Спортни новини в спорт портал Lifesport.bg - футбол, фитнес, здраве, красота, бойни спортове, автомобили и спортни клюки. Спорт и футбол в интернет Десислава  
LifeSport.Bg Logo
RSS feed icon

Вестник Торнадо краде снимки от lifesport.bg ,участничка в Сървайвър ги дава на съд!

Публикуваха уронващ престижа материал

Вестник Торнадо краде снимки от lifesport.bg ,участничка в Сървайвър ги дава на съд! В брой 5-ети от 27.12.2010г. вестник Торнадо не само,че си позволиха да публикуват снимка от www.lifesport.bg ,а с поставен текст върху нея по най-долнопробният начин унизиха и очерниха една от участничките ни в конкурса за красота Силвия Димитрова.Нейната снимка бе поставена на 2-ра страница на в-к.Торнадо в материал посветен на бардаците за платена любов,която те така усърдно изучават и са склонни да припознават в нея дори известни лица за да задоволяват долнопробните си страсти. Торнадото е вид пречистване, след него всичко е спокойно и гладко“, обяви един от собствениците на вестника Огнян Стефанов,когато анонсира излизането на вестника,но по начина на списване и ръководене на вестника с нищо не показа ,че се е пречистил или изчистил меко казано недостатъците си в журналистическата си работа .Уж водещ журналист,а не е научил подчинените си да поискат разрешение за публикуване на чужда снимка.Обеща на читателите на вестника да получават добър продукт,а неговите подчинени за да получат 1-то левче на читателя не могат да разпознаят снимка на популярната участничка от Сървайвър.
Много ядосана и ужасена от поведението на журналистите от този вестник,ни се обади Силвия и съвсем нормално чрез нас поиска да ги попита “Не би ли било редно да я попитат дали може да ползват името и лицето и в един такъв материал,който уронва престижа й,но никой не и е отговорил....
За всички вече стана ясно,че това жалко подобие на вестник е абсолютна измислица,пълнено с крадени снимки и съмнителни по достоверност материали.
Призовавам и други хора разпознали снимките си на техните страници да ни пишат, защото вихърът на Торнадото има фуниевидна форма, която засмуква снимки,които авторските права не само,че не притежава,но и нямат елементарната журналистичска етика да изписват източника на снимката. Времето на съществуването на вихъра на едно такова Торнадо е максимум няколко броя и затова ще попитаме нашите читатели:Какво бихте направили,ако така постъпят с вас както постъпиха със Силвия Димитрова ?

SEO-X Social Bookmarking Button

    << върни се назад     06 януари 2011   11:51


  06 януари 2011 21:23   |   Рашо   |   Русе   |   alt.sim@abv.bg
Леле, ама защо се занимавате с този парцал? Те и на вестникарските сергии вече не искат да го пипат с ръце...
  06 януари 2011 21:20   |   Тайфун   |   Виена   |   i7d2@abv.bg
Това не е Торнадо, а Лайнадо. По-жалки и отвратителни копия на журналисти от тези в тази смахната и малотиражна газета е трудно да си представи човек. Съдете до дупка тези доносници на Държавна сигурност, начело с Огнян Стефанов, който е с псевдоним Академик. Засега доносникът, който се опита да стане журналист, не успя в журналистическото поприще, но се очертава да е най-мащабният производител на хартиени вторични суровини у нас.


Още за Лайф & Клюки:
Марешка проби в Русия:След корицата на Playboy, моделът снима фотосесия в Москва с… мечка!
Неделина Цанева спечели Best Erotic Model 2017
НОРА е Playmate Of The Year 2017
Палави гърли показваха естествените си бюстове в Плейхуаус
Вики от кориците на Плейбой гостува при нас

    Спорт  |   За LifeSport.BG   |   Реклама в сайта   |   Контакти с нас
Партньори: bestnews.bg   |   www.beachsoccer.bg |   NUDE.him.bg
Подходящо за лица над 18 години!
Ползване на статии - само с линк към LifeSport.bg  | тел: 0889622324 |     Google PageRank
дизайн.NVS