Спортни новини в спорт портал Lifesport.bg - футбол, фитнес, здраве, красота, бойни спортове, автомобили и спортни клюки. Спорт и футбол в интернет Десислава  
LifeSport.Bg Logo
RSS feed icon

Английският хулиган Майкъл Шийлдс поиска извинение от България

Английският хулиган Майкъл Шийлдс поиска извинение от България Английският хулиган Майкъл Шийлдс, който бе помилван тази седмица, заяви, че иска да получи извинение от българските власти за това, че по неговите думи е "лежал в затвора за престъпление, което не е извършил".

Безочието на 22-годишният гамен стигна дотам, че той поиска България да му се извини, че през 2005 година след солиден пиянски запой се опита да убие българския барман Мартин Георгиев в "Златни Пясъци". Шийлдс освен това иска Великобритания да му се извини официално, че е държала в затвора "морално и технически невинен човек".

Той заяви: "Човешко е да се греши! Тези хора обаче трябва да имат честта да се извинят. Гледайки на всички тези случаи през годините, след които след години хора бива освобождавани, аз виждам как тази думичка "съжалявам" обикновено липсва. Едно извинение ще означава много за ме! Аз искам да видя това записано. Прекарах четири години и половина в затвора и минах през целия този ад, така че най-малкото, което могат да направят е да се извинят. Разочарован съм, че има хора в България, които поставят под съмнение моето освобождаване и решението на Джак Строу. Това остава горчив вкус. Чух, че някои хора в България питат защо не са видели новите доказателства, които промениха мнението на Джак Строу. Факт обаче е, че ние се опитвахме отчаяно да им ги предостави, когато аз бях още там. След като се прибрах у дома се получи същото, но те не се интересуваха. Те ни игнорираха всеки път. Продължаваха да твърдят, че не желаят случая да бъде гледан отново. Аз исках това да стане. Най-после съм признат за невинен в моята страна, но в крайна сметка искам да премахна това петно от името си. Аз искам те да признаят, че са вкарвали в затвора грешния човек. Аз обаче съм и реалист - съмнявам се честно да ви кажа, че това нещо може да се случи".

Шийлдс, който бе помилван от Кралицата след предложение на Джак Строу, допълни: "Страхувам се, когато мисля за бъдещето си. Не знам все още какво ще правя. Аз искам нормалния живот на един 22-годишен младеж. Искам да си намеря работа, въпреки че не смятам, че университета е за мен. Вече ми писна от институции. От друга страна пък не искам просто да седя и да не правя нищо. Искам в крайна сметка от всичко това да излезе нещо позитивно. Имах невероятна подкрепа от страна на целия град Ливърпул и знам, че известно време хората ще искат да говорят с мен на улицата. Аз обаче искам в най-скоро време цялата шумотевица да утихне и да мога да си излизам навън като съвсем обикновен човек. Очаквах да има интерес към мен, но не искам постоянно да чувам името си по телевизията или да гледам мои снимки по вестниците. Не искам да отида на купон след 10 години и хората да дойдат при мен и да попитат - "Ти не беше ли Майкъл Шийлдс, който лежа в затвор в България?". В събота най-вероятно ще отида на мача на Ливърпул с Бърнли. Ще бъде специално нещо за мен да стъпя отново на "Анфийлд". Няма съмнение, че е подкрепям тима, защото от Ливърпул бяха плътно зад мен през цялото това време".

БГНЕС
SEO-X Social Bookmarking Button

    << върни се назад Автор: Антон Петров
    12 септември 2009   10:54


  18 декември 2010 18:15   |   Неправеден съдия   |   Горе на черешата   |   nespravedliv@abv.bg
Искам да ти се извиня Майкъле, от името на трезвомислещите хора в BG че не ти разбиха на теб главата отрепко изпаднала и съжалявам и търся извинение от теб, че не си ти на мястото на инвалидизираният барман и не си ти с дупка в главата ти куха.

Извинявай братко, че не си получи заслуженото по достойнство и че в BG институциите изобщо не ги интересува за живота и здравето на хората и с лека ръка пускат убийци като теб на свобода.

Искам да ти се извиня за причиненото неудобство да лежиш в затвора, по несправедливият опит за убийство от твоя страна. Ти не съжлаяваш че си опитал да убиеш човек, ти съжаляваш че не си го доубил.

Майкълчо, гледай следващият път като дойдеш в BG и решиш да спретнеш поредна футболна вендета на други бармани, да не се окажеш с разцепена глава ТИ ненормалнико. Всичко на този свят се връща наглецо.

Рано или късно ще си го получиш за сегашното ти поведение на комплексиран колониален разглезен пикльо. Свирай си се в дупката мъглива и мълчи, че така по този начин, даваш допълнителен мотив да те открие човек и да ти отвори главата, за да види какво има там.


Още за Скандали & Крими:
Прикрива ли се убийството на Карлос в Плевен и защо ?
Войната срещу Цветан Василев показа завръщането на 9 септември от 1944 г.
Морето ни отне митрополит Кирил
Маратона в Бостън взе жертви след две експлозии
Прокуратурата установи герберово незаконно подслушване

    Спорт  |   За LifeSport.BG   |   Реклама в сайта   |   Контакти с нас
Партньори: bestnews.bg   |   www.beachsoccer.bg |   NUDE.him.bg
Подходящо за лица над 18 години!
Ползване на статии - само с линк към LifeSport.bg  | тел: 0889622324 |     Google PageRank
дизайн.NVS