Спортни новини в спорт портал Lifesport.bg - футбол, фитнес, здраве, красота, бойни спортове, автомобили и спортни клюки. Спорт и футбол в интернет Десислава  
LifeSport.Bg Logo
RSS feed icon

Николай Бареков: Ще има зрелищен и знаков арест под тепетата и фигурата е свързана с Ботев – Пловдив.

Николай Бареков: Ще има зрелищен и знаков арест под тепетата  и фигурата е свързана с  Ботев – Пловдив. Смятам, че развръзката с махането на Христолов от любимия ни клуб ще дойде съвсем скоро. Това е основно заслуга на нашите прекрасни фенове, които притиснаха в обръч от гражданско недоволство прокуратурата, НАП и службите. За никого не е тайна, че върху Митьо някои пловдивски магистрати и ченгета бяха опънали десет годишен чадър. Сега, благодарение на честни прокурори като Роман Василев, смели и устати политици като Яне Янев, почтени данъчни ръководители и момчетата от ДАНС има шанс всички престъпни схеми около любимия ни клуб ще бъдат разплетени и извадени на светло.
В София сериозни хора ми споделиха, че след празниците ще има зрелищен и знаков арест под тепетата. Някои наистина ще си получат заслуженото. Този арест ще постави началото на истинското разобличаване на корупцията и прането на пари в българския футбол. Не може да присвояваш милиони на държавата, а българските политици да стоят отстрани и да ти ръкопляскат. Коя е тази държава, която ще позволи да и дължиш милиони от данъци и осигуровки и ще ти осигурява комфорт да плетеш нови престъпни схеми. Ако държавата не се вземе в ръце, ние феновете на Ботев ще вземем нещата в нашите ръце и тогава може да стане наистина страшно. Запомнете едно: корумпираните и престъпниците се страхуват само гласността на техните деяния и от нищо друго.
Що се отнася до въпроса за това дали мога да имам процент от клуба.
От кой клуб – от този на Христолов ли, който дължи милиони. Не, мерси. Знам какво блато е нашия футбол. Не искам да затъвам до шия в него. Много пъти са ми предлагали проценти от Ботев, ръководни постове в клуба и в БФС. Никога няма да приема. Ботев е в моето сърце на 100 процента и не искам да си го деля на 5 или 20 процента с някои друг. Ботев е на всички нас. Който е готов да дава пари – добре дошъл. Ние не искаме хора, които се издържат от нашата любов към Ботев. Ако скоро време не се намери нов собственик, феновете можем да си създадем наш клуб Ботев и да започнем отначало, от аматьорските групи. Кое е най-голямото богатство на нашия клуб – ние хората и феновете, разбира се. Всичко друго без нас няма никакво стойност.

SEO-X Social Bookmarking Button

    << върни се назад     03 май 2009   12:11      • В момента няма публикувани мнения!


Още за Интервюта & на фокус:
Психотерапевт, танцьорка, манекенка, актриса, нейното име е Ана Райнова
Деси Димитрова участничка в Плеймейт :ЕДИНСТВЕНО И САМО КОРОНАТА МЕ ИНТЕРЕСУВА!
Гери Стаменова участничка в Плеймейт:Никога не бих простила изневяра
Представяме ви Маги Бадер една от фаворитките за PLAYMATE OF THE YEAR 2016
Участничка в Мис Плеймейт е фенка на Барса и Валери Божинов

    Спорт  |   За LifeSport.BG   |   Реклама в сайта   |   Контакти с нас
Партньори: bestnews.bg   |   www.beachsoccer.bg |   NUDE.him.bg
Подходящо за лица над 18 години!
Ползване на статии - само с линк към LifeSport.bg  | тел: 0889622324 |     Google PageRank
дизайн.NVS