: 0889622324 |     Google PageRank
дизайн.NVS