Спортни новини в спорт портал Lifesport.bg - футбол, фитнес, здраве, красота, бойни спортове, автомобили и спортни клюки. Спорт и футбол в интернет Десислава  
LifeSport.Bg Logo
RSS feed icon

Дражев даде Левски - Локо (Мз) и още четири мача на Прокуратурата и ДАНС

Дражев даде Левски - Локо (Мз) и още четири мача на Прокуратурата и ДАНС Ивайло Дражев сезира Прокуратурата и ДАНС за пет съмнителни мача в българската "А" група, обяви самият той на специална пресконференция днес.
Ето и писмото, което Дражев е изпратил до висшите инстанции:
С настоящото ви сезирам за поредица от съмнителни мачове по футбол - “А” група, с уговорен краен резултат, проведени в Републиканското първенство на Република България под егидата на БФС. Става въпрос за срещите Сливен - Черноморец, Локомотив (Мездра) - Черноморец, Левски - Локомотив (Мездра), Ботев (Пловдив) – Сливен, Беласица – Пирин (Благоевград) и други, за които разполагаме с конкретни данни и информация от заинтересовани лица, състезатели, треньори и други.
По информация и от букмейкъри, които разполагат с добра система за сигурност и предварително оповестяване, бихме могли да изброим и допълнително множество други футболни срещи, за които следва да се предприемат действия по проверка и разследване на лицата участници в играта футбол, залагания и манипулиране на крайни резултати, които и чрез техни родственици и близки трети лица и чрез телефонни разпечатки и показания на свидетели, посочени и осигурени от нас, биха могли да потвърдят нашите твърдения.
С оглед огромния обществен интерес и сигурността на живота и здравето на свидетели и участници в състезанията, ще си позволим да запазим имената на източниците ни до момента на конкретни разследващи действия и разпореждане по компетентност.
Футболната игра в България е социален феномен с огромен обществен резонанс, а отделно от това само залозите на български футболни срещи за предходната 2008 година в букмейкърите, лицензирани за работа в България, възлиза на над 250 000 000 лева. Като в това число не са включени залозите онлайн. В тази връзка моля за Ваша незабавна намеса и проверка по компетентност и спешни и неотложни действия против длъжностни лица участници в посочените състезания.

SEO-X Social Bookmarking Button

    << върни се назад Автор: Антон Петров
    29 април 2009   17:49      • В момента няма публикувани мнения!


Още за Скандали & Крими:
Прикрива ли се убийството на Карлос в Плевен и защо ?
Войната срещу Цветан Василев показа завръщането на 9 септември от 1944 г.
Морето ни отне митрополит Кирил
Маратона в Бостън взе жертви след две експлозии
Прокуратурата установи герберово незаконно подслушване

    Спорт  |   За LifeSport.BG   |   Реклама в сайта   |   Контакти с нас
Партньори: bestnews.bg   |   www.beachsoccer.bg |   NUDE.him.bg
Подходящо за лица над 18 години!
Ползване на статии - само с линк към LifeSport.bg  | тел: 0889622324 |     Google PageRank
дизайн.NVS