Спортни новини в спорт портал Lifesport.bg - футбол, фитнес, здраве, красота, бойни спортове, автомобили и спортни клюки. Спорт и футбол в интернет Десислава  
LifeSport.Bg Logo
RSS feed icon

Обявиха официално Business Lady Club

Обявиха официално Business Lady Club

21 април 2011 г., София. Успели дами от различни сфери на бизнеса, обществения и политическия живот у нас взеха участие в обявяването на Business Lady Club вчера. Домакин на събитието бе хотел Феста София.


 След официалната част по обявяването на клуба дамите имаха възможност да се насладят на моделите на дизайнерката Аля Милушева, носителка на високото отличие „Златна игла“ на Академията за мода. Представените тоалети са изцяло предназначени за активната работеща жена, която иска да изглежда елегантно и винаги да е шик. За приятното настроение по време на коктейла се погрижиха музикантите на агенция Like the Music.


 Клубът е неформална организация и логично продължение на списание Business Lady. Една от основните задачи на клуба ще бъде да подкрепя и насърчава позициите на жената в обществото – икономически, политически, правни и професионални.


 Няколко са основните характеристики на клуба, които подчертават неговата индивидуалност. Една от първите каузи, върху които Business Lady Club ще съсредоточи своето внимание е в сферата на образованието. Стартират срещи на бизнеса със студентите от няколко висши учебни заведения. Това ще са регулярни срещи между професионално доказали се дами и студенти от съответните специалности. Целта е с помощта на всички успели дами, доказали своите професионални умения и морал, да се подпомогне ефективното взаимодействие и партньорство между академичните институции и бизнеса в България.


 Друга инициатива, която ще предприеме Business Lady Club, ще засяга квотния принцип в политиката. Ще бъдат организирани работни срещи за дискутиране на равни права на мъжете и жените в политиката, които ще прерастнат в национален конгрес.


 Клубът ще работи и по изграждане на структури във всички по-големи градове на страната, които на местно ниво да работят за каузите на организацията.


 Business Lady е първото и единствено по рода си българско издание, насочено към деловите дами. Това е списанието на всяка уважаваща себе си съвременна, работеща и успяваща жена, която знае какво иска, знае как да го постигне и цени времето си. Списание Business Lady подкрепя дамите у нас, които завидно добре успяват да съчетаят своята успешна кариера, личен живот, образование, спорт и релакс.


 


SEO-X Social Bookmarking Button

    << върни се назад Автор: Антон Петров
    27 април 2011   22:28      • В момента няма публикувани мнения!


Още за Обучение & Кариери:
Шафранът – „божественото цвете“ на парфюмерията
На гребена на вълната с REFAN
Лайфспорт магазин организира Благотворителен търг в подкрепа на Футбол клуб
Предизвикателната Ванеса e Мис Монокини
Силвия Юрукова на корицата на BG ФУТБОЛ&LIFE

    Спорт  |   За LifeSport.BG   |   Реклама в сайта   |   Контакти с нас
Партньори: bestnews.bg   |   www.beachsoccer.bg |   NUDE.him.bg
Подходящо за лица над 18 години!
Ползване на статии - само с линк към LifeSport.bg  | тел: 0889622324 |     Google PageRank
дизайн.NVS