Спортни новини в спорт портал Lifesport.bg - футбол, фитнес, здраве, красота, бойни спортове, автомобили и спортни клюки. Спорт и футбол в интернет Десислава  
LifeSport.Bg Logo
RSS feed icon

Христолов не получил парите за Д.Саидходжа и Й.Минев от ЦСКА и затова бави сделката за Ботев.

Митьо не изпълнил 7 т.по договора за продажба нищo,че взел 700 000 лева.

Христолов не получил парите за Д.Саидходжа и Й.Минев от ЦСКА и затова бави сделката за Ботев. Бакалов : Христолов не търси купувач на отбора, а поредната си жертва !
OЧАКВАЙТЕ СКОРО СКАНДАЛНИТЕ РАЗКРИТИЯ .
Ботев все още не си е получил парите от трансферите на своите футболисти Дормушали Саидходжа и Йордан Минев в ЦСКА."Канарчетата" имат да получават 300 000 евро за Саидходжа и 250 000 евро за Минев. Президентът на Ботев Димитър Христолов потвърди, че "армейците" все още не са се издължили, но изрази увереност, че това ще стане в близките дни. Пред Гонг той не пожела да отговори на въпроса дали днес е посетил канцелариите на ЦСКА в София с намерение да си получи парите, но не е успял. Именно неполучените пари от ЦСКА са причината Димитър Христолов да забави с няколко дни изпращането на нотариално заверена покана до кандидат-купувача Ирена Кръстева.Близо 3 млн. лв. трябва да са влезли в касата на Ботев през последната година. По данни от обявени от фенклуба вчера, постъпленията са най-вече от трансфери на футболисти и рекламни договори. От продажбата на Георги Какалов в Динамо (Минск) сумата е 400 хил. лв. Трансферирането на Дормушали Саидходжа и Йордан Минев в ЦСКА е било с договори на обща стойност 550 000 евро. От договори за реклама с бизнесмена Георги Гергов са постъпили още 250 хил. лв. КЦМ е налял в клуба чрез спонсорския договор общо 500 хил. лева. Кандидат-купувачите също са дали 200 000 лева като капаро и 500 000 лева за покриване на текущи задължения натрупани от Христолов за Ботев.От телевизионни права са дошли 150 хил. лв., от продажба на билети 100 хил. лв. Въпреки тези приходи в клуба, мажоритарният собственик Димитър Христолов дължал 66 хил. лв. за строителната фирма, която направи ремонта на стадион "Хр. Ботев", 30 хил. лв. на фирмата, построила тунела, и още редица други задължения към различни фирми и институции.
Изпълнителният директор на фондация „Бъдеще за Ботев" Марин Бакалов заяви, че Димитър Христолов не търси купувач на отбора, а поредната си жертва. „Последната му практика с Ирена Кръстева е изпитана и с други бизнесмени. Безпристрастен поглед към 2008 г. показва, че през цялото време е бил финансово издържан от всички други, но не и от Христолов.През пролетта помогна Георги Гергов, както и фирми, чийто собственици са фенове на Ботев. През есента всички разходи бяха за сметка на Ирена Кръстева. Не е изключено отборът да е един от изпадащите в „А" група", сподели пред „Топспорт" рекордьорът по мачове в „А" група Марин Бакалов.

SEO-X Social Bookmarking Button

    << върни се назад     09 януари 2009   18:36


  09 януари 2009 19:03   |   емо   |   plovdiv   |   kljljb@abv.bg
Ако селския не се махне,ние - феновете ще махнем отбора му не от А ами и от Б група! Защото това не е нашият Ботев!


Още за Бизнес & Пари:
Серия Маслина на REFAN - цялостна грижа при борбата със стареенето.
REFAN за трети път стана любимата козметична марка на българите
REFAN на втори кръг в четири категории на класацията "Любима марка"!
7-ят експонат в Благотворителният търг в подкрепа на Футбол клуб(ФК13) e медалът от купата за Столичният гарнизон спечелен от Левски
Венци Стефанов и близък до Титан фен на ЦСКА на представянето на стадиона на IFS

    Спорт  |   За LifeSport.BG   |   Реклама в сайта   |   Контакти с нас
Партньори: bestnews.bg   |   www.beachsoccer.bg |   NUDE.him.bg
Подходящо за лица над 18 години!
Ползване на статии - само с линк към LifeSport.bg  | тел: 0889622324 |     Google PageRank
дизайн.NVS