Спортни новини в спорт портал Lifesport.bg - футбол, фитнес, здраве, красота, бойни спортове, автомобили и спортни клюки. Спорт и футбол в интернет Десислава  
LifeSport.Bg Logo
RSS feed icon

БФС глоби Ботев с 4 хиляди лева,искат да им вземат шест от седемте точки

БФС глоби Ботев с 4 хиляди лева,искат да им вземат шест от седемте точки “Ботев” е изправен пред заплахата да загуби 6 от седемте спечелени есенни точки в “А” група. Дисциплинарната комисия на БФС уведоми клуба, че трябва да внесе незабавно 16 000 лв. от наложени и неплатени стари глоби.Половината от сумата е дължима заради щетите, нанесени от феновете на “Ботев” на стадиона в Самоков преди 3 години. Срокът за плащане на дълга към централата е днес
Ето и решенията на Дисциплинарната комисия на БФС, публикувани в официалния сайт на Централата:

По т. 1. За неизплатено обезщетение за нанесени щети на ст. Искър гр. Самоков по влезло в сила решение на Дисциплинарната комисия при БФС, ДК на основание чл. 67, ал.1 наказва ПФК Ботев Пд с имуществена санкция в размер на 2000 лева. Дава се срок за уреждане на взаимоотношенията в размер на 14 дни от получаване на съобщението.

За неизплатени компенсации за понесени съдебни разходи по влязло в сила решение на Арбитражен спортен по спорта гр. Лозана, ДК на основание чл. 67, ал.1 наказва ПФК Ботев Пд с имуществена санкция в размер на 2000 лева. Дава се срок за уреждане на взаимоотношенията в размер на 14 дни от получаван на съобщението.

За хвърлени предмети на основание чл.37, ал.1, т. 4, б. А - ДК наказва ПФК Литекс с имуществена санкция в размер на 1000 лева.

За хвърлени предмети на основание чл.37, ал.1, т. 4, б. А - ДК наказва ПФК Пирин Бг с имуществена санкция в размер на 1000 лева.

За хвърлени предмети на основание чл.37, ал.1, т. 4, б. А - ДК наказва ПФК Монтана с имуществена санкция в размер на 1000 лева.

За оспорване на съдийско решение, на основание чл.34, ал.

SEO-X Social Bookmarking Button

    << върни се назад     08 декември 2009   22:58      • В момента няма публикувани мнения!


Още за Бизнес & Пари:
Серия Маслина на REFAN - цялостна грижа при борбата със стареенето.
REFAN за трети път стана любимата козметична марка на българите
REFAN на втори кръг в четири категории на класацията "Любима марка"!
7-ят експонат в Благотворителният търг в подкрепа на Футбол клуб(ФК13) e медалът от купата за Столичният гарнизон спечелен от Левски
Венци Стефанов и близък до Титан фен на ЦСКА на представянето на стадиона на IFS

    Спорт  |   За LifeSport.BG   |   Реклама в сайта   |   Контакти с нас
Партньори: bestnews.bg   |   www.beachsoccer.bg |   NUDE.him.bg
Подходящо за лица над 18 години!
Ползване на статии - само с линк към LifeSport.bg  | тел: 0889622324 |     Google PageRank
дизайн.NVS