Спортни новини в спорт портал Lifesport.bg - футбол, фитнес, здраве, красота, бойни спортове, автомобили и спортни клюки. Спорт и футбол в интернет Десислава  
LifeSport.Bg Logo
RSS feed icon

Колко е важно да бъдеш модерен

Колко е важно да бъдеш модерен

      


Искате ли да бъдете в крак с модата?


На пръв поглед подобен въпрос може да прозвучи най-малкото, необичайно. Кое момиче, надничащо с трепет в огледалото, би пренебрегнало леко поизтърканата, но все пак заветна титла “Модна икона”?Нека бъдем честни: има ли същество от женски пол (пък и не само!), което не би искало да се обръщат след него - едни с откровено възхищение, други - с тайна или явна завист? Разликата в отговора би се свеждала само до предпочитанието към една от посочените цел-реакции – одобрителната или завистливо-одобрителната. Но истината е, че няма жена, която не би искала да бъде в крак с последните веяния от световните подиуми.И точно тук се крие опасността.


Защото “да бъдеш в крак” означава, преведено от езика на идиомите, да маршируваш в строя. С други думи, да бъдеш като всички. Да се сливаш с масата. Да си “нощно шкафче”. Да си шоколадов бонбон от кутия, в която всички бонбони са еднакви.


Устройва ли ви подобно положение? Ако отговорът ви е “не”, попаднали сте на точните редове.


Никак не е трудно да изразиш уникалната си същност, същевременно балансирайки върху модната вълна. Решението е колкото тривиално, толкова и вярно – вслушайте се в сърцето си по време на следващия си моден тур из магазините. Повярвайте – то ще ви “облече” по-стилно от дизайнер от италианската висша мода. Разглеждайки поредния чифт дънки,  индийския шал, сладурската баретка, чуйте ги – някое от тях непременно ще проговори на вашия език. По този начин завинаги ще се спасите от етикета “нощно шкафче” и ще стигнете до някои гениални решения в облеклото и стила си, които дори могат да станат вдъхновение за  ново модно веяние.


Следвайки собствения си усет и обръщайки гръб на общоприетите стандарти, вие не просто ще сте на гребена на вълната. Вие ще определяте посоката на цялото вълнение в океана на модата.


Не бъдете роб на модата... Станете нейн законодател!   


SEO-X Social Bookmarking Button

    << върни се назад Автор: Вирджиния Моллова
    18 август 2011   17:08


      • В момента няма публикувани мнения!


Още за Мода & Красота:
Осигурете комфорт на кожата си с крем-бутери за тяло с подхранващи масла
Козметика с витамин С – за тен без пигментни петна след лятото
Запиши се за участие в конкурса Мис Лайфспорт 2018
Тамара Георгиева от София е Мис България 2017!
Избeрете нежните Секссимволи на Лайфспорт на първото десетилетие

    Спорт  |   За LifeSport.BG   |   Реклама в сайта   |   Контакти с нас
Партньори: bestnews.bg   |   www.beachsoccer.bg |   NUDE.him.bg
Подходящо за лица над 18 години!
Ползване на статии - само с линк към LifeSport.bg  | тел: 0889622324 |     Google PageRank
дизайн.NVS