Спортни новини в спорт портал Lifesport.bg - футбол, фитнес, здраве, красота, бойни спортове, автомобили и спортни клюки. Спорт и футбол в интернет Десислава  
LifeSport.Bg Logo
RSS feed icon

Х.Андреев: Искаме да завършим сделката и запазваме дипломатичния тон,но няма да позволим Христолов да ни разиграва

Христолов иска пари,а не удостоверява акции на посочената в договора дата

Х.Андреев: Искаме да завършим сделката и запазваме дипломатичния тон,но няма да позволим Христолов да ни разиграва Христо Андреев за сделката между Христолов и Кръстева Димитър Христолов не се е явил на днешната среща, потвърди и Христо Андреев. Финансовият директор в Ботев и посредник в сделката между Христолов и Ирена Кръстева вече беше заминал по спешен ангажимент в чужбина, но бе достатъчно любезен да отговори на няколко въпроса, които интересуват всички привърженици на Ботев
- Един от аргументите, които Христолов съобщи е, че Ирена Кръстева е провалила сделката, като не се е появила на 21 декември?
- На 21 декември Христолов не е донесъл никакви акции в София, така че нямаше как тогава да осъществим сделка, Кръстева не се е крила от никого. Днес той не дойде на срещата. След Нова Година ще видим как ще продължат нещата.
- Ще продължите ли преговорите все пак?
- Не може той да разиграва цял Пловдив, включително и мен. Това няма как да стане. Продължаваме с опитите и смятам, че ще стигнем до успех.
- Христолов се оплаква и от факта, че г-жа Кръстева не го е поканила лично на среща в София...
- Госпожа Кръстева е ангажиран човек и до този момент не е имало проблеми да си кореспондират чрез мен. Специално за днешната среща му се обадиха лично от София.
- Все пак, какви са шансовете сделката да се осъществи?
- Христолов има сключен договор и трябва да прехвърли акциите. Ние сме изрядни по предварителния договор и сме изпълнили всичко на 100%, няма нещо, което не сме спазили по него. Според този предварителен договор имаше дата, на която трябваше да се подпише последния договор и окончателно да се прехвърлят акциите. През цялото това време ние издържахме клуба. За нас е важно да завършим сделката и да запазим дипломатичния тон. Държим на диалога, да продължим разговорите и се надяваме новата 2009 година да бъде по-успешна, с повече късмет и по-мъдра за Ботев Пловдив.
Plovdiv24.bg:

SEO-X Social Bookmarking Button

    << върни се назад     30 декември 2008   18:53


      • В момента няма публикувани мнения!


Още за Интервюта & на фокус:
Психотерапевт, танцьорка, манекенка, актриса, нейното име е Ана Райнова
Деси Димитрова участничка в Плеймейт :ЕДИНСТВЕНО И САМО КОРОНАТА МЕ ИНТЕРЕСУВА!
Гери Стаменова участничка в Плеймейт:Никога не бих простила изневяра
Представяме ви Маги Бадер една от фаворитките за PLAYMATE OF THE YEAR 2016
Участничка в Мис Плеймейт е фенка на Барса и Валери Божинов

    Спорт  |   За LifeSport.BG   |   Реклама в сайта   |   Контакти с нас
Партньори: bestnews.bg   |   www.beachsoccer.bg |   NUDE.him.bg
Подходящо за лица над 18 години!
Ползване на статии - само с линк към LifeSport.bg  | тел: 0889622324 |     Google PageRank
дизайн.NVS