Спортни новини в спорт портал Lifesport.bg - футбол, фитнес, здраве, красота, бойни спортове, автомобили и спортни клюки. Спорт и футбол в интернет Десислава  
LifeSport.Bg Logo
RSS feed icon

След концесията за Лаута Гергов и Топалова отново отворени един за друг

Гласуват концесията на Лаута в четвъртък

В четвъртък на сесията си Общински съвет Пловдив ще гледа и гласува концесията на съоръжението. Ако се приеме, общината ще търси кандидат за стопанисване на 96 400 квадратни метра на “Лаута” за цели 35 години.В концесията е включен целият спортен комплекс с футболния стадион, залата за волейбол, закритата лекоатлетическа писта и всички други спортни съоръжения заедно с административните и помощни помещения. Концесионерът се задължава да изпълни минимална задължителна инвестиционна програма за девет милиона лева в срок до 24 месеца от получаване на разрешението за строеж. Собственичката на "Локомотив" (Пловдив) Галя Топалова промени непреклонната си позиция да не преговаря повече с доскорошния кандидат-купувач Георги Гергов.
"Не съм се чувала с Гергов откакто предишните ни преговори се провалиха. Но ако прояви интерес към акциите ми съм склонна пак да разговарям с него."Досега Гергов не ми се е обаждал, но съм готова пак да се срещнем и евентуално да се договорим", коментира собственичката на "Локомотив" (Пловдив). Засега други кандидати няма", заяви Топалова.
Изпълнителният директор на пловдивския панаир обяви, че след завръщането си в България ще има среща с Топалова и този път очаква да се разберат.
"Разговорите с нея не са приключвали. Не искам този път да коментирам предварително, както преди. Като сключим сделката ще дам подробна информация на медиите. Ще се видим с Топалова, когато се върна в България", заяви Гергов, който е в чужбина по бизнес-дела.Предния път преговорите се провалиха заради исканата цена от 4 млн. лв. от собственичката на "железничарите". Според Гергов цената вече няма да е проблем, а "има други компоненти, които трябва да се уточнят".

SEO-X Social Bookmarking Button

    << върни се назад Автор: Антон Петров
    23 февруари 2009   22:22

      • В момента няма публикувани мнения!


Още за Бизнес & Пари:
Серия Маслина на REFAN - цялостна грижа при борбата със стареенето.
REFAN за трети път стана любимата козметична марка на българите
REFAN на втори кръг в четири категории на класацията "Любима марка"!
7-ят експонат в Благотворителният търг в подкрепа на Футбол клуб(ФК13) e медалът от купата за Столичният гарнизон спечелен от Левски
Венци Стефанов и близък до Титан фен на ЦСКА на представянето на стадиона на IFS

    Спорт  |   За LifeSport.BG   |   Реклама в сайта   |   Контакти с нас
Партньори: bestnews.bg   |   www.beachsoccer.bg |   NUDE.him.bg
Подходящо за лица над 18 години!
Ползване на статии - само с линк към LifeSport.bg  | тел: 0889622324 |     Google PageRank
дизайн.NVS