Спортни новини в спорт портал Lifesport.bg - футбол, фитнес, здраве, красота, бойни спортове, автомобили и спортни клюки. Спорт и футбол в интернет Десислава  
LifeSport.Bg Logo
RSS feed icon

Краси Ранков: Вече почти всички катаджии са ми приятели

Краси Ранков: Вече почти всички катаджии са ми приятели Какво е общото между теб и героя ти Антон?
Според мене е чувството за хумор, желанието да приема нещата и от смешната им страна. Независимо от това, че по образ аз трябва да играя един добър професионалист, който, според мене, несправедливо е бил изключен от системата.

Имаш ли приятели полицаи?
Да. Даже те се увеличават със всеки изминал ден. Почти всички катаджии ми стават приятели, което е приятно. Аз като се върна назад във времето, като че ли повечето от моите герои в киното са били служители на органите, играл съм даже и митничар, за хората, които си спомнят "Дунав мост". Следователи, въобще... Все в това амплоа като че ли ме ползват в киното. Това е нещо, което може би ме свързва с образа.

Какво даваш ти на Ставрев? Усеща ли се твойто чувство за хумор в сцените?
Аз си позволих да давам някои предложения към сценаристите. Те с удоволствие ги приемат. Става въпрос за отделни реплики, леко за променяне на стила на Антон Ставрев. Но общо взето се стремя да бъда верен на авторите.

Цитират го навсякъде...
Приятно е в съзнанието на зрителите да остават такива реплики. В този смисъл един от моите учители е Георги Русев и неговите реплики в нашето кино са христоматийни. Както и за един друг много голям български кинорежисьор и актьор - Никола Рударов. Така че е приятно да ти остават репликите в съзнанието на зрителите, колкото и да звучи нескромно.

Къде се чувстваш най-удобно: на сцената, на екрана или зад тях, като режисьор?
Аз не съм кинорежисьор, аз се занимавам с театрална режисура. Навсякъде ми е любопитно. Общо взето любопитството ме кара да се чувствам жив. Естествено, киното като мощно средство да те прави популярен, е една друга магия. Но не бих казал къде се чувствам най-добре. Засега се чувствам най-добре в сериала "Стъклен дом".

Как ти се отразява интересът от страна на публиката?
При всички случаи положително, защото във всеки втори или трети човек по улицата аз виждам едни грейнали очи, усмивки. А в едно тежко време да виждаш усмихнати хора е много приятно. И не го приемам като интерес към мен, а изобщо към цялата ни работа.

Имаш ли си любимец от актьорите, с които си партнираш?
Понеже най-много от сцените ми са с Калин Врачански, но не само за това, аз много го уважавам като един сериозен млад творец. Естествено с него се раждат много интересни кадри. Също и със Стефка Янорова, и с останалите колеги. Младите изненадващо за мен, защото те милите нямат много възможности, сега като ги видиш, се убеждаваш, че, слава Богу, талантите в България няма да свършат.

Вживяваш ли се в сцените със целувките и чувстваш ли някаква тръпка?
Ние сме толкова близки приятели, че за такъв род тръпки въобще не може да става дума. Стараем се да си изпълняваме добре задачите. И като добри професионалисти, каквато е Стефка - тя е страхотна партньорка, това въобще не ти минава през ума. А пък с мъжа й също сме много близки приятели, така че... Аз имам един принцип - никога да не пожелавам жената на приятеля ми. Но ако тя е толкова красива, че аз не мога да издържа, просто една седмица преди това аз се карам с него. Щегувам се, разбира се.

Истински ли е куршумът, с които стреляха по теб?
Не може да бъде истински. Преди това проведох консултация в един мой братовчед, който е служител в службите. И като му споменах, че ще ме стрелят, той се усмихна. Каза, че ако е с истински куршум, означава минимум две счупени ребра. Е, както виждате, жив и здрав съм.

Коя е любимата ти реплика на Ставрев, която би искал да използваш и ти?
Аз си спомням дядо ми. Той много обичаше да римува, да иронизира ситуациите. И почти говореше в рима. Репликите му са се наложили в моето съзнание в процеса на годините. Но репликата, която много ми пасна и която подадох на сценаристите, е "Знаеш ли колко тайни има тука? Ако бяха кораби, аз щях да съм пристанище". Това ми е любимата реплика досега.

Има ли в момента проект, по който работите двамата с брат ти Веселин?
Ние от години се опитваме да наложим една традиция на младежки академичен фестивал в Балчик. Това е, което ни предстои сега през летните месеци. Това, което ангажира моето съзнание в момента, са снимките на "Стъклен дом". Слава Богу, че го има!

Какво да очакваме от следващия сезон?
Аз пуснах една такава реплика. Обратно на традиционното, че всеки е невинен до доказване на обратното, за мен всеки е виновен до доказване на обратното. Така че разследването продължава!

Би ли изиграл ролята на жена, ако ти се наложи?
Предпочитам да не посягам към това амплоа.

btv.bg
SEO-X Social Bookmarking Button

    << върни се назад     19 юни 2010   13:38


  29 май 2011 14:20   |   kvypkkudm   |     |  
8JA8Gf , [url=http://vwbuxsqrtmna.com/]vwbuxsqrtmna[/url], [link=http://zwsjdxeeslwq.com/]zwsjdxeeslwq[/link], http://remaassjemkb.com/
  13 май 2011 18:39   |   tixxusn   |     |  
GMq6Gp , [url=http://lvnnnentspdl.com/]lvnnnentspdl[/url], [link=http://pokshwsscjju.com/]pokshwsscjju[/link], http://ebztuerpojkt.com/
  12 май 2011 12:44   |   Kayleen   |     |  
It"s sookpy how clever some ppl are. Thanks!


Още за Лайф & Клюки:
Марешка проби в Русия:След корицата на Playboy, моделът снима фотосесия в Москва с… мечка!
Неделина Цанева спечели Best Erotic Model 2017
НОРА е Playmate Of The Year 2017
Палави гърли показваха естествените си бюстове в Плейхуаус
Вики от кориците на Плейбой гостува при нас

    Спорт  |   За LifeSport.BG   |   Реклама в сайта   |   Контакти с нас
Партньори: bestnews.bg   |   www.beachsoccer.bg |   NUDE.him.bg
Подходящо за лица над 18 години!
Ползване на статии - само с линк към LifeSport.bg  | тел: 0889622324 |     Google PageRank
дизайн.NVS