Спортни новини в спорт портал Lifesport.bg - футбол, фитнес, здраве, красота, бойни спортове, автомобили и спортни клюки. Спорт и футбол в интернет Десислава  
LifeSport.Bg Logo
RSS feed icon

Светлана Василева към Крум Савов: Твоето време отмина, сега аз съм на мода!!!

Славата е преходна, героите също!

Светлана Василева към Крум Савов: Твоето време отмина, сега аз съм на мода!!!

Онзи ден отворих един гърмян вестник и получих душевен гъдел! Леко се препотих от удоволствие, потърках очите си, за да се уверя, че не ме лъжат. Същият страхотен резултат – Крум Савов отново се занимава с моята персона!


Каква неописуема чест! Ред след ред, ред след ред този титан на жлъчното слово се възмущаваше, че вече N-ти ден не бил прочел нищо за мен. Нито за Гонзовица, нито за Светлана Василева. Нямало в "7 дни спорт", и в livesport.bg нямало, че и в  Transfermarkt.de дори.


Реших да проверя колко процента истина има в писанията на Крум. И стигнах до извода, че годините наистина не прощават. На 51 очевидно зрението на уважавания от мен спортен журналист е започнало да сдава багажа.


Защото отворих „The Sun” и прочетох, че вчера Бекъм ми е писал sms! Ау, не съм го чула, ужас! Отворих турския „Milliyet” – не Паришева, а аз ще се омъжвам за Ивелин Попов. И в руския „Gazeta.ru” влязох – онзи шоколадов сладур от „Криля Советов”, Райс, дето хеМБОЛИ, хем неболи, се върнал в ЦСКА-то от любовна мъка по мен.


И преглеждайки още няколко електронни медии, нито ред за Савов, нито ред. Тогава ме загриза съвестта. Не е честно, помислих си, да съм по-известна от мъжа на отчаяната съпруга Мая. Дали на тази възраст и той самият не се е отчаял, че вече едва ли може да изпълнява със същия порив и страс съпружеските си задължения.


Така, както преди 10-15 години, когато пред титлата му „спортен журналист” вървеше задължителното „плейбой”, а вестниците пълнеха жълтите си колонки, възхаваляващи репутацията му на неуморим секс жребец.


И ако по времето, в което Крум Савов е бил любимият герой в светските репортерки, аз съм се държала за полата на мама, сега съм стъпила здраво на краката си и не той, а аз съм на мода!!!


Накрая имам предложение! Щом, Круме, не искаш утре да прочетеш, че от Always Ultra и Liebresse Classic съм преминала на томпони или да си гънеш в напразни усилия милионите гънки в мозъка защо съм известна колкото Бойко и Стоичков, емигрирай!


Твоето време отмина! Славата е преходна, героите също!


SEO-X Social Bookmarking Button

    << върни се назад     08 август 2011   17:31      • В момента няма публикувани мнения!


Още за Свят,спорт и life:
Снежните кралици на Playboy вдигнаха градусите в Пловдив и Варна
Михаела Тодорова е Playmate 2019
Плеймейтка в интимна авантюра с фитнес инструктор от Белгия
Янита: Фенка на Левски гледа към короната на Playmate Of The Year 2019 и политиката
Красива шампионка стана Мис REFAN

    Спорт  |   За LifeSport.BG   |   Реклама в сайта   |   Контакти с нас
Партньори: bestnews.bg   |   www.beachsoccer.bg |   NUDE.him.bg
Подходящо за лица над 18 години!
Ползване на статии - само с линк към LifeSport.bg  | тел: 0889622324 |     Google PageRank
дизайн.NVS