Спортни новини в спорт портал Lifesport.bg - футбол, фитнес, здраве, красота, бойни спортове, автомобили и спортни клюки. Спорт и футбол в интернет Десислава  
LifeSport.Bg Logo
RSS feed icon

Бриана от Ара мюзик:Искаха да съм интимна с клиенти.

Ара мюзик” разпространи писмо по повод твърденията на Бриана

Бриана от Ара мюзик:Искаха да съм интимна с клиенти. Станалата пословична повече със скандалите около себе си, отколкото с певческите си изяви фолк певица Бриана завъртя поредната интрига покрай името си след аферата и с Мартин Стоев. Изпълнителката съобщи, че е бясна на продуцента си Виктор Касъмов и че вече не е част от неговата фирма. Оказа се, че от месеци шефът й я лъже за заснемането на първия й клип въпреки,че си е платила 5 000 лва.Пред в-к.Телеграф тя спомена,че когато най-накрая след повече от година чакане да бъде реализиран, Касъмов и се обадил, за да й съобщи, че се отлага отново въпреки ,че песента, към която трябвало да снимаа клипа, била готова, текста, изобщо всичко.В последния момент и се обадили да и кажат, че нямали 1000 евро, и трябвало да си заплати парчето, тъй като е сръбски кавър. От няколко месеца Виктор Касъмов , постоянно ме разиграва и ме лъже и не прави нищо за кариерата ми", обясни Бриана.Наскоро реших да си разтрогна договора,а те ми поискаха 20 000 евро.Понеже нямам финансовата възможност за това от компанията ме караха да се виждам интимно с турци и гърци.Аз съм против този тип израстване в кариерата.

“Ара мюзик” разпространи писмо по повод твърденията на Бриана
Уважаеми колеги,
От близо месец в медийното пространство Боряна Пантелеева, представяща се с псевдонима Бриана, изказва различни твърдения за музикална компания "Ара мюзик" и собственика й Виктор Касъмов.В тази връзка бихме искали да изразим позицията си и да внесем необходимата яснота по въпроса. Боряна Пантелеева има сключен договор с "Ара мюзик" от 12.09.2007 г., който и в момента е действащ. От тогава до сега ние сме отчели сериозни неизпълнения на договора от страна на г-ца Пантелеева.Препоръчваме й да прочете внимателно клаузите по въпросния договор и след това да сипе обвинения по отношение коректността на взаимната ни работа. Конфиденциалността на документа не ни позволява да цитираме конкретните клаузи, които г-ца Пантелеева не е спазила.С липсата на всякаква трезва преценка за ролята и мястото на "Ара мюзик" в музикалния живот на България си обясняваме абсурдните твърдения на госпожицата за пътя на постигане на успех като артист-изпълнител. Поради тяхната абсурдност и липса на всякакви основания ги считаме за откровена клевета, целяща подронване авторитета на музикалната компания и нейния собственик.Невярно е и нейното твърдение, че няма записана песен с "Ара мюзик". Такава е реализирана и нека г-ца Пантелеева си припомни този доказуем факт. В тази връзка за нас е неоснователен и необясним интереса на вас журналистите към недостоверните, скандални, лишени от всякакви морални задръжки изказвания на Боряна Пантелеева! Нашият опит доказва, че изпълнители, които искат да постигнат траен успех, не се осланят единствено и само на такива похвати. Показателни са талантът, гласовите възможности и реализираните музикални продукти и именно тях аудиторията оценява."Ара мюзик" е утвърдена компания с доказани успехи през годините. Ние сме продуцирали, менажирали и издавали десетки имена, които нямат нужда от представяне, като например: Николина Чакърдъкова, Володя Стоянов, Гуна Иванова, Румяна Попова, дует "Авеню", Лия, Кати, Тони Стораро, Кали, Джина Стоева, Емануела, Алисия и много други. Ние не падаме до низки страсти и не издребняваме, а сме положително настроени и коректни към всички, с които работим, което ни е помогнало да се развиваме и градим авторитет през всички години на съществуване на компанията.Израз на добрата ни воля е и това, че Бриана все още фигурира като артист-изпълнител във фирмения ни сайт www.aramusic.bg и всеки може да почерпи информация за нея оттам. Взаимоотношенията ни с г-ца Пантелеева ще бъдат уредени според правните норми на Република България.
Благодаря за отделеното време и внимание!
18.12.2008г. С уважение: Виктор Касъмов
гр. София /управител "Ара мюзик"/

SEO-X Social Bookmarking Button

    << върни се назад Автор: Антон Петров
    22 декември 2008   22:54      • В момента няма публикувани мнения!


Още за Лайф & Музика:
Еми Стамболова се готви за бебе, пее Алла Пугачова на кючек
Мис Студентка със Силикон е Поли Шаламанова
Ивелина Прунова отново нажежава страстите
Есил Дюран си смени силикона
Балет DIAMOND класика и сексапил

    Спорт  |   За LifeSport.BG   |   Реклама в сайта   |   Контакти с нас
Партньори: bestnews.bg   |   www.beachsoccer.bg |   NUDE.him.bg
Подходящо за лица над 18 години!
Ползване на статии - само с линк към LifeSport.bg  | тел: 0889622324 |     Google PageRank
дизайн.NVS