Спортни новини в спорт портал Lifesport.bg - футбол, фитнес, здраве, красота, бойни спортове, автомобили и спортни клюки. Спорт и футбол в интернет Десислава  
LifeSport.Bg Logo
RSS feed icon

Кеворк Кеворкян отпразнува 30 години Всяка неделя

Кеворк Кеворкян отпразнува 30 години “Всяка неделя” с купон, на който се изсипаха поне 80 процента от известните българи. Най-малко. В “Шератон” за купона се събраха толкова много хора, че е невъзможно да ги изредим.
Легендарният водещ използва случая да направи поредната промоция на двете си книги “Кеворк проговря” издавани от издателството на в. “Уикенд” –“Милениум”. Никой не отказа с мотива, че вестника е жълт, че е обиден и т.н. Просто дойдоха. Дори генерал Любен Гоцев, когото в книгите си убития Георги Стоев обяви за кръстник на родната мафия. Те между другото се издават точно от това издателсво. Беше и министърът на вътрешните работи Михаил Миков. На този купон можеше да се види чудната гледка бременната в 9-ти месец Венета Райкова да си бъбре приятелски с Ники Кънчев, Иван Ласкин и Александра Сърчаджиева да демонстрират, че са почти семейство. С целия си блясък се появи дори и Глория. Разхождаха се мацки с мустаци ала Кеворк, че и една огромна розова пантера. Поканени бяха всички, които са участвали в предаването през годините. Първото предаване на "Всяка неделя" е излъчено на 7 януари 1979 година.Като формат е наследник на "Информационен дневник". Във "Всяка неделя" за първи път в ефира на България са излъчени американски анимационни филми като "Том и Джери", "Уди кълвача" и "Розовата пантера", прочутото "Мъпет шоу", станали любими на редица поколения. Основен акцент в предаването се превръща рубриката "Събеседник по желание", в която участват много известни българи и чужденци. В устата на хората вместо думата интервюирам влиза думата каворкирам, заради неподражемия начин по който Кеворк Кеворкян разговаря със своите събеседници. Концепцията на "Всяка неделя" е уникална за тогавашния Източен блок. Не можем да ви разкажем всичко, по-добре се разходете с нас и вижте сами:

SEO-X Social Bookmarking Button

    << върни се назад Автор: Антон Петров
    05 февруари 2009   22:57

      • В момента няма публикувани мнения!


Още за Обучение & Кариери:
Шафранът – „божественото цвете“ на парфюмерията
На гребена на вълната с REFAN
Лайфспорт магазин организира Благотворителен търг в подкрепа на Футбол клуб
Предизвикателната Ванеса e Мис Монокини
Силвия Юрукова на корицата на BG ФУТБОЛ&LIFE

    Спорт  |   За LifeSport.BG   |   Реклама в сайта   |   Контакти с нас
Партньори: bestnews.bg   |   www.beachsoccer.bg |   NUDE.him.bg
Подходящо за лица над 18 години!
Ползване на статии - само с линк към LifeSport.bg  | тел: 0889622324 |     Google PageRank
дизайн.NVS