Спортни новини в спорт портал Lifesport.bg - футбол, фитнес, здраве, красота, бойни спортове, автомобили и спортни клюки. Спорт и футбол в интернет Десислава  
LifeSport.Bg Logo
RSS feed icon

Петър Курдов: Заради Мис България заплашваха сина ми и след това запалиха автомобила му.

Само Ромина Андонова знаеше, че той държеше втория ключ от автомобила в жабката на колата си

Петър Курдов: Заради Мис България заплашваха сина ми и след това запалиха автомобила му. Петър Курдов разсея съмненията на наши читатели, които заподозряха неговия син - Атанас Курдов в умишлен палеж на един от своите автомобили. След неговото разяснение, стана ясно, че всичко това е може би плод на любовната авантюра между Атанас и Мис България.

Преди време наши читатели заподозряха вашият син Атанас Курдов в умишлен палеж на един от своите автомобили ?

- Това са лъжи. Кой нормален човек според вас ще запали автомобила си след като преди това са му откраднали друг скъп автомобил !? Още повече, че освен в България, автомобилът е застрахован и в Германия.
Смятам ,че в дъното на всичко е замесено името на жена и по-точно - това на сегашната Мис България, Ромина Андонова. Факт е, че само седмица преди това анонимен мъжки глас заплаши Наско да не се вижда повече с момичето и да не я кани да идва при него в Германия. Само тя знаеше, че той държеше втория ключ от автомобила в жабката на колата си.
Но аз искам да насоча вниманието Ви към другия откраднат автомобил, в който заловиха известния автокрадец Пепи Софиянски. В 6-то районно управление, Наско и негови приятели една седмица след това разпознаха автомобила, но от полицията незнайно защо решиха да го изкарат тъмно син вместо черен и не ни го върнаха. Малко след това, бе направен опит, същият този автомобил, вече с пренабити номера, да бъде изкаран в Украйна през Оряхово с ферибота. Добре, че благодарение на помощта на Алексей Петров и Минко Брайков го върнаха под конвой в София. Но и сега, все още не можем да си го вземем.


SEO-X Social Bookmarking Button

    << върни се назад     17 октомври 2010   00:07      • В момента няма публикувани мнения!


Още за Бизнес & Пари:
Серия Маслина на REFAN - цялостна грижа при борбата със стареенето.
REFAN за трети път стана любимата козметична марка на българите
REFAN на втори кръг в четири категории на класацията "Любима марка"!
7-ят експонат в Благотворителният търг в подкрепа на Футбол клуб(ФК13) e медалът от купата за Столичният гарнизон спечелен от Левски
Венци Стефанов и близък до Титан фен на ЦСКА на представянето на стадиона на IFS

    Спорт  |   За LifeSport.BG   |   Реклама в сайта   |   Контакти с нас
Партньори: bestnews.bg   |   www.beachsoccer.bg |   NUDE.him.bg
Подходящо за лица над 18 години!
Ползване на статии - само с линк към LifeSport.bg  | тел: 0889622324 |     Google PageRank
дизайн.NVS