Спортни новини в спорт портал Lifesport.bg - футбол, фитнес, здраве, красота, бойни спортове, автомобили и спортни клюки. Спорт и футбол в интернет Десислава  
LifeSport.Bg Logo
RSS feed icon

Спартак (Вн) ще разчита на 7 глави !

Спартак (Вн) ще разчита на 7 глави ! Елитният футбол към който се стреми "Спартак" (Вн) първо се прави с главите на управляващите един клуб, после с краката на футболистите. "Спартак" ще разчита на 7 глави в новия съвет на директорите -Нено Михалев, Бойко Ангелов (шеф на "Интербилд"), Живко Великов, Янко Станев, Иван Динов, Методи Гушлев и Бранимир Балачев. Те ще бъдат утвърдени на събрание на акционерите, което ще се проведе от 11 ч. в барчето на стадион "Спартак". Акционерите ще бъдат запознати със сделката за контролния пакет акции, която бе изповядана при нотариус в четвъртък, и стратегията на клуба.
„Ще обсъдим спортно-техническата дейност на клуба за първите 6 месеца на 2009 година. Предвижда се следващото събрание да се проведе най-късно до юни и на него да се вдигне уставният капитал на дружеството, каза Иван Динов за "Народно дело".
- Г-н Динов, какво е първото, което ще направите за „Спартак“?
- Задължително трябва да останем в групата напролет и да подобрим условията за работа в школата, тъй като един ден трябва да разчитаме на свои кадри, а не на пришълци. Най-важното е обаче да останем в „А“ група и смятам, че ще го постигнем с общите усилия на всички в клуба. Голям град като Варна заслужава два тима в елита.
- Колко нови попълнения ще привлечете?
- Толкова, колкото са необходими да вдигнат качеството на футбола, който играем, и да съберем необходимия брой точки за оцеляване. Нашето желание е да върнем публиката на трибуните и сме наясно, че за да го направим, са необходими добър футбол и позивитни резултати.
- Какво ще изисквате от треньора?
- Най-общо по-добра игра, победи и оставане в „А“ група. Георги Мирчев ще бъде запознат с нашите изисквания в детайли, защото когато даваш толкова пари, е нормално да имаш и адекватни очаквания.
- Обезпечен ли е „Спартак“?
- Абсолютно и във всяко едно отношение. Няма проблем с изплащането на заплатите и премиите. Остава и футболистите да покажат, че ги заслужават.
- Ще правите ли нов стадион?
- Дайте да не коментираме тази изтъркана тема. Кой ще тръгне да влага 10 - 20 милиона за съоръжение при тази финансова криза в света. И за какъв нов стадион да говорим сега, когато цел №1 е да оцелеем в „А“ група. Към нея ще бъдат насочени всичките ни усилия.
- Ще има ли нови имена в спортно-техническото ръководство?
- Не. Живко Великов ще продължи да е човекът, който се ползва с нашето доверие и разполага с цялата спортно-техническа власт.
www.varna-sport.com


SEO-X Social Bookmarking Button

    << върни се назад     13 декември 2008   17:35


      • В момента няма публикувани мнения!


Още за Интервюта & на фокус:
Психотерапевт, танцьорка, манекенка, актриса, нейното име е Ана Райнова
Деси Димитрова участничка в Плеймейт :ЕДИНСТВЕНО И САМО КОРОНАТА МЕ ИНТЕРЕСУВА!
Гери Стаменова участничка в Плеймейт:Никога не бих простила изневяра
Представяме ви Маги Бадер една от фаворитките за PLAYMATE OF THE YEAR 2016
Участничка в Мис Плеймейт е фенка на Барса и Валери Божинов

    Спорт  |   За LifeSport.BG   |   Реклама в сайта   |   Контакти с нас
Партньори: bestnews.bg   |   www.beachsoccer.bg |   NUDE.him.bg
Подходящо за лица над 18 години!
Ползване на статии - само с линк към LifeSport.bg  | тел: 0889622324 |     Google PageRank
дизайн.NVS