Спортни новини в спорт портал Lifesport.bg - футбол, фитнес, здраве, красота, бойни спортове, автомобили и спортни клюки. Спорт и футбол в интернет Десислава  
LifeSport.Bg Logo
RSS feed icon

От компанията на Илиян Тодоров извикали към yбитите пред Соло:Кво ни викаш наздраве, говедо!

Убитите без рани по юмруците.Очакват нов натиск от партийни дейци и затова пазят името на свидетел в тайна.

От компанията на Илиян Тодоров извикали към yбитите пред Соло:Кво ни викаш наздраве, говедо! Усетих нещо мокро на гърба си и накарах едно от момичетата да види какво е. Тя каза, че страшно тече кръв и съм намушкан." Това казал пред разследващите единственият оцелял от трите намушкани до дискотека "Соло" момчета Кирил Димитров. Според полицаи има свидетел, който е видял кой точно вдига ножа и нанася фаталните удари навръх Великден. Името му обаче се пази в тайна, за да не бъде оказан натиск върху него. Ножът, с който са извършени убийствата, е изключително остър - никой от тримата намушкани не разбира, че е ранен, докато не усеща кръвта. Околните камери - на Съдебната палата и близките офиси, също са запечатали убиеца, твърдят полицаи. Защитата на заподозрения за двойната трагедия Илиян Тодоров обаче смята, че не е ясно кой е нанесъл фаталните пробождания. По време на разпитите на свидетелите е станало ясно, че скандалът е започнал, след като компанията на Кирил Въжаров вече си е тръгвала и пресякла улицата. Недалече от дискотеката останал само Кирил Димитров, който казал "Наздраве" на група младежи. "Кво ни викаш наздраве, говедо", бил отговорът според показанията на ранения. След това няколко младежи се нахвърлили върху него и започнали да го млатят. Той отнесъл удари по главата и тялото, докато компанията му разбере какво става. Приятелката му Александра първа хуква и се опитва да го отърве от младежите. Опитът й е безуспешен и на помощ се притичат Васил Александров и Кирил Въжаров. След няколко минути са намушкани с нож в гърба в мелето. Едната от групите обаче не е удряла опонентите си, смятат експерти. Нито по ръцете на Кирил Димитров, нито по ръцете на двете убити момчета има следи, характерни за хора, които са удряли някого. Според показанията на свидетели всичко се е развило много бързо. Никой от приятелите на убитите не е разбрал кога са нанесени ударите с нож. Някои от свидетелите разказали, че видели в един момент Васил да лежи на земята. Втурнали се да му помагат, правили му изкуствено дишане и проверили дали не си е глътнал езика. Опитали са му да направят и сърдечен масаж. През това време Кирил Въжаров още е в съзнание. "Май ме намушкаха", успял да каже той и седнал на тротоара. До този момент никой още не знае, че той също пострадал от ножа и му остават минути живот. На мястото се били събрали доста хора. Поне 10 обаждания има на тел. 112 и 150. Никой от зяпачите обаче не се намесил. Свидетелите твърдят, че Въжаров загубил много кръв от раната, около него имало цяла локва. Раненият Кирил Димитров хукнал към охраната на дискотеката. Освен прободната рана той има и други наранявания - кръв от носа и посинено око. Бодигардовете се опитвали да спрат кървенето му, натискайки раната. Свидетелите видели как момчетата от другата компания хукнали към улицата и спрели две таксита. В едното седнал един младеж, другите - във второто.
През нощта заподозреният Илиян боядисва косата си. Това обикновено се прави, за да не могат свидетели да разпознаят заподозрян. Според близките му - това е реакция на преживения шок. Не само той обаче променя външния си вид. Това прави и Стефан от неговата компания - той се постригва. На камерите се вижда, че е с по-дълга коса в нощта на убийствата. Засега разследващите не са установили кой е бил първата жертва на убиеца. Няма смислени обяснения от компанията на Илиян защо всички са избягали, а не са останали на мястото, когато започват да се събират хора.
Ирен ДЕЛЧЕВА-в-к.Стандарт
SEO-X Social Bookmarking Button

    << върни се назад Автор: Антон Петров
    25 април 2009   15:21


      • В момента няма публикувани мнения!


Още за Скандали & Крими:
Прикрива ли се убийството на Карлос в Плевен и защо ?
Войната срещу Цветан Василев показа завръщането на 9 септември от 1944 г.
Морето ни отне митрополит Кирил
Маратона в Бостън взе жертви след две експлозии
Прокуратурата установи герберово незаконно подслушване

    Спорт  |   За LifeSport.BG   |   Реклама в сайта   |   Контакти с нас
Партньори: bestnews.bg   |   www.beachsoccer.bg |   NUDE.him.bg
Подходящо за лица над 18 години!
Ползване на статии - само с линк към LifeSport.bg  | тел: 0889622324 |     Google PageRank
дизайн.NVS