Спортни новини в спорт портал Lifesport.bg - футбол, фитнес, здраве, красота, бойни спортове, автомобили и спортни клюки. Спорт и футбол в интернет Десислава  
LifeSport.Bg Logo
RSS feed icon

Съдът пререгистрира сдружението в ПФК. Ботев ,при лиценз Христолов ще обжалва

След 10 дни допускат нови членове, таксата е 240 лева

Съдът пререгистрира сдружението в ПФК. Ботев ,при лиценз Христолов ще обжалва Пловдивският окръжен съд взе решение за промяна в наименованието на футболен клуб Ботев Пловдив, като същото ще се нарича "СДРУЖЕНИЕ ПРОФЕСИОНАЛЕН ФУТБОЛЕН КЛУБ БОТЕВ ПЛОВДИВ, а легендата на клуба Марин Бакалов ще е новият председател на Управителния съвет.
Решението на пловдивския окръжен съд: "С Решение от 29.04.2010 г. Пловдивският окръжен съд вписа промени по фирменото дело на юридическо лице с нестопанска цел „ФУТБОЛЕН КЛУБ БОТЕВ ПЛОВДИВ". Вписан е приетия на Общо събрание, проведено на 24.04.2010 г., нов Устав на Сдружението, промяна в наименованието, като същото ще се нарича „СДРУЖЕНИЕ ПРОФЕСИОНАЛЕН ФУТБОЛЕН КЛУБ ПЛОВДИВ ", както и персонални промени в органите на управление на Сдружението. Председател на Управителния съвет на Сдружението и негов представляващ е Марин Кирилов Бакалов.Следващото решение на представителите на Темида се очаква да излезе до 10 дни. То ще бъде ключово, тъй като след него ще стане ясно дали Димитър Христолов ще бъде законово свален от президентския пост в клуба.
По информация на Гонг Христолов няма да се възползва от правото си да обжалва, но ще направи това, ако отборът управляван от Сдружението получи лиценз за следващия сезон.
Всеки, който иска да се присъедини към Сдружението и да стане негов член, трябва да внесе еднократна такса в размер на 240 лева заедно с официална молба, която скоро време ще намерите в легитимния сайт на феновете /bultras.com/. Тази процедура ще стартира официално след 10 дни, когато пловдивският съд одобри промените. Платежното, прикрепено към молбата, ще бъде предадено на г-н Марин Бакалов - председател на сдружението. От следващата година таксата ще бъде разсрочена на две вноски.
Снимка-plovdiv24.bg

SEO-X Social Bookmarking Button

    << върни се назад     30 април 2010   10:52      • В момента няма публикувани мнения!


Още за Бизнес & Пари:
Серия Маслина на REFAN - цялостна грижа при борбата със стареенето.
REFAN за трети път стана любимата козметична марка на българите
REFAN на втори кръг в четири категории на класацията "Любима марка"!
7-ят експонат в Благотворителният търг в подкрепа на Футбол клуб(ФК13) e медалът от купата за Столичният гарнизон спечелен от Левски
Венци Стефанов и близък до Титан фен на ЦСКА на представянето на стадиона на IFS

    Спорт  |   За LifeSport.BG   |   Реклама в сайта   |   Контакти с нас
Партньори: bestnews.bg   |   www.beachsoccer.bg |   NUDE.him.bg
Подходящо за лица над 18 години!
Ползване на статии - само с линк към LifeSport.bg  | тел: 0889622324 |     Google PageRank
дизайн.NVS