Спортни новини в спорт портал Lifesport.bg - футбол, фитнес, здраве, красота, бойни спортове, автомобили и спортни клюки. Спорт и футбол в интернет Десислава  
LifeSport.Bg Logo
RSS feed icon

Дългокоса брюнетка взе ума на Мартин Тошев

 Дългокоса брюнетка взе ума на Мартин Тошев В последно време нали е модно мъжете да се влюбват в по-големи жени, а от тази мода не изостава нападателят на Черноморец Мартин Тошев. Бившият футболист на ЦСКА, който подсили "акулите" през лятото, си е изгубил ума по 4 години по-голяма от него какичка.Ани е дългокоса брюнетка от Велинград, но учи туризъм в частен колеж в Пловдив вече втора година. Запознали се през август във Facebook.

"Смеех се на всеки, който ми разказваше как си е хванал гадже в интернет. Въобще не вярвах, че подобно нещо може да се случи и на мен. Но в живота обикновено е така - това, което най не очакваш, то ти се случва. Отначало Мартин ми пишеше всеки ден. Аз много не му се връзвах, защото е и по-малък от мен. Относно това наистина бях предубедена в началото. Но вече разбрах, че годините нямат никакво значение, щом двама души се обичат", разказа първите мигове на свалката Ани.

Тошев бил бая настоятелен. В продължение на месец ежедневно набирал телефонния номер на брюнетката.

"Ако не беше толкова постоянен, сега нямаше да сме заедно. Накрая го поканих на моя рожден ден, който празнувах в Пловдив. Той не дойде на деня. Но пристигна седмица по-късно. И колкото и банално да звучи - беше си любов от пръв поглед! ", не крие чувствата си Ани.

А и по всичко личи, че стрелите на Амур са пронизали надълбоко и двамата.
Мартин Тошев и Ани

"С всеки изминал ден се влюбвам все повече и повече в него. Защото Мартин е най-добрият човек, който познавам. Накара ме да разбера, че любовта и семейството са най-важното нещо. Разбрах, че преди да го срещна, съм живяла във фалш. Бях започнала да си мисля, че любовта не съществува. А чрез Мартин повярвах отново в нея. С отношението си към родителите му ми показа, че любовта и семейството са най-важното нещо", не пести комплементи по своя футболист Ани.

"Онзи ден, в който за пръв път я видях на живо, изпитах същото чувство като нея - сякаш ме врътлетя ураган от чувства, сякаш съм я познавал вечно. Първите ми впечатления бяха, че е скромно и добро момиче. Харесах в нея това, че не е глезла, не живее на гърба на човека до себе си, а се опитва сама да се бори в живота. Много е мила и уважава моите решения", казва по адрес на изгората си Тошев.

Ани засега има само два недостатъка. Първият е, че не може много-много да готви. "Но ще се научи. Много се старае в кухнята", издява я Мартин. Вторият й кусур е, че... е много красива. "Ако мъжете не я заглеждаха толкова много, щях да съм по-доволен. Хе-хе. Ревнувам я просто, но и тя много ме ревнува. Ама то е нормално, когато двама души се обичат. В същото време съм горд, че имам красива и обичаща ме жена", казва още нападателят на Черноморец.

Като всички влюбени, Мартин и Ани не минават без кавги. Карат се на за прегоряла вечеря, не за разхвърляни анцузи след тренировка, а за... футбол. "И преда да го срещна, харесвах футбол. Имам що-годе някакво понятие от футболните правила. Гледаме си мачове заедно. И Мартин много ми се дразни, когато по някой път споря с него за някои положения".

Между другото, тук е мястото да споменем, че съдбата дефакто погодила два номера на Ани. Първо, че й пратила любовта във Facebook, второ, че любовта се появила под формата на футболист. "Въпреки че обичам този спорт, никога не съм харесвала футболистите. Смятах ги за много повърхностни. И се кълнех, че никога няма да се хвана с футболист", смее се сега Ани.

А Мартин не спира да я изненадва с повод и без повод. Последно, преди седмица поръчал на художник да нарисува картина, копие на негова снимка с Ани.
Ани на Мартин Тошев


http://cup.bg/
SEO-X Social Bookmarking Button

    << върни се назад     25 януари 2010   12:14      • В момента няма публикувани мнения!


Още за Развлечения & Хоби:
Леа Ескортира - една необикновена принцеса и нейната "мръсна приказка
Харман Кая
Изложба посветена на околната среда
Подводният свят - Изчерпаем ресурс
Любовниците на Пикасо - Портрети за милиони

    Спорт  |   За LifeSport.BG   |   Реклама в сайта   |   Контакти с нас
Партньори: bestnews.bg   |   www.beachsoccer.bg |   NUDE.him.bg
Подходящо за лица над 18 години!
Ползване на статии - само с линк към LifeSport.bg  | тел: 0889622324 |     Google PageRank
дизайн.NVS