Спортни новини в спорт портал Lifesport.bg - футбол, фитнес, здраве, красота, бойни спортове, автомобили и спортни клюки. Спорт и футбол в интернет Десислава  
LifeSport.Bg Logo
RSS feed icon

Георги Неделчев :Кампанията срещу Николета мирише

Съмнявам се,че собствениците на сайтовете спят спокойно като хора с достойнство

Георги Неделчев :Кампанията срещу Николета мирише Доста хора ме питат какво мисля за небивалиците, с които два сравнително нови уебсайта заляха българския Интернет относно Николета Лозанова. Възможно ли е тя наистина да е скъпоплатена бисексуална проститутка, регистрирана в лондонски сайт за компаньонки? Не, разбира се. Но не само защото Николета не е стъпвала в Лондон и това лесно може да се докаже с документи. Просто тя няма нужда от такъв тип доходи. За разлика от доста други модели из Европа, включително и в България. За някои девойки от страниците на списанията подобно подозрение може и да звучи съвсем правдоподобно, но не и за Николета и това всички много добре го осъзнават. Точно на това се дължи и огромната й популярност. Тя просто не е такъв тип момиче.
Нито личният живот на Николета през последните години, нито непрекъснато възходящата й кариера биха позволили да поеме такъв безумен риск и да се регистрира в подобна агенция. А камо ли пък със снимки, които може да види и свали на компютъра си всеки пловдивски бек с информационен уебсайт.
Масова практика е агенции за компаньонки да използват крадени снимки на модели за илюстриране на сайтовете си. Дори във въпросния цитиран сайт има още няколко такива - на актриси от другия край на света, които не подозират, че някакъв лондонски клуб използва физиономиите им за илюстрация.
Ако този тип сайтове са в Източна Европа, обикновено използват снимки на американки. Ако са на Запад, слагат предимно снимки от Източна Европа. Когато някой ги хване в издънка и им се обади, че публикуват чужди фотоси, веднага ги свалят или заменят с други.
Колкото до въпроса дали наистина модели заработват като компаньонки, у нас или на Запад - естествено, че да. Дали има сайтове, които могат да докажат това нагледно - естествено, че не.
Ако нещо в Интернет изобщо съществува, това са само страници на агенции за модели, в които никога няма да прочетеш директна оферта или тарифа за консумация. Никой не е луд да го направи и по този начин да си съсипе контингента от труженички. Но както и да е, това е съвсем друга тема.
Цялата кампания срещу Николета е подхваната с настървение. Има 5 или повече публикации в 2 сайта само за един ден. Сезирана е, или поне се твърди че е сезирана, НАП (дали Николета е деклалирала приходите си от тази агенция, хаха). Други сайтове веднага препечатват "сензационната новина", не пропускайки услужливо да цитират и източниците й. Неистова активност - като на футболист от "Ботев", който търчи на терена пред погледа на потенциален нов купувач.
Доколко подобен PR е професионално замислен и проведен - не се наемам да твърдя. Сигурно ще се намерят и хора, които да го обявят за професионален. За мен, а и не само за мен, това е една от най-миризливите и гнусни кампании, провеждани срещу невинен човек у нас.
Със сигурност посещаемостта на двата въпросни сайта ще скочи. Халал да им е, и нека собствениците им да се радват. Но дали спят спокойно като хора с достойнство - съмнявам се.
http://www.georginedelchev.com

SEO-X Social Bookmarking Button

    << върни се назад Автор: Антон Петров
    02 март 2010   17:37      • В момента няма публикувани мнения!


Още за Интервюта & на фокус:
Психотерапевт, танцьорка, манекенка, актриса, нейното име е Ана Райнова
Деси Димитрова участничка в Плеймейт :ЕДИНСТВЕНО И САМО КОРОНАТА МЕ ИНТЕРЕСУВА!
Гери Стаменова участничка в Плеймейт:Никога не бих простила изневяра
Представяме ви Маги Бадер една от фаворитките за PLAYMATE OF THE YEAR 2016
Участничка в Мис Плеймейт е фенка на Барса и Валери Божинов

    Спорт  |   За LifeSport.BG   |   Реклама в сайта   |   Контакти с нас
Партньори: bestnews.bg   |   www.beachsoccer.bg |   NUDE.him.bg
Подходящо за лица над 18 години!
Ползване на статии - само с линк към LifeSport.bg  | тел: 0889622324 |     Google PageRank
дизайн.NVS