Спортни новини в спорт портал Lifesport.bg - футбол, фитнес, здраве, красота, бойни спортове, автомобили и спортни клюки. Спорт и футбол в интернет Десислава  
LifeSport.Bg Logo
RSS feed icon

Адриана Секуличка-Мис Русе 2010 връща короната след протести

Адриана Секуличка-Мис Русе 2010 връща короната след протести Избраната наскоро за Мис Русе - Адриана Секуличка, се отказа доброволно от титлата си, след като обществеността в крайдунавския град въстана срещу избора на журито. Народното недоволство оплю 20-годишната девойка заради меко казано смущаващото й излъчване и обяви, че пътят към короната е бил трънлив и... влажен.

Имаше множество недоволни коментари в социалната мрежа "Фейсбук" под надслов "Искаме нов конкурс за Мис Русе", цитирани от агенция Блиц.

Само за няколко дни членовете и станаха почти 10 000. В отговор на обвиненията за манипулиран избор Адриана Секуличка разпространи открито писмо чрез сайта Kakvovruse.com.

УВАЖАЕМИ СЪГРАЖДАНИ,

Нека това не ви звучи като закъсняло оправдание, нито като думи на покаяла се грешница. Истината е, че спечелването на титлата „Мис Русе“ не е било моя фикс идея. Не отричам, че ме зарадва и не казвам, че я подценявам, но не това е детската ми мечта.

Красотата не се нуждае от превод. Тя е дар от Бога и е истинско щастие за една жена да бъде определена като красива. Но моята цел в живота и в кариерата ми далеч не е да колекционирам титли за красота.

Насочила съм вниманието и силите си в съвсем друга насока, а именно моето образование, в което желая най-силно да се реализирам. От родителите си съм се научила на упоритост и труд, да не се отказвам когато срещна препятствие в живота си. Човек трябва да бъде целеустремен и постоянен.

Явяването ми на кастинга и спечелването на короната „Мис Русе“ беше поредното изпитание за мен. Но то се оказа прекалено сурово. Истината е, че една кандидатка за „Мис Русе” трябва да отговаря на определените критерии за ръст, мерки, години и т.н., които аз изцяло покривам.

На другия ден след конкурса видях многобройните коментари във Фейсбук и в различните интернет сайтове. Бях като поразена от снимката, с която ме представяха пред разгневилите се русенци. Но човешката злоба е голяма и когато искат да те очернят винаги те представят в най-лошата ти светлина. Истината е, че реалността и облика, който ти предават пред обществото могат винаги да бъдат разменени, от злонамерените. Прочетох всичко написано по мой адрес, даже и обидните квалификации.

Аз съм достоен човек, който държи на чистата си съвест и е безкомпромисен към неправдата. Затова взех решението да се откажа от титлата „Мис Русе“. Нека целият свят да разбере, че русенки освен хубави, са и жени с чувство за дълг и лична чест. Нека короната украси друго красиво момиче от Русе, което да е още по-достойно от мен. Нека тази титла обединява русенци, а не да ги кара да се разделят на групи.

За мен думата на русенци е важна и аз съм длъжна да и се подчиня. Благодаря ви, че проявихте гражданска съвест и изказахте мнението си. Само така – като не се преклоняваме пред действитеността, България ще излезе от блатото на кризата. Да бъдем по-смели в реакциите си, да не се страхуваме да говорим, да изказваме по-често публично мнението си.

Адриана Секуличка
SEO-X Social Bookmarking Button

    << върни се назад     24 юни 2010   13:48


  20 декември 2018 17:04   |   see pron   |     |  
YdKehw Thanks for sharing this excellent write-up. Very interesting ideas! as always, btw


Още за Мода & Красота:
Осигурете комфорт на кожата си с крем-бутери за тяло с подхранващи масла
Козметика с витамин С – за тен без пигментни петна след лятото
Запиши се за участие в конкурса Мис Лайфспорт 2018
Тамара Георгиева от София е Мис България 2017!
Избeрете нежните Секссимволи на Лайфспорт на първото десетилетие

    Спорт  |   За LifeSport.BG   |   Реклама в сайта   |   Контакти с нас
Партньори: bestnews.bg   |   www.beachsoccer.bg |   NUDE.him.bg
Подходящо за лица над 18 години!
Ползване на статии - само с линк към LifeSport.bg  | тел: 0889622324 |     Google PageRank
дизайн.NVS