Спортни новини в спорт портал Lifesport.bg - футбол, фитнес, здраве, красота, бойни спортове, автомобили и спортни клюки. Спорт и футбол в интернет Десислава  
LifeSport.Bg Logo
RSS feed icon

За тяхната Ванеса и нашата мутреса

Тактиката ни е ясна: пускаме момите и Трите лъва стават котенца

За тяхната Ванеса и нашата мутреса Боговете сигурно са полудели. Само за ден знайни и незнайни разбирачи се опитаха да сложат дебел черен хикс на шансовете ни за Евро 2012. Англия била непобедима, уелските дракони щели да ни схрускат за закуска, часовниците щели да спрат, а черногорците ще ни пратят в гората завинаги.
Но, не! Нашата цел е първото място, нашата сила е другаде. Друга е нашата игра.
В последните дни медиите отвъд Ламанша се занимават с някаква си Ванеса Перонсел, която се изживява като звезда, защото намачкала чаршафите на шепа клети национали. Тя дори щяла да пише биография с четвърт милионен хонорар за едни 12 минути с Джон Тери и още няколко пъти по толкова с Бридж, Рио и останалите.
Ние пък си имаме цял отбор мадами, готови да разчорлят консервите в Англия, при това само за да ги пишат в почти незабележимата си колонка в някакво си електронно издание.
И сме по-красиви...
Още на летището в София целият легион на Капело ще попадне между краката на трикольорки без трико. После започва обиколка по хотели. Там жадни за слава гърли чакат Терита, Риовци и компания дибидюс, още докато джентълмените минават за сефте през рецепцията.
И сме по-добри...
Тогава 12-те минути на Тери с Ванеса ще му се сторят като цяла вечност, Ашли Коул ще забрави за прелестната Черил, обгърнат в ласките на коя да е нашенка, а за дивия нрав на Руни ще се погрижи жена с опит в живота и леглото. По такива си падал. На сутринта преди мача Трите лъва ще са се превърнали в три кротки котенца, които не помнят ни Ванеса, ни стюардеса, ни как се рита топка. И ги бием!
Тодор Христов

7дни спорт

SEO-X Social Bookmarking Button

    << върни се назад Автор: Антон Петров
    09 февруари 2010   10:23      • В момента няма публикувани мнения!


Още за Коментари & Анализи:
Цветан Василев коментира клякащото градинарство на Бойко в политиката&спорта
Треньорският пост =девалвация
До И.Джиджев:Видяхте вината във феновете,а в Мъри,кога ?
По следите на Стоиловите трансфери в Ботев
Изваждането на Грънчаров и привличането на Туре в Ботев-много шум за пари

    Спорт  |   За LifeSport.BG   |   Реклама в сайта   |   Контакти с нас
Партньори: bestnews.bg   |   www.beachsoccer.bg |   NUDE.him.bg
Подходящо за лица над 18 години!
Ползване на статии - само с линк към LifeSport.bg  | тел: 0889622324 |     Google PageRank
дизайн.NVS