Спортни новини в спорт портал Lifesport.bg - футбол, фитнес, здраве, красота, бойни спортове, автомобили и спортни клюки. Спорт и футбол в интернет Десислава  
LifeSport.Bg Logo
RSS feed icon

Ботев организира изложба по случай 100-годишнината от създаването на клуба

Ботев организира изложба по случай 100-годишнината от създаването на клуба

Сдружение ПФК Ботев Пловдив организира изложба по случай 100-годишнината от създаването на клуба, съобщи официалният сайт на "канарчетата" . Тя ще се състои в периода от 05.03.2012 до 25.03.2012 в Градската художествена галерия.

Ето и какво планират те:
Идеята на организаторите е експонатите, които ще бъдат показани пред широката аудитория, да станат част от бъдещия музей, който нашият велик клуб е заслужил с постиженията си. За пълноценната и успешната реализация на изложбата разчитаме изключително и на вашата помощ.
Молим всички, които разполагат с отличия, предмети, снимки, документи и артикули, свързани с историята на Ботев Пловдив, и имат желанието да допринесат за възстановяването на историческата памет на любимия ни клуб, да се свържат с г-н Иван Йотков в администрацията на ПФК Ботев. За връзка може да използвате още електронна поща /e-mail: ivan.yotkov@botevplovdiv.bg/ и телефон 032 / 397 360.

За всички предоставени лични отличия, предмети, снимки и документи ще бъде гарантирана надеждна охрана в трезор, а на собствениците ще бъде осигурени правни гаранции за запазване на собствеността на предадените експонати. При заявено желание от страна на собствениците на експонатите, техните имена ще бъдат вписани при експонирането им.
След края на изложбата, експонатите ще бъдат върнати на собствениците им. Тези, които желаят могат да ги дарят на клуба и те да бъдат изложени в клубния музей.

С настоящия призив искрено се надяваме да коригираме пропуснатото до момента и да отдадем заслужените почит и уважение на плеадата основатели, изтъкнати футболисти, треньори, спонсори, ръководители, служители и привърженици на ПФК Ботев Пловдив.
С благодарност и признание,Ръководството на Сдружение ПФК Ботев Пловдив


SEO-X Social Bookmarking Button

    << върни се назад Автор: Антон Петров
    08 декември 2011   23:42      • В момента няма публикувани мнения!


Още за Ретро спорт:
На 27 юли Ботев преди 36 години среща Спортинг Португалия
Преди 90 години Ботев Пловдив кани Адмира Вакер за да построи своят първи дом
Извадки от миналото за строежа на първият стадион на Ботев(Пд) от 1927г.
8-ят експонат в Благотворителният търг в подкрепа на Футбол клуб e медал на Локо(Сф) от 1939г. за изпълнен спортен дълг
1-ят експонат в Благотворителният търг в подкрепа на Футбол клуб е медал на Левски от 1950г. за КСА

    Спорт  |   За LifeSport.BG   |   Реклама в сайта   |   Контакти с нас
Партньори: bestnews.bg   |   www.beachsoccer.bg |   NUDE.him.bg
Подходящо за лица над 18 години!
Ползване на статии - само с линк към LifeSport.bg  | тел: 0889622324 |     Google PageRank
дизайн.NVS