Спортни новини в спорт портал Lifesport.bg - футбол, фитнес, здраве, красота, бойни спортове, автомобили и спортни клюки. Спорт и футбол в интернет Десислава  
LifeSport.Bg Logo
RSS feed icon

Уникална колекция с 20 мелодии, специално композирани за бебета

Уникална колекция с 20 мелодии, специално композирани за бебета За първи път на българския музикален пазар излиза албум, посветен на… бебетата! Амбициозната колекция се нарича Sleep Well – Music For Babies и е проект на “Ка Мюзик Плюс” и “БГ Мамма”. Тук на едно място са събрани 20 мелодии, композирани и записани специално за да успокоят и подготят вашето бебе за сън. Автори на Sleep Well са двама утвърдени композитори на европейската класическа музика - A. Bexter-Hamilton и F. Darnaz, а проектът е избран сред десетки подобни, благодарение на добрите отзиви от страна на потребителите.
Мелодиите, събрани в настоящия албум са специално композирани и изпълнени с цел да създадат позитивно настроение у вашето бебе, да го успокоят и подготвят за сън. Вече можете да поръчате проекта Sleep Well – Music For Babies и онлайн от магазина www.hitbox.bg, където можете да свалите легално и песните в mp3 формат.

След човешката реч, музиката е най-широко разпространеният начин за комуникация, който е от изключително важно значение за психологическото и умствено развитие в първите няколко месеца. Мнозина със сигурност си спомнят приспивните песни на своите майки и баби. В забързаното ежедневие това изглежда като останала в миналото традиция, но нуждата от подходяща и успокояваща музика е от важно значение за растежа и изграждането на емоции у всяко бебе. Специално подбраните в този албум композиции са от голяма полза и за цялото семейство, тъй като доказано успокояват и приспиват малките сладури. Това превръща Sleep Well – Music For Babies в добър приятел за младата майка, който дава спокойствие освен на детето, и на нея – независимо дали у дома, на гости или в колата. Не на последно място, чрез тези приспивни песни, децата се запознават с музиката, обикват я и изпитват приятни емоции от нея.

Sleep Well – Music For Babies - за щастливи и спокойни бебета. На музикалния пазар от “Ка Мюзик Плюс”, с подкрепата на “БГ Мамма”. Вече можете да поръчате проекта Sleep Well – Music For Babies и онлайн от магазина www.hitbox.bg, където можете да свалите легално и песните в mp3 формат.

Sleep Well – Music For Babies

01. Sleep Tight (5.29)
02. The Music Box (4.12)
03. Where Is Daisy Daffodil (1.20)
04. Goodnight Little Darling (5.38)
05. Three And Three Is Six (1.30)
06. Sleep Well (5.42)
07. A Count Lives In A Castle (1.27)
08. Close Your Eyes (3.52)
09. There’s A Monkey On The Roof (1.22)
10. Sandman (3.35)
11. The Farmer And The Chicken (1.30)
12. Silence (5.12)
13. Little Gypsy Girl (1.13)
14. The Merry-Go-Round Of Dreams (3.59)
15. When The Moon Is Shining Bright (1.32)
16. To Dreamworld (5.43)
17. With Your Head On The Pillow (3.59)
18. In Your Nice Warm Little Bed (4.14)
19. Mary Wants A Pony (1.37)
20. Two Buckets Of Water (1.12)


SEO-X Social Bookmarking Button

    << върни се назад Автор: Антон Петров
    19 ноември 2009   23:23      • В момента няма публикувани мнения!


Още за Лайф & Музика:
Еми Стамболова се готви за бебе, пее Алла Пугачова на кючек
Мис Студентка със Силикон е Поли Шаламанова
Ивелина Прунова отново нажежава страстите
Есил Дюран си смени силикона
Балет DIAMOND класика и сексапил

    Спорт  |   За LifeSport.BG   |   Реклама в сайта   |   Контакти с нас
Партньори: bestnews.bg   |   www.beachsoccer.bg |   NUDE.him.bg
Подходящо за лица над 18 години!
Ползване на статии - само с линк към LifeSport.bg  | тел: 0889622324 |     Google PageRank
дизайн.NVS