Спортни новини в спорт портал Lifesport.bg - футбол, фитнес, здраве, красота, бойни спортове, автомобили и спортни клюки. Спорт и футбол в интернет Десислава  
LifeSport.Bg Logo
RSS feed icon

Катрин Вачева: Имам 100-процентова информация от известен гей, който лично ми се обади да ми каже, че е преспал многократно с Орлин.

Maлин Орлинов:Гордея се със сина си!

Катрин Вачева: Имам 100-процентова информация от известен гей, който лично ми се обади да ми каже, че е преспал многократно с Орлин. Битата от футболиста на ЦСКА Орлин Орлинов, Катрин Вачева, застана пред камерите на Канал 3. Преди Крум Савов финалистката в конкурса Мис Силикон разказа отново за инцидента, в който нападателят на армейците й посегна в апартамента си в столичния комплекс "Манастира". Моделката застана очи в очи с телевизионната камера. Под очите й още личаха синини.
"Чувам подмятания от страна на Орлин, че са ми направили грим, за да изглеждам така. До последно си ходих със счупен нос, за да съдействам на разследването и полицията. Трябваше да спадне оттокът, за да се направи операцията. На Цветница не можех да дишам, задушавах се. Отидох при лекаря ми и той ми каза, че трябва да легна веднага на операционната маса. За 30 минути събра екипа и ми каза - налага се, лягаш!. В продължение на 2 часа е продължила операцията, пълна анестезия и интобация.
Преди два дни ми махнаха тампоните от носа. Заради тръбата в гърлото не можех да говоря. Докторът каза, че носът ми е бил счупен горе и отстрани. Още не мога да дишам добре, според лекарят възстановяването може да продължи 2 месеца. Беше честен и ми каза, че може да не се размина само с тази операция .
С Орлин сме се засичали по заведенията. Гледали сме се с усмивки, с погледи. Той е хубаво момче, това не го отричам. Аз по принцип съм много мнителна, проверявам хората около мен. Но него нямах време да го провера. Не можах да го опозная, за да разбера, че нещо с това момче не е наред. Не можех дори и да си помисля, че може в последствие да се стигне до такав инцидент,да ме пребие така!Никои не очаква подобно нещо!
В заведението, в което бяхме отишли, му беше скучно. Аз казах, че искам да си ходя. Той ме попита ще го закарам ли до вкъщи. Намекнах му, че съм уморена и искам след това да се прибера. Когато пристигнахме пред тях, той нямаше карта да отвори бариерата, но дойде една кола зад нас и човекът я отвори.
В момента, който го закарах до пред тях, ме накара да си паркирам колата. "Казах ти да паркираш и да слизаш! ", ми каза със заповеднически тон. Вече го усетих, че става агресивен към мен. Попитах го защо ме гледа така, сякаш иска да ме удари. "Ако искам да те ударя , ще те ударя", отвърна ми. Стисна юмрука и ме удари, счупи ми носа, рукна много кръв, бях в пълен шок и паника,не можех да осъзная какво се случва...Тръгнах да слизам и да бягам от колата. Той я обиколи и ме изкара от нея. Повлече ме. За секунда се отскубнах и тръгнах да тичам към охраната. Но бях с много високи токчета, а той с маратонки. Настигна ме много бързо. Повали ме на земята и почна да ме рита.
В апартамента боят продължи (разплаква се - б.а.). Не знам как съм се прибрала и как съм шофирала до вкъщи. Изглеждах много страшно, не бях аз. Беше ме обезобразил. Подута, синя, надрана. Всички ме питат защо веднага не съм отишла в полицията. Бях в такав шок! . Цяла нощ бях държана , бита,стресирана ,че никога няма да изляза от там... Не ми е посягал сексуално,категорична съм! Стига с тези спекулации! От ударите той ми взе силата. Беше много злобен. Целият беше на вени. Удряше ме с жестокост.
Когато ме видя да лежа на пода, ми заповяда да се изправя и да отида при него. Почна да ме целува, да ми се извинява, заведе ме в банята, да ми мие кръвта от лицето. Прикрепяше ме до спалнята,започна да ми помага, съблече ми кървавите дрехи и ме сложи да легна . Повтаряше само,че "всичко ще е наред, всичко ще се оправи ,знаел че ме боли ,но щтяло да ми мине"!
Разследване има и то продължава. Орлин не е задържат и се разхожда спокойно. Но още утре може да бъде прибран и въобще да не излезе. Той няма жилище, живее под наем, няма автомобил, няма нищо... Какво да го съдя за пари...
Не съм само аз. Много са момичетата. Срам ги е да говорят, страх ги е от родителите им,от това да бъдат разпознати от приятелите си ,близките им ...всяка таи болката в себе си и така я съпреживява. Има няколко брутално изнасилени от него момичета. Но тои им взима страха с "Нали знаеш аз кой съм? ". ,при мен обаче не го каза.... Имам достоверна 100-процентова информация от човек, който е известен гей. Той ми се обади да ми каже, че е преспал многократно с Орлин. Негови приятели също са го...
Приятелят му Конда Кондов сам ми каза "Много момичета е пребил. От Студенски град". Той затова се върти там. Момичета от провинцията, които не смеят да гъкнат. Орлин е безкрупулен, той ми е казвал: "Аз съм пребил много момичета в тоя апартамент". Знам за едно момиче, на която й е извадил двете рамене и е счупил ченето й. Има момичета,които искат да свидетелстват, при делото ще дойдат да разкажат.
Орлин Орлинов е конфликтна личност, всички го дразнят, агресивен е към всички. Казаха ми, че баща му му е счучил лично носа пред всички футболисти на Славия. Той затова ли първо удря в носа? Неговата агресия не може да не е предизвикана от нещо. Разбирам от хора, които живеят в Галата, че е бил малтретиран като дете. Баща му е биел цялото семейство, най-вече Орлин. Дали има сексуално посегателство към него, не знам. Орлин е изключен от училище. Местили са го от град на град, отвсякъде са го гонили. Значи този човек е " проблемен".
След интервюто с Катрин, се включи и бащата на футболиста, Марин Орлинов.
"За 15 дни много различни версии. Явно това момиче е артистка и не може да се изиграе ролята. Орлинчо не е изключват отникъде. Ще ви предоставя дипломата му, има успех 5.00. Само искам да ви кажа. 22 години имам брак с майка му. Дал съм на БиТиВи-то запис от абитуриентското тържество на Орлинчо с 5 хиляди човека. Малкият ми син учи Международни икономически отношения в УНСС и семейството ми такова ли ще е, ако съм ги биел? ".
В същото време се обади и зрителка на Канал 3: " Искам да кажа сега докато бащата на Орлин е от другата страна на телефона ,за да чуе- Г-не, синът ви е за затвора!! Отнесох няколко удара от Орлин и не на вторият ден както това момиче Катрин ,а на втората минута след запознанството ни ,аз вече бях с удар в лицето! Не може този кавалер в кавички постоянно да посяга към жени и това според баща му да е нормално. Преби и моя приятелка на бензиностанция пред камери в Студенски град. Свръхагресивен е,не може дума да му се каже! То си личи, че това е малтретиран човек".
"Въобще не се притеснявам от това, което чувам. Гордея се със сина си! Абсолютно не искам да чувам такива леки жени ,всичките са актриси и лъжат ,те да слагат оценки на моя син и моето семейство", завърши бащата на Орлинов. А Крум Савов завърши, Г-н Орлинов ,аз лично не споделям вашето мнение!
Cup.bg

SEO-X Social Bookmarking Button

    << върни се назад Автор: Mариана Иванова
    06 април 2010   11:27


  30 септември 2011 02:46   |   OEM software online   |     |  
LoNpNI Received the letter. I agree to exchange the articles.


Още за Секс, лъжи & любов:
Жълт вестник вдига тиража с порно с Яна Христова
Коко Динев и Емилия празнуват Великден
Плеймейтка роди момиченце от футболист
Побоя над Катрин Вачева е заради заснета гей оргия
Преслава интимничи с Константин

    Спорт  |   За LifeSport.BG   |   Реклама в сайта   |   Контакти с нас
Партньори: bestnews.bg   |   www.beachsoccer.bg |   NUDE.him.bg
Подходящо за лица над 18 години!
Ползване на статии - само с линк към LifeSport.bg  | тел: 0889622324 |     Google PageRank
дизайн.NVS