Спортни новини в спорт портал Lifesport.bg - футбол, фитнес, здраве, красота, бойни спортове, автомобили и спортни клюки. Спорт и футбол в интернет Десислава  
LifeSport.Bg Logo
RSS feed icon

Юлиян Вучков:Боби Михайлов е търчи-лъжи!

Весела Лечева е Поувехнала високомерна хубавица...

Аня Пенчева чак се задъхва от своята неимоверна суетност... категоричен е Вучков. Стойко Пеев беше дърво в “Хан Аспарух” Весела Лечева мисли само за пари След стотина вулканични изригвания по “СКАТ” и още толкова горе-долу от екрана на ТВ2, единствено пред “ШОУ” проф. Юлиян Вучков сподели с неприсъща за него тъга: “Мислех си, че в България има свобода на словото. Няма такова нещо. Ще ви споделя една моя тайна. Единствено в договора с ТВ2, който ми беше осигурен от Красимир Гергов, фигурираше клауза, че Юлиян Вучков има пълна свобода на своето слово и мисъл. С идването на новите собственици всичко беше потъпкано...”
Въпреки, че в последното си интервю за “ШОУ” проф. Вучков определи Лора Крумова като бяла, дебела и безцветна, неочаквано за всички честта на свободното слово спаси именно Нова-ТВ, която го покани да води рубрика в сутрешния блок. И народното издание, разбира се, което за пореден път предостави страниците си за безпощадните диагнози на Юлиян Вучков по снимки на разни народни любимци.
Това е самата Весела Лечева.
- Бивша високомерна хубавица...Поувехнала е, но е ненаситна особа,много упорита и амбициозна, страшно славолюбива и заета много повече с увредения си съпруг Манол Велев, отколкото с Държавната агенция за младежта и спорта.
- Нормално е.
- Не е нормално обаче, че тя оглавява една много разнородна спортна среда, след като е била състезателка по спортна стрелба. Това е един много затворен спорт, много далеч от масовата публика. Тази жена все се оплаква, че не я разбират, че не й дават пари, а в същото време, казвам ви, е безкрайно заета с опазването на и непрестанното възпроизвеждане на собствените си пари.
- Съпругът й Манол Велев е в кома...
- ...Нейните и на съпруга й пари, което е също изумително и никак не й прави чест, не е достойно...Абе, дай ми я тази Аня Пенчева, не я крий!
Следва лице на човек с лице под наем, така да се каже. Не зная дали изобщо го познавате? Боби Михайлов е това...
- Оооо, ами това е този човек, който е олицетворение на народната приказка търчи-лъжи. Тия вдигнати вежди и тия втренчени очи винаги са будили у мен подозрение и неверие към един човек, който много пъти е неистински и престорено загрижен. Изкуствен човек. Той няма никакво желание да оправи корумпираната футболна среда, защото не му остава време от тичане да оправя себе си и личните си интереси. Не ми се говори повече за него. Дай ми това лице...А!?


SEO-X Social Bookmarking Button

    << върни се назад Автор: Антон Петров
    08 март 2009   16:56
  19 юли 2014 03:33   |   crorkservice   |     |  
lGWx5n Great blog post.


Още за Интервюта & на фокус:
Психотерапевт, танцьорка, манекенка, актриса, нейното име е Ана Райнова
Деси Димитрова участничка в Плеймейт :ЕДИНСТВЕНО И САМО КОРОНАТА МЕ ИНТЕРЕСУВА!
Гери Стаменова участничка в Плеймейт:Никога не бих простила изневяра
Представяме ви Маги Бадер една от фаворитките за PLAYMATE OF THE YEAR 2016
Участничка в Мис Плеймейт е фенка на Барса и Валери Божинов

    Спорт  |   За LifeSport.BG   |   Реклама в сайта   |   Контакти с нас
Партньори: bestnews.bg   |   www.beachsoccer.bg |   NUDE.him.bg
Подходящо за лица над 18 години!
Ползване на статии - само с линк към LifeSport.bg  | тел: 0889622324 |     Google PageRank
дизайн.NVS