Спортни новини в спорт портал Lifesport.bg - футбол, фитнес, здраве, красота, бойни спортове, автомобили и спортни клюки. Спорт и футбол в интернет Десислава  
LifeSport.Bg Logo
RSS feed icon

Георги Убинов: Време е Христолов да продаде клуба и да се оттегли

Георги Убинов е бивш футболист на Ботев, впоследствие участвал и в управлението на клуба. Пред "7 дни спорт" той изложи гледната си точка относно бъдещето на клуба в създалата се кризисна ситуация.Преди години бях направил уравнение на футболния успех. То включваше елементи, които трябва да работят синхронизирано помежду си. Това са ръководство, треньори, играчи, фенове и спортни журналисти. Помощта от страна на държавата също е от голямо значение.Сега сме във времена, когато собствениците трябва да осигуряват финанси за закупуването на футболисти, било то родни или чужденци. Има хора, които следят качествата на футболистите и отсяват по-талантливите, които впоследствие биват продадени в по-голям клуб. Подходящ пример е Георги Христов.Като цяло договорната политика на Димитър Христолов е много слаба. Договорите му с играчите са на по една страница, формат А4. Това е несериозно. През последните години под негово ръководство минаха не лоши футболисти през Ботев, но с повечето клубът се раздели нерентабилно.
Политиката е сгрешена още отпреди, но лошото е, че продължава без промяна. Школата на Ботев не е никак лоша и е на едно ниво с тази на Марица. Очевидно обаче екипът на Христолов не е достатъчно качествен и не работи добре с младите играчи, а и не само. Ботев е обичан отбор, а понякога обичта е достатъчна, за да оцелее един клуб, но в случая това е невъзможно без разумна политика. Когато няма пари, е нужна много упорита работа. Изход от ситуацията може да бъде един стегнат екип, в който да има човек, правещ перфектни анализи на всички мачове на отбора. Трябва да се извлича оптималното от всяка среща. Преди това обаче е нужно Христолов да продаде клуба. Време е да си почине. Нека намери някаква средна цена и да го продаде. При всички случаи най-после трябва да дойдат нови хора - можещи, с доказани познания във футбола.

SEO-X Social Bookmarking Button

    << върни се назад Автор: Антон Петров
    21 февруари 2009   01:22

      • В момента няма публикувани мнения!


Още за Интервюта & на фокус:
Психотерапевт, танцьорка, манекенка, актриса, нейното име е Ана Райнова
Деси Димитрова участничка в Плеймейт :ЕДИНСТВЕНО И САМО КОРОНАТА МЕ ИНТЕРЕСУВА!
Гери Стаменова участничка в Плеймейт:Никога не бих простила изневяра
Представяме ви Маги Бадер една от фаворитките за PLAYMATE OF THE YEAR 2016
Участничка в Мис Плеймейт е фенка на Барса и Валери Божинов

    Спорт  |   За LifeSport.BG   |   Реклама в сайта   |   Контакти с нас
Партньори: bestnews.bg   |   www.beachsoccer.bg |   NUDE.him.bg
Подходящо за лица над 18 години!
Ползване на статии - само с линк към LifeSport.bg  | тел: 0889622324 |     Google PageRank
дизайн.NVS