Спортни новини в спорт портал Lifesport.bg - футбол, фитнес, здраве, красота, бойни спортове, автомобили и спортни клюки. Спорт и футбол в интернет Десислава  
LifeSport.Bg Logo
RSS feed icon

Катрин Вачева: Има доста моделки които изкарват до 40 000 лева с проституция

Патриция Кирилова: Виждала съм такива каталози

Катрин Вачева: Има доста моделки които изкарват до 40 000 лева с проституция Разследване на екип на БТВ и ПроБГ разнищи темата за това носи ли титлата дивиденти и дали конкуренцията за миски може да убие.Но не си мислете, че всеки може да си поръча момиче. Това става само с препоръка. Има заможни мъже, които колекционират корици. Тя биха дали тлъсти суми, за да преспят с никому неизвестната до вчера Мария, която днес е на корицата на поредното мъжко списание.

Катрин Вачева: Има доста момичета, които сами си предлагат услугите. Искат им се пари да им се направи бук. Тя ги няма и все пак и все пак им се предлага да им го изготвят в аванс. Впоследствие парите не се избиват само от снимики, а и чрез предлагане на самото момиче като компаньонка. Има момичета, които правят по 30 - 40 000 лв на месец. И аз бих се съгласила, ако ми поднесат всичко на златен поднос. Но аз сама определям цената, мен никой не ме притиска, както се случва с голяма част от момичетата.

Патриция Кирилова: Виждала съм такива каталози. В тях не пише цени.

Според Наказателния кодекс проституцуията в България не е престъпление, престъпление е сводничеството.


Евгения Калканджиева заяви, че никой не й е предлагал пари, за да си легне с нея. Не е чувала за букове, а за каталог. Нищо не е видяла с очите си, всичко което разказва е оесновано на слухове.Говори се , че много български модели се занимават с проституция. Калканджиева се опита да обърне темата и заяви, че много момичета, които се занимават с проституция се наричат модели, за да оправдаят делата си пред роднини и приятели. Да спиш с богати мъже с изключително срамно. Принизявайки се до там, все едно признаваш, че че нямаш други качества. Сексът е прелюдия към любовта, той е нещо много лично.Калканджиева допълни, че има много наши модели, които в чужбина работят успешно, а тук не иска да се споменава с какво се занимават. Това се дължи на славата на манекенките в България и разпространеното мнение, че има такива каталози, в които момичетата се се продават.

Говорейки за модните агенции нямаше как да не се спомене името на Васил Папазов - първият професионалист в България в тази сфера. Но го убиха. След негомодния пазар много се промени. И до днес семейството му държи правата над марката Мис България.

Съпругата му Ирина Папазова вярва, че е убит понеже не е искал да прехвърли правата за Мис България. И досега няма разкрит нито извършител, нито е ясен мотивът за убийството му.

Жени Калканджиева изказа своята теза за убийството на Папазов: Има слухове, че той има жена румънка, която е родила дете от него. Но след като се разделят той поръчва да отвлекат детето и румънката поръчва да го гръмнат. Ирина Папазова обаче повече вярва на версията, че някой е искал да притежава момичетата му.

В България има над 100 модни агенции. Някои от тях са изградили схеми, чрез които през определен период от време да набират нови модели и да обновяват каталога си с лица. Една фотосесия за такава "измислена" агенция струва около 600 лв, а във "Визаж" такава фотосесия е шест до осем пъти по евтина. Ние редовно чуваме за моделите от каталога на "Визаж", а момичетата, които са дали многократно по-голяма сума остават в забрава, а съответната агенция трупа капитал. Именно затова трябва държавата да се намеси при издаването на лицензии за агенциите. В България за ревю модел взима 200-300 лв., сумата варира в зависимост от организаторите и спонсорите на самото ревю.

Професията модел търпи много негативи - общественото мнение динамично се променя, но за жалост към по-лошо.
Източник-блайф

SEO-X Social Bookmarking Button

    << върни се назад     14 юли 2010   12:15      • В момента няма публикувани мнения!


Още за Обучение & Кариери:
Шафранът – „божественото цвете“ на парфюмерията
На гребена на вълната с REFAN
Лайфспорт магазин организира Благотворителен търг в подкрепа на Футбол клуб
Предизвикателната Ванеса e Мис Монокини
Силвия Юрукова на корицата на BG ФУТБОЛ&LIFE

    Спорт  |   За LifeSport.BG   |   Реклама в сайта   |   Контакти с нас
Партньори: bestnews.bg   |   www.beachsoccer.bg |   NUDE.him.bg
Подходящо за лица над 18 години!
Ползване на статии - само с линк към LifeSport.bg  | тел: 0889622324 |     Google PageRank
дизайн.NVS