Спортни новини в спорт портал Lifesport.bg - футбол, фитнес, здраве, красота, бойни спортове, автомобили и спортни клюки. Спорт и футбол в интернет Десислава  
LifeSport.Bg Logo
RSS feed icon

Боби Михайлов взе от парите на БПФЛ

В жаждата си за пари объркаха датите от календара

Боби Михайлов взе от парите на БПФЛ

Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов отразя не само амбициите на ПФЛ да поеме администрацията на първенството,но им взе й от парите които събираха от клубовете под формата на глоби.Това стана с писмо в сайта на федерацията.Михайлов също така категорично заявява, че няма място за оплакване от разпределението на парите от ТВ права, тъй като всички клубове и Лигата са присъствали на подписването на споразумението между страните.Михайлов порицава и Капралов, който според него му е поставил “ултиматум за правомощия, които Българският футболен съюз е получил от закона и не разполага с правото да ги преотстъпва”.

Писмото на Борислав Михайлов:

Писмо на Президента на БФС до БПФЛ

17.03.2011

ДО Г-Н СТЕФАН КАПРАЛОВ,

ПРЕЗИДЕНТ НА ПФЛ

Копие: До членовете на БПФЛ

УВАЖАЕМИ ГОСПОДИН КАПРАЛОВ,


 На своето редовно заседание от 24.02. 2011 г. Изпълнителният комитет на Българския футболен съюз единодушно гласува, считано от 26.02. 2011 г. с началото на пролетния дял от първенствата в „А" и „Б" ФГ да увеличи с 25% постъпленията си от налаганите от комисиите към БФС глоби и имуществени санкции за сметка на получаваните досега от БПФЛ средства. Както е изввестно, досега цялата сума от събираните глоби и санкции се усвояваше от Вашата организация, която превеждаше 50% от нея на Българския футболен съюз. Получените от нас допълнителни средства ще се изразходват целево за нуждите на детско-юношеския футбол. Мярката се налага заради дълбоката финансова криза, която е обхванала малките клубове и за която ярка индикация е състоянието на двете "Б" ФГ. Членовете на Изпълнителния комитет се обединиха около становището, че в подобна тежка стагнация няма нищо по-важно от инвестиции в бъдещето на футбола, което може да се гарантира само от децата. Постъпилите в БФС допълнителни средства ще бъдат изразходвани за подпомагане работата на детско-юношеските школи в България.


 


София,                                                               С УВАЖЕНИЕ:


28.02. 2011 г.


Борислав Михайлов,


Президент на БФС


SEO-X Social Bookmarking Button

    << върни се назад Автор: Антон Петров
    17 март 2011   15:23      • В момента няма публикувани мнения!


Още за BGфутбол & статистика:
Георги Хашев разтрогна с Царско село!
Колко загуби Ботев от нe подновяване на договори само от трима свои играчи
10 от Черно море победиха 14 от Левски за купата
Извинявай Йорданов и КО донесоха победата на Литекс над Ботев
Трупата на Домусчиев ощастливи Левски

    Спорт  |   За LifeSport.BG   |   Реклама в сайта   |   Контакти с нас
Партньори: bestnews.bg   |   www.beachsoccer.bg |   NUDE.him.bg
Подходящо за лица над 18 години!
Ползване на статии - само с линк към LifeSport.bg  | тел: 0889622324 |     Google PageRank
дизайн.NVS