Спортни новини в спорт портал Lifesport.bg - футбол, фитнес, здраве, красота, бойни спортове, автомобили и спортни клюки. Спорт и футбол в интернет Десислава  
LifeSport.Bg Logo
RSS feed icon

Проверено и доказало се във времето

Мъжете се нуждаят и от пари, и от жени.

Красивите жени са виновни за финансовата криза
Мъжете, които гледат еротични снимки на красиви жени, поемат по-големи финансови рискове. Възбуждащите образи активирали зона в мозъка, която работи при поемане на финансови иновации. Това е заключението на учените от Станфордския университет, които са направили специално изследване по този въпрос в първите месеци на годината."В еволюционен план мъжете се нуждаят и от пари, и от жени. Тези неща възбуждат един иКрасивите жени са виновни за финансовата криза същ мозъчен център", твърдят авторите на изследването.Проучването било фокусирано върху центъра на секса и парите - така нареченият нуклеус акумбенс, който има формата на Л и се намира близо до основата на мозъка. Акумбенс играе главна роля във всяко едно удоволствие, което човек изпитва. Когато той се активирал от еротичните образи, мъжете започвали да поставят огромни залози в хазартна игра, от която можели да спечелят или един долар, или десет цента.
Списание „Плейбой" вече започва търсенето на модели, готови да позират за най-новата рубрика на списанието, озаглавена „Жените на „Уолстрийт" - идея, дошла от световната финансова криза. Финансовият колапс като извор на вдъхновение не е чужд на „Плейбой" - списанието вече е публикувало подобна фото-серия, озаглавена „Жените на Енрон", вдъхновявайки се от краха на енергийния гигант.
„Жените на „Уолстрийт" пък ще е римейк на рубрика на „Плейбой", представена преди 20 години. Ще се търсят модели, които работят във финансовата сфера и които да са поне 18-годишни.


SEO-X Social Bookmarking Button

    << върни се назад     28 октомври 2008   16:47

      • В момента няма публикувани мнения!


Още за Бизнес & Пари:
Серия Маслина на REFAN - цялостна грижа при борбата със стареенето.
REFAN за трети път стана любимата козметична марка на българите
REFAN на втори кръг в четири категории на класацията "Любима марка"!
7-ят експонат в Благотворителният търг в подкрепа на Футбол клуб(ФК13) e медалът от купата за Столичният гарнизон спечелен от Левски
Венци Стефанов и близък до Титан фен на ЦСКА на представянето на стадиона на IFS

    Спорт  |   За LifeSport.BG   |   Реклама в сайта   |   Контакти с нас
Партньори: bestnews.bg   |   www.beachsoccer.bg |   NUDE.him.bg
Подходящо за лица над 18 години!
Ползване на статии - само с линк към LifeSport.bg  | тел: 0889622324 |     Google PageRank
дизайн.NVS