Спортни новини в спорт портал Lifesport.bg - футбол, фитнес, здраве, красота, бойни спортове, автомобили и спортни клюки. Спорт и футбол в интернет Десислава  
LifeSport.Bg Logo
RSS feed icon

Плевенчанки са сексуално недоволни от мъжете, в Ловеч са пуритани

„Мен секса ми не требе“ казват врачани.

Плевенчанки са сексуално недоволни от мъжете, в Ловеч са пуритани На 13.07.2010 г. във Враца се проведе поредното събитие от Националната кампания за проучване сексуалността на българския мъж „Става ли българският мъж“, организирана от сайта www.pitat.me . Врачанките бяха по-активната част от населението, но пък мъжете бяха по-съвестни в отговорите си. Над 99% от врачаните са категорични, че не използват сексуални стимуланти, като за по-сигурно някои допълнително поясняват: „Мен такова ми не требе“.
Над 60% от врачанките са отговорили, че рядко или никога не се е случвало мъжете им да имат проблем с ерекцията, а в случай, че се появи такъв, над 99% от жените казват, че категорично ще съдействат за решаването му. Според 80% от мъжете проблеми в сексуално отношение няма.
От проведеното на 16.07.2010 г. проучване в Плевен може да се окаже, че българинът може и да не е толкова добър любовник. От всички проведени събития в различни градове в страната, за първи път в Плевен над 30% от анкетираните жени дадоха негативни оценки за сексуалните способности на българския мъж. От друга страна обаче мъжете пишат оди за своята потентност и креватен майсторлък.
„Българинът с яка хурка,
по Европа си живурка,
Питайте жените там,
Кой е с най-голям“...
Това е само началото на стихотворението озаглавено „Номер 1“, с което подписалият се с името Румен Ваньов плевенчанин допълни анкетата си. Огромното разминаване в мнението на мъжете и жените бе илюстрирано и от отговора на една дама. На въпроса „Какво бихте искали да промените в сексуалните отношения с вашия партньор?“ тя отговаря: “Да не се мисли за sex machine и да не е убеден, че е номер 1!“.
Ниска активност бе отчетена на събитието в Ловеч, проведено на 17.07.2010 г. Липсата на хора в града доведе и до по-малко на брой попълнени анкети. Резултатите от проучването показват, че жените в Ловеч са изключително моногамни. Над 99% са отговорили, че подържат контакт само с един партньор. Според 70% от тях, не се случва често мъжете да имат сексуални проблеми, а ако има такива те се дължат на стреса в ежедневието и липсата на финансова обезпеченост. Жителите на град Ловеч се оказаха пуритани. Голяма част от тях минаваха покрай анкетьорите клатейки възмутено глава.
Днес, 21 юли 2010 г. сайтът www.pitat.me ще гостува в Габрово да проведе поредното си събитие, част от Национална кампания за проучване сексуалността на българския мъж. Събитието ще се състои от 16:00 до 20:00 часа в централната част на града (на главната улица).
До момента има попълнени над 11 500 анонимни анкети, като над 7000 от тях са подадени на допитванията в София, Пловдив, Благоевград, Сандански, Враца, Плевен и Ловеч, а над 4500 анкети са попълнени на интернет страницата www.pitat.me.
Националното проучване „Става ли българският мъж?“ ще се проведе в редица големи български градове, като може да се гласува и онлайн на сайта www.pitat.me. Подобен тип допитване сред населението се провежда за първи път в България. У нас темата за мъжката потентност е табу. Анкетата ще предостави ценна и обективна информация за реалните възможности на българския мъж. Проучвания от подобен тип са са от сериозно значение за общественото дискутиране и разрешаването на тези мъжки проблеми.
Сайтът www.pitat.me ще провежда различни актуални допитвания в обществото, чиято цел е да разкрият различни обществени табута и да развенчаят социални митове.

SEO-X Social Bookmarking Button

    << върни се назад     22 юли 2010   11:11      • В момента няма публикувани мнения!


Още за Развлечения & Хоби:
Леа Ескортира - една необикновена принцеса и нейната "мръсна приказка
Харман Кая
Изложба посветена на околната среда
Подводният свят - Изчерпаем ресурс
Любовниците на Пикасо - Портрети за милиони

    Спорт  |   За LifeSport.BG   |   Реклама в сайта   |   Контакти с нас
Партньори: bestnews.bg   |   www.beachsoccer.bg |   NUDE.him.bg
Подходящо за лица над 18 години!
Ползване на статии - само с линк към LifeSport.bg  | тел: 0889622324 |     Google PageRank
дизайн.NVS