Спортни новини в спорт портал Lifesport.bg - футбол, фитнес, здраве, красота, бойни спортове, автомобили и спортни клюки. Спорт и футбол в интернет Десислава  
LifeSport.Bg Logo
RSS feed icon

Ангел Бончев е наранен тежко от Гриша Ганчев

"Нямама обяснение за поведението на Гриша Ганчев. Три пъти се срещах с него, когато след мен беше отвлечена Камелия. Наговори ми такива неща, че не искам да споменавам повече. Нямам обяснение", това каза Ангел Бончев в изповед пред bTV и Краси Минев днес. "Колкото бившият ми съдружник, толкова и аз има заслуга за изграждането и израстването на Литекс. Заедно решихме, заедно направихме списъка, а аз за 2 дни ги събрах и станахме два пъти шампиони и взехме купата на страната", допълни той.Бончев разказа и за времето от 51 дни, когато бе отвлечен. "Физическите травми нямат значение. Психическият тормоз е много болезнен. Първите 20 дни не бях на себе си. Говореха, че става дума само за пари, но не знаеш дали няма да отнемат и живота ти. Всичките ми 47 години минаваха на лента. Не можах да разбера, че съм свободен, защото, когато ме возеха с вързани очи в кола, за да ме пуснат, ми казаха, че съпругата ми е отвлечена на моето място", разказва Бончев. "Беше лудост да ми се казва, че притежавам 400 милиона евро. Много пари са си това. Но нямат нищо общо с нас. Ние сме се старали да живеем, като съвсем нормални хора. Никога и за миг не съм си мислел, че такъв тип нещастие може да ни сполети. Никога. Няма никакви причини. Живеехме спокойно и нормално", казва той.
"Аз бях на същото място, където е бил Ангел, вързана, на тъмно. Това е всичко. Не са ме тормозили. Големият тормоз беше, когато Ангел го нямаше. Но жените сме жилави. След всичко което преживяхме знам, че човек трябва да се радва на малките неща", каза съпругата на Ангел - Камелия."Много важно е да имаш приятели. Може да не са много, но качествени. А аз имам приятели. Истински! Не както някои се опитаха да ми внушат ", обобщава Ангел Бончев в мъчителната изповед."Имах предложение от един клуб да се завърна, но аз няма да се занимавам засега с футбол. Много ми тежи за Литекс и всичко. Иначе футболът у нас стана интересен със своята безинтересност. Много резултати от мачове са предизвестени, а това не помага. Важно е Боби Михайлов да се захване с промяна, като го изберат отново. Иначе нищо добро няма да стане", каза още Ангел.

SEO-X Social Bookmarking Button

    << върни се назад Автор: Антон Петров
    18 януари 2009   18:10

      • В момента няма публикувани мнения!


Още за Скандали & Крими:
Прикрива ли се убийството на Карлос в Плевен и защо ?
Войната срещу Цветан Василев показа завръщането на 9 септември от 1944 г.
Морето ни отне митрополит Кирил
Маратона в Бостън взе жертви след две експлозии
Прокуратурата установи герберово незаконно подслушване

    Спорт  |   За LifeSport.BG   |   Реклама в сайта   |   Контакти с нас
Партньори: bestnews.bg   |   www.beachsoccer.bg |   NUDE.him.bg
Подходящо за лица над 18 години!
Ползване на статии - само с линк към LifeSport.bg  | тел: 0889622324 |     Google PageRank
дизайн.NVS