Спортни новини в спорт портал Lifesport.bg - футбол, фитнес, здраве, красота, бойни спортове, автомобили и спортни клюки. Спорт и футбол в интернет Десислава  
LifeSport.Bg Logo
RSS feed icon

Патриция Кирилова и Нина Никол създават черен PR обслужващ трети лица

Дано Бог им прости на тях ! A на вас ?

Патриция Кирилова и Нина Никол създават черен PR обслужващ трети лица Журналистките PR-ки Патриция Кирилова и Нина Никол влязоха в остър конфликт с нашумелия столичен клуб Night Flight. Двете устати блондинки обвиниха заведението, че не е изпълнило свои задължения за осигуряване на кетъринг за организирано от тях събитие. За никого не е тайна,че всичко това се прави от Патриция с цел за създаване на черен PR на Night Flight,обслужващ по най-долнопробен начин сайта за който води рубрика и който е във финансови взаимоотношения със столичен клуб създаден с грях.Така някак си между другото е и споменато името на столичният клуб Версай с цел да се прикрие черният PR обслужващ трети лица.Моралът на Патриция Кирилова и въпросният сайт принизен до кота О и черният пиар ,който създават те с цел обслужване на техните нечистоплътни финансови интереси е всеизвестен на мнозина,но най-нелицеприятното в това писмо е намесването на децата с трансплантации, за които били набирани средства в „Нощта на сексбомбите”. Доколко самото събитие кореспондира с благотворителността, оставям да преценят читателите на лайфспорт и на отговорността на организаторите на които явно съвест и морал липсва

За близо двете години столичният клуб Версай се превърна във водещ клуб в София и в него досега са се организирали стотици различни по характер събития с участието на най-актуалните звезди на българския шоубизнес и нека авторките на черният PR от ВИП Комюникейшън да не се крият зад доброто име на столичният клуб Версай,а да си признаят,ако все още имат останала съвест с черният си PR дали не обслужват сайт ширещ пошлост и друг столичен клуб създаден с грях на които бизнес мераците на неговите собствениците са неудовлетворени

Ето и цялото нагло и арогантно обвинение на Патриция Кирилова и Нина в отворено писмо до медиите:

Скъпи приятели,
Използваме случая да се извиним на всички вас за некоректното отношение на клуб NIGHT FLIGHT по време на благотворителния търг и церемонията “Нощта на сексбомбите”. Въпреки договорките ни за предоставяне на определен кетърниг и достатъчно количество напитки (алкохол и безалкохолно) на гостите ни, заведението не спази нашето споразумение, което ние разбрахме от колеги журналистни дни след това, за което им благодарим.Това се случва за първи път на събитие, организирано от нашата агенция ВИП Комюникейшън.Лично ние сме възмутени от това, че Night Flight без наше знание е използвало събитието, за да натрупа печалба от сметките на колегите журналисти, ВИП-гостите, както и от болните деца с трансплантации.
Те присъстваха на събитието и бяха поканени, за да получат помощ, а не да „инвестират” в джоба на собствениците на заведението. Съжаляваме за случилото се и за това, че не послушахме наши приятели от клубове като Версай и Син Сити, които ни съветваха в последствие да направим събитието при тях, за да бъде всичко според договорките.
В случая грешката е наша. Надяваме се да ни разберете и да ни простите! Дано Бог им прости на тях!
Ще апелираме поне част от изкараните от собствениците пари на наш гръб и на гърба на децата да бъдат дарени за трансплантираните. Дано съвестта им се събуди поне малко, защото е грехота това, което са направили!
Събрахме 4000 лв за деца с трансплантации
4000 лв. бяха събрани за Българският съюз на трансплантираните по време на благотворителен търг, част от церемонията “Нощта на сексбомбите”. Няколко от децата с бъбречни, чернодробни и сърдечни трансплантации присъстваха на благородната вечер, а средствата бяха връчени лично и още същата вечер на председателката на сдружението Стоянка Ананиева.
Най-големият дарител се оказа Георги Георгиев – президент на волейболен клуб ЦСКА, който предостави за децата 1500 лв. лични средства.
По време на благотворителният търг се разиграха лични вещи на звездите, като гривната на Галена бе закупена за 400 лв, цвете за коса на Валентина Войкова отиде при бизнесмен за сумата от 200 лв, а обици на фолк-певицата Мария станаха притежание на колежката й Елена срещу 500 лв.
ВИП Комюникейшън ще продължи да се занимава с тази благородна кауза и ще разиграе останалите предмети, предоставени от наши популярни личности на 6-ия рожден ден на агенцията на 28-ми април, когато ще бъдат връчени и първите журналистически награди.
SEO-X Social Bookmarking Button

    << върни се назад     08 април 2010   10:26      • В момента няма публикувани мнения!


Още за Скандали & Крими:
Прикрива ли се убийството на Карлос в Плевен и защо ?
Войната срещу Цветан Василев показа завръщането на 9 септември от 1944 г.
Морето ни отне митрополит Кирил
Маратона в Бостън взе жертви след две експлозии
Прокуратурата установи герберово незаконно подслушване

    Спорт  |   За LifeSport.BG   |   Реклама в сайта   |   Контакти с нас
Партньори: bestnews.bg   |   www.beachsoccer.bg |   NUDE.him.bg
Подходящо за лица над 18 години!
Ползване на статии - само с линк към LifeSport.bg  | тел: 0889622324 |     Google PageRank
дизайн.NVS