Спортни новини в спорт портал Lifesport.bg - футбол, фитнес, здраве, красота, бойни спортове, автомобили и спортни клюки. Спорт и футбол в интернет Десислава  
LifeSport.Bg Logo
RSS feed icon

Фирмена и корпоративна сигурност с К2

ТРИДНЕВЕН СЕМИНАР

Турбулентността на пазарната среда, ожесточаващата се конкуренция и динамично променящите се заплахи и произтичащите от тях рискове, пораждат редица проблеми, касаещи запазването на конкурентното предимство, гарантирането на икономическата сигурност и дори оцеляването на бизнес организациите.
Пълният достъп до външната среда предизвиква не само нови възможности, но и създава нови заплахи, пораждащи рискове за успешното и ефективно развитие на бизнеса. Вследствие на това възниква жизнената потребност от постоянно повишаване на знанията за същността, проблематиката и механизмите за управление на икономическата сигурност на фирмата, което е неразривно свързано с информационното осигуряване на нейния стратегически мениджмънт.
Последното изисква организирано, своевременно и компетентно провеждане на целенасочени мероприятия във фирмата за придобиване на необходимата информация за обосновано вземане на управленските решения от ръководещия състав.
Именно към този проблем е насочена специално подбраната практикоприложна тематиката на настоящия първи курс от поредицата Фирмена сигурност.
Целта на курса е да представи в синтезиран вид практикоприложни знания и развие необходими умения за осигуряване на по-висока икономическа сигурност на бизнеса чрез организирано планово информационно осигуряване, базиращо се на фирмено конкурентно разузнаване. Занятията са организирани така, че да са максимално използваеми за прилагането им в практическата дейност на фирмите и организациите.
Поради това си съдържание курсът е подходящ както за собственици и мениджъри на фирми и организации от различни нива, така и за служители от структурите имащи отношение към тяхната сигурност във всичките й аспекти.
За тези които се занимават или интересуват от информационното осигуряване дейността на фирмата - придобиване на информация за конкурентите и защита на собствената информация, курсът предоставя нови знания и умения, които се развиват по време на презентациите и практическите занятия.
За лектори в курса са поканени експерти и хабилитирани лица с богат практически, организационен и преподавателски опит в проблематиката.
за записване:

Тел: 02/ 9425 223
Mtel: 0884 11 81 91
Vivatel: 0878 27 12 67
Е-mail: office@k2consult-bg.com
Website: www.k2consult-bg.com


Място: София, Бул. “Цар Борис III” 54, ГУСВ – ЦПO, eт.4

Време: 30 СЕПТЕМВРИ, 1, 2 ОКТОМВРИ 2009 /СРЯДА, ЧЕТВЪРТЪК И ПЕТЪК/

Лектори: Проф. Цветан Семерджиев, д.н.
преподавател в СВУБИТ /Специализирано висше училище по библиотечни и информационни технологии/, гост–преподавател във Военна академия „Г. С. Раковски” и Академия на МВР. Ст.н.с. I ст. в ИПОИ /Институт по паралелна обработка на информацията/ - БАН.
Проф. Георги Петков, д.н. /преподавател в катедра“Лидерство”
вьв Военна Академия “Г. С. Раковски”.
Ген. майор, ЕВГЕНИ МАНЕВ доц., д-р,
/Началник на Военна Академия “Г. С. Раковски” 2003 – 2008 г. /
Доц. д-р Красимир Манев. – преподавател по корпоративна
сигурност вьв Русенски Университет “Ангел Кьнчев” – Русе.

SEO-X Social Bookmarking Button

    << върни се назад Автор: Антон Петров
    30 септември 2009   10:55

      • В момента няма публикувани мнения!


Още за Обучение & Кариери:
Шафранът – „божественото цвете“ на парфюмерията
На гребена на вълната с REFAN
Лайфспорт магазин организира Благотворителен търг в подкрепа на Футбол клуб
Предизвикателната Ванеса e Мис Монокини
Силвия Юрукова на корицата на BG ФУТБОЛ&LIFE

    Спорт  |   За LifeSport.BG   |   Реклама в сайта   |   Контакти с нас
Партньори: bestnews.bg   |   www.beachsoccer.bg |   NUDE.him.bg
Подходящо за лица над 18 години!
Ползване на статии - само с линк към LifeSport.bg  | тел: 0889622324 |     Google PageRank
дизайн.NVS