Спортни новини в спорт портал Lifesport.bg - футбол, фитнес, здраве, красота, бойни спортове, автомобили и спортни клюки. Спорт и футбол в интернет Десислава  
LifeSport.Bg Logo
RSS feed icon

Съдебен полицай, влюбен в проститутка , откри огън по банда сводници на Околовръстното шосе до магазин Технополис

Съдебен полицай, влюбен в проститутка , откри огън по банда сводници на Околовръстното шосе до магазин Технополис Екшънът сe разразил на Околовръстното шосе в София късно в събота. Причина за стрелбата била изрусената Тотка, която заработвала като проститутка на мястото на събитието.
Както правел често от седмици, в събота вечер 24-годишният В. К., служител на Главна дирекция “Охрана” към Министерството на правосъдието, отишъл да търси сексуслуги от русата Тотка. След няколко сеанса платена любов между тях вече имало силна връзка. Сводниците на Тотка обаче били разярени от появилите се лични отношения. Заподозрели, че не всеки път този клиент си плаща и го чакали, за да му отмъстят.Когато съдебното ченге пристигнало при Тотка и двамата се усамотили в храстите край клада от горящи гуми, трима мургави сутеньори пристигнали с “Мерцедес”. Изскочили от колата и се нахвърлили да бият любовника. Те не знаели каква е професията му и че носи пистолет.В. К. извадил оръжието, гръмнал и ранил в ръката и бедрото 31-годишния ром Тодор В. Другите двама хукнали да бягат. Метнали се в мерцедеса и отпрашили в посока “Камбаните”. Служителят на съдебната власт изстрелял още три куршума по колата, като надупчил предния капак, стъкло и една от вратите.Двамата роми сутеньори спрели с мерцедеса при караулката на КАТ край кв. “Горубляне”. Казали на полицаите: “Бате, както си карахме, гърмяха по нас, застреляха ни!” Ченгетата вдигнали тревога, пристигнали патрули, които задържали стрелеца и Тотка пред магазин “Технополис”. Там разбрали какво се е случило.Раненият сводник Тодор бил откаран в Окръжна болница без опасност за живота. Аверите му били прибрани в Седмо столично РПУ заедно с жрицата Тотка и нейния любим. Всички били оставени за 24 часа в районното. Надупченият “Мерцедес” на сводниците също бил задържан за изследвания от криминални експерти и вчера седеше на паркинга пред полицейското управление.Веднага след стрелбата всички проститутки и сводници от Околовръстното шосе се изпокрили. Вчера по обед в района наш екип срещна само две жрици. Те отказваха да говорят за Тотка, нейния любим съдебен полицай и сводника Тодор.
Колежката:
Не съм била тук, когато е станала стрелбата, каза вчера едно от момичетата на Околовръстното шосе. - Аз работя само през деня. Страх ме е вечер. Тази - русата Тотка, не я познавам, сигурно е от нощните смени. Добре, че не е пострадала, горката. По принцип обаче нямаме право да се влюбваме в клиенти и да имаме връзка. Ако тя го е направила, сигурно затова са станали белите. Ядосала е някого.”
Труд.бг

SEO-X Social Bookmarking Button

    << върни се назад     15 март 2010   15:56      • В момента няма публикувани мнения!


Още за Лайф & Клюки:
Марешка проби в Русия:След корицата на Playboy, моделът снима фотосесия в Москва с… мечка!
Неделина Цанева спечели Best Erotic Model 2017
НОРА е Playmate Of The Year 2017
Палави гърли показваха естествените си бюстове в Плейхуаус
Вики от кориците на Плейбой гостува при нас

    Спорт  |   За LifeSport.BG   |   Реклама в сайта   |   Контакти с нас
Партньори: bestnews.bg   |   www.beachsoccer.bg |   NUDE.him.bg
Подходящо за лица над 18 години!
Ползване на статии - само с линк към LifeSport.bg  | тел: 0889622324 |     Google PageRank
дизайн.NVS