Спортни новини в спорт портал Lifesport.bg - футбол, фитнес, здраве, красота, бойни спортове, автомобили и спортни клюки. Спорт и футбол в интернет Десислава  
LifeSport.Bg Logo
RSS feed icon

INTERVIEW с Алекс Манчев

INTERVIEW с Алекс Манчев

Искаме да ви поканим на една по-различна вечер посветена на изкуството, в която ще станете свидетели на изложба на една от последните фотосесии на модния фотограф Алекс Манчев, както и фотосесия на живо. Това мероприятие е част от проекта Soulmate, за който ще ви разкажем в бъдеще.

INTERVIEW:

1. Кой е Алекс Манчев: Alex Manchev е бренд, който налагам от 5 години в модната фотография. От малък се увличам с фотография и първият професионален фотоапарат ми попадна в ръцете на 17 години, когато снимах на златни пясъци още с лентов фотоапарат. На 18 пуснах сайт за отразяване на нощни събития. 2007-ма година, отразявайки конкурса за красота "Мис Икономически университет Варна" се запознах с моя колега Десо Димитров, който ме вкара в модния бизнес, за което съм му страшно благодарен.
2. Любим стил във фотографията: Модна фотография (fashion photography)
3. Отношението ти към еротичната фотография: Аз съм почитател на еротичната фотография, но за сега имам много малък допир с нея.
4. Мнението ти за фотографията в страната и фотографите в частност: Фотографията в България е недостатъчно добре развита по сравнение това, което съм виждал по света. Имаме много малко студия и малкото които има са много слабо снабдени от към техника и сюжетност, имат една фонова система 3 тела (в повечето случаи китайски, импулсни). Много от нещата, които по света ги има, фотографите в България не могат да се докоснат до тях поради липса на финансови средства. Огромна липса в асортимента на предлаганите под наем неща. Много примери за хора, имащи средства, които могат да си позволят хубава техника, но не могат да снимат и също така талантливи хора, които не мога да си позволят качествена техника. Относно фотографите в България... Има известно количество добри специалисти, които са избрали да останат в родната татковина и да се борят за развитието на фотографията, но и много качествени специалисти работят по света, защото в България те не са били зачетени като такива.
5. Твой неосъществен и желан фото проект: Искам да снимам пустинна фотосесия.
6. В България или Русия?: В Русия възможностите са безброй, но както и в България всичко опира до това какви връзки имаш. Огромно количество студия с по 4-5 зали, от които две аква студия и три с различен интериор. За 250лв може да снимаш 5 часа в студио с 3 тела импулсно осветление (broncolor) и 3 тела постоянно осветление(dedolight), което си е много добра оферта. В България за сега ми е по-лесно да работя, защото познавам манталитета на хората, знам какво търсят и се разбирам добре с тях. Щом още се връщам в България след като мога да си остана в Русия за постоянно, значи има нещо в нея, което ме влече.
Лесно ли се работи с модел в България?: Лесно ли се работи с модел в България ... Много зависи от модела, има професионални модели, с които работата е удоволствие и се работи бързо и целенасочено, но има такива, които много действат на нервите и губиш много време докато постигнеш желания резултат


SEO-X Social Bookmarking Button

    << върни се назад Автор: Антон Петров
    23 декември 2011   00:50


  19 юли 2014 02:40   |   high quality backlinks   |     |  
vYoQa9 I value the post.Much thanks again. Really Great.


Още за Интервюта & на фокус:
Психотерапевт, танцьорка, манекенка, актриса, нейното име е Ана Райнова
Деси Димитрова участничка в Плеймейт :ЕДИНСТВЕНО И САМО КОРОНАТА МЕ ИНТЕРЕСУВА!
Гери Стаменова участничка в Плеймейт:Никога не бих простила изневяра
Представяме ви Маги Бадер една от фаворитките за PLAYMATE OF THE YEAR 2016
Участничка в Мис Плеймейт е фенка на Барса и Валери Божинов

    Спорт  |   За LifeSport.BG   |   Реклама в сайта   |   Контакти с нас
Партньори: bestnews.bg   |   www.beachsoccer.bg |   NUDE.him.bg
Подходящо за лица над 18 години!
Ползване на статии - само с линк към LifeSport.bg  | тел: 0889622324 |     Google PageRank
дизайн.NVS