Спортни новини в спорт портал Lifesport.bg - футбол, фитнес, здраве, красота, бойни спортове, автомобили и спортни клюки. Спорт и футбол в интернет Десислава  
LifeSport.Bg Logo
RSS feed icon

Славчо Атанасов:Станишев ,Цонев и МС нека не се гаврят с Общината и гражданите в Пловдив

Славчо Атанасов:Станишев ,Цонев и МС нека не се гаврят с Общината  и гражданите в Пловдив „Тук не става въпрос за ултиматуми. Осем години Министерски съвет не изпълнява собственото си решение от 2001 година, с което предоставя собствеността на стадиона на Община Пловдив", така коментира изявлението на Сергей Станишев пловдивският кмет Славчо Атанасов. "Тъй като живеем в цивилизована държава, премиерът Станишев има два възможни изхода от тази ситуация - или да изпълни старото решение, което според мен е логичното действие, или Министерски съвет да го отмени. Ако това се случи, то цялата отговорност за състоянието на стадиона отива в ръцете на Министерство на отбраната. На мен като кмет ми омръзна да нося отговорност за неща, за които не съм виновен. Осем години общината не може да влезе във владение на стадион „Ботев", заради водещото се там военно поделение, което се състои от един единствен човек. Това е абсурдна ситуация и на мен наистина ми омръзна да се гаврят осем години с Община Пловдив. Ще търся пряка среща с премиера Сергей Станишев, за да приключим най-после този абсурд."
„Относно твърдението на военния министър Николай Цонев за предоставените на общината 11 военни имота, още утре зам.-кметът по общинска собственост Петко Атанасов ще даде пълна информация какво е състоянието и кой подържа тези имоти. Изявлението на министър Цонев е безотговорно, защото той прави опит да противопостави две институции, в случая държавата и община Пловдив. Ще му припомня, че близо 30 държавни институции в Пловдив се помещават в общински имоти, за което не плащат нито стотинка. Няколко пъти сме говорили с министъра относно стадион „Ботев", но до този момент не виждаме никаква воля от страна на военното министерство за решаването на проблема," каза още Атанасов.

SEO-X Social Bookmarking Button

    << върни се назад Автор: Антон Петров
    15 април 2009   21:37


      • В момента няма публикувани мнения!


Още за Интервюта & на фокус:
Психотерапевт, танцьорка, манекенка, актриса, нейното име е Ана Райнова
Деси Димитрова участничка в Плеймейт :ЕДИНСТВЕНО И САМО КОРОНАТА МЕ ИНТЕРЕСУВА!
Гери Стаменова участничка в Плеймейт:Никога не бих простила изневяра
Представяме ви Маги Бадер една от фаворитките за PLAYMATE OF THE YEAR 2016
Участничка в Мис Плеймейт е фенка на Барса и Валери Божинов

    Спорт  |   За LifeSport.BG   |   Реклама в сайта   |   Контакти с нас
Партньори: bestnews.bg   |   www.beachsoccer.bg |   NUDE.him.bg
Подходящо за лица над 18 години!
Ползване на статии - само с линк към LifeSport.bg  | тел: 0889622324 |     Google PageRank
дизайн.NVS