Спортни новини в спорт портал Lifesport.bg - футбол, фитнес, здраве, красота, бойни спортове, автомобили и спортни клюки. Спорт и футбол в интернет Десислава  
LifeSport.Bg Logo
RSS feed icon

Красимир Инински е новият шеф на бокса

Красимир Инински е новият шеф на бокса

Красимир Инински е новият председател на Управителния съвет на Българската федерация по бокс, реши днес общото отчетно-изборно събрание на федерацията. В него участие взеха делегати на 52 боксови клуба от цялата страна.Събранието, което премина при интересен декор - полицаи и многобройни частни охранители с умопомрачителни мускули, започна с кратка обява. Сутринта в 9,00 часа на вратата на Министерството на физическото възпитание и спорта бе залепен бял лист с надпис "Отменям събранието. Подпис Владимир Чернев".Повод бе решение от 6 юли 2011 година на 8-ми състав на Софийски градски съд, с което СГС заличи управителния съвет на БФБ с председател Марин Тодоров Димитров и вписа нов УС на БФБ с председател Владимир Пенев Чернев. Това доведе до спорове и скандали дали общото събрание на БФБ, което бе обявено чрез държавен вестник, е легитимно или не.
Доцентът от НСА "Васил Левски" Владимир Чернев обяви, че "събранието е нелигитимно" и напусна форума, последван от някои свои съмишленици. Постепено страстите се успокоиха и общото събрание започна своята работа по предвидения дневен ред, като водещ на събранието бе досегашният председател на УС на БФБ Марин Димитров.Двама бяха кандидатите за поста председател на УС на БФБ - Красимир Инински и Росен Николов. За Инински гласуваха 42 делегати, а за Николов, който не бе в залата, не гласува нито един глас."Благодаря на всички", каза Красимир Инински. "Благодаря и на тези, които гласуваха за мен, и на тези, които не гласуваха. Моят живот е боксът. А една от най-важните ми задачи ще бъде единството на българския бокс", добави новият шеф.


SEO-X Social Bookmarking Button

    << върни се назад Автор: Антон Петров
    09 юли 2011   14:50      • В момента няма публикувани мнения!


Още за BG спорт:
Георги Хашев разтрогна с Царско село!
След Берое и Хебър: REFAN ще помага и на Ботев
(НЕ)истината...
Паметно 2:2 изхвърли Лудогорец от Шампионска лига
Успех в емигрантство...

    Спорт  |   За LifeSport.BG   |   Реклама в сайта   |   Контакти с нас
Партньори: bestnews.bg   |   www.beachsoccer.bg |   NUDE.him.bg
Подходящо за лица над 18 години!
Ползване на статии - само с линк към LifeSport.bg  | тел: 0889622324 |     Google PageRank
дизайн.NVS