Спортни новини в спорт портал Lifesport.bg - футбол, фитнес, здраве, красота, бойни спортове, автомобили и спортни клюки. Спорт и футбол в интернет Десислава  
LifeSport.Bg Logo
RSS feed icon

Първа инвестиционна банка наложи запор върху акциите на собствениците на ЦСКА

Първа инвестиционна банка наложи запор върху акциите на собствениците на ЦСКА Нов запор върху акции на собствениците на ЦСКА Димитър Борисов и Иво Иванов бе наложен днес. След като преди дни бе наложен първия запор от страна на фирма свързана с Константин Жеваго, днес Първа инвестиционна банка запорира акциите на двамата бизнесмени в „Титан Интернешънъл Холдинг”. Част от холдинга е и фирмата „Титан Спорт” ЕАД, която собственик решенията на съда на ЦСКА ЕАД. В досието на фирмата в Търговския регистър са вписани два нови акта на Софийския районен съд и запорни решения от днес (09.12.2010 г.) насочени към Димитър Борисов и Иво Иванов.
На Димитър Борисов и Иво Иванов са връчени отделни запорни заповеди за еднотипен дълг към Първа инвестиционна банка. Според документите двамата бизнесмени дължат по 1000000,00 лева главница по кредит към банковата институция плюс 10172,50 лева лихва към 04.11.2010 г. Освен това има още такси в размер на 30250,00 лева разноски по делото, 10627,50 лева юристконсултски разноски, 2940,00 лева обикновена такса и 29095,20 лева пропорционална такса. Така, към днешна дата собствениците на ЦСКА дължат на банката по 1083085, 20 лева.
Проучване на Гонг показа, че все още не е паднала запорната заповед върху трансферите на Килиън Шеридън и Маркиньос. Според запознати Димитър Борисов и Иво Иванов могат да обжалват и по двете дела.

SEO-X Social Bookmarking Button

    << върни се назад     10 декември 2010   14:23      • В момента няма публикувани мнения!


Още за Бизнес & Пари:
7-ят експонат в Благотворителният търг в подкрепа на Футбол клуб(ФК13) e медалът от купата за Столичният гарнизон спечелен от Левски
Венци Стефанов и близък до Титан фен на ЦСКА на представянето на стадиона на IFS
Уважаеми съмишленици и симпатизанти на ПП „Свободен народ
Банките в България убиват, търсят парите си от родителите на покойните Тепавичарови?
Булсатком" загуби битката срещу БиТиВи и ТВ7 и във футбола

    Спорт  |   За LifeSport.BG   |   Реклама в сайта   |   Контакти с нас
Партньори: bestnews.bg   |   www.beachsoccer.bg |   NUDE.him.bg
Подходящо за лица над 18 години!
Ползване на статии - само с линк към LifeSport.bg  | тел: 0889622324 |     Google PageRank
дизайн.NVS