Спортни новини в спорт портал Lifesport.bg - футбол, фитнес, здраве, красота, бойни спортове, автомобили и спортни клюки. Спорт и футбол в интернет Десислава  
LifeSport.Bg Logo
RSS feed icon

Морозс:Никога не бих отишъл в Левски,като Да Коща това е предателство

Латвийският национал Викторс Морозс води подготовка с ЦСКА в Банско и няма никакво намерение да напуска клуба, въпреки че все още очаква да получи част от забавените си възнаграждения. Ето какво сподели той за "Дарик радио":
- Към настоящия момент мога да кажа, че с удоволствие бих останал в ЦСКА, ако всички задължения бъдат погасено. Ръководството на клуба ми обеща, че в действителност ще погаси всичко, така че няма никакви проблеми. Няма да казвам нищо, преди да ми бъдат преведени сумите, но продължавам да тренирам спокойно, да се готвя с отбора. Нямам намерение да напускам, просто искам да бъдат изпълнени условията по договора ми. Имам предложения, три-четири нелоши предложения, от клубове, в които ще получавам повече пари, с по-добри условия. Но се посъветвах с родителите си, със семейството си, и решихме, че няма да ги взимаме предвид, и ако бъдат изпълнени всички задължения от страна на ЦСКА, ще останем в София с голямо удоволствие.
Какъв срок даваш на ЦСКА да бъдат изплатени тези задължения?
- Обещаха ми, че след Банско, след лагера, да се срещнем и на място да се реши всичко.
Значи ти имаш амбиции да постигнеш нещо с ЦСКА?
- Да. В този момент свързвам близкото си бъдеще с ЦСКА. Не искам да се появяват повече такива грозни ситуации, не искам да напускам отбора със скандал. Искам да оставя зад себе си добри впечатления, ако напусна, да си тръгна в нормални отношения с треньора, с привържениците. Предстои интересен сезон, трябва да изпълним сложна, но интересна задача. Нямам проблеми, ако бъдат изпълнени договорните взаимоотношения, аз оставам и продължавам да работя в ЦСКА.
Повлия ли за твоето решение фактът, че ЦСКА вече има нови собственици, може да се очаква повече финансова стабилност?
- Принципно, може да се каже в известна степен. Разбира се, че е хубаво, когато има финансова стабилност. Тогава можеш да говориш само за футбол, без да мислиш за останалите моменти, като например дали ще си получиш заплатата, дали, кога ще ти дадат кола…На мен и на семейството ми ще ни е много по-комфортно, ако мога да мисля само за футбол. Това е основното.
Преди време се появиха информации, че имаш предложение от Левски, имал ли си разговори, някой свързвал ли се е с теб? Както с Фелипе Да Коща?
- Да, чух и аз тези информации, но не мога да коментирам повече по този повод. Не сме говорили, аз съм казал и на моя агент, че не мога да премина от ЦСКА в Левски. Но това е мое мнение, никой не осъждам, всеки може да си вземе сам решението. Ако имаше предложение, нямаше да го приема, не мога да постъпя така. Не съм и мислил за такъв вариант.
Какво беше мнението на твоя агент? (Каталина Паунич – агент и на Да Коща)
- Моят агент отначало, когато дълго не играх, бе доста изнервен. Казваше ми „Извинявай, Виктор, че те доведох тук”, но после всичко се оправи. Той не взима решенията, агентът може само да ме съветва. Решенията взимам аз.SEO-X Social Bookmarking Button

    << върни се назад Автор: Антон Петров
    15 януари 2009   23:44

      • В момента няма публикувани мнения!


Още за Интервюта & на фокус:
Психотерапевт, танцьорка, манекенка, актриса, нейното име е Ана Райнова
Деси Димитрова участничка в Плеймейт :ЕДИНСТВЕНО И САМО КОРОНАТА МЕ ИНТЕРЕСУВА!
Гери Стаменова участничка в Плеймейт:Никога не бих простила изневяра
Представяме ви Маги Бадер една от фаворитките за PLAYMATE OF THE YEAR 2016
Участничка в Мис Плеймейт е фенка на Барса и Валери Божинов

    Спорт  |   За LifeSport.BG   |   Реклама в сайта   |   Контакти с нас
Партньори: bestnews.bg   |   www.beachsoccer.bg |   NUDE.him.bg
Подходящо за лица над 18 години!
Ползване на статии - само с линк към LifeSport.bg  | тел: 0889622324 |     Google PageRank
дизайн.NVS