Спортни новини в спорт портал Lifesport.bg - футбол, фитнес, здраве, красота, бойни спортове, автомобили и спортни клюки. Спорт и футбол в интернет Десислава  
LifeSport.Bg Logo
RSS feed icon

Кокаларя и Дядо Мраз: Поръчката на Камбоджанеца да убием Алексей Петров идва от високо ниво в държавата

Кокаларя и Дядо Мраз: Поръчката на Камбоджанеца да убием Алексей Петров идва от високо ниво в държавата

Бившите затворници-наемници Красимир Александров-Кокаларя и Тодор Балкански-Дядо Мраз проговориха: Поръчаха ни да убием Алексей Петров. В ефира на Нова тв те разкриха детайли по поръчката за осакатяването или ликвидирането на бившата барета.В килията дойде лишеният от свобода за двойно убийство Стефан Камбоджанеца и ми предложи 10 000 евро за осакатяването на Алексей Петров. След това се говореше и че дори и да бъде убит, няма да има пролеми, разказа Красимир Александров- Кокаларя.
Той разказа, че разговорите с негово участие са били няколко – обсъждали „как ще стане, къде ще го видим”. Казваше ми, че идва от високо ниво поръчката и че няма да има проблем, дори ако се стигне до смърт на Петров, каза бившият затворник. По думите му планът бил Петров да бъде осакатен с винкели. Стефан работи във фитнес зала в централния затвор и той трябваше да ги подготви, обясни Кокаларя, попитан откъде в пандиза има винкели.Научих режима на Петров, научих от Камбоджанеца и начина, по който се храни, питах как ще се доберем до него. Разбрах, че използват Петров да превежда на чужденците от английски и че сме щели да го извикаме да преведе нещо и там да се състоят нещата, разказа още Кокаларя.Гледахме по новините за Алексей Петров, каза още той. На свой ред Дядо Мраз разказа, че Кокаларя му разказал, че е симпатизирал на Алексей Петров.Кокаларя потвърди и поясни, че е разговарял с много от момчетата за бившата барета и те му казали, че той е „хубав човек”. „Не го познавах, но не исках да го направя”, каза още той по повод на спусната поръчка за осакатяването на Петров зад решетките. Двамата бивши затворници уточниха, че Алексей Петров знае, че е бил поръчван. Нямам представа кой има интерес да го убива, много ми е симпатичен. Винаги има съвест, отидох при коменданта и докладвах, предупредих управата, каза Дядо Мраз. Кокаларя питал Камбоджанеца защо трябва да се стигне до тази поръчка и той му отговорил, че Петров е виновен за вакраването му в затвора, каза Кокаларя. Все едно е нещо лично, продължи той. Той ме научи как да приема поръчката, искаше да разбере от кого е поръчката, разказа още Кокаларя. Не ми се е отблагодарил по никакъв начин, каза той за Алексей Петров.

Много скоростно реагира управата на затвора. Разказах историята и тряваше с микрофони да ида при Камбоджанеца и ми поискаха телефонния му номер в затвора, разказа още наемникът. 2-3 часа след това той ме попита защо съм му дал телефона, вече сме били предадени, заключи той.След това Кокаларя бил разпределен да иде в друг затвор – в „Кремиковци”, за психически и физически тормоз. Дядо Мраз на свой ред разказа, че бил изолиран в буферна зона, „6 полицаи влязоха в 13-та буферна зона и в 21,30 часа и ме пребиха. Искаха да разберат къде е някакъв лаптоп. Аз не съм намесен в поръчката. Аз съм предател”, каза той. След това по думите му той бил изолиран в „Кремиковци”, където пет човека му счупили капачката.
Питам – защо се спря това разследване, завърши Дядо Мраз.


блиц


SEO-X Social Bookmarking Button

    << върни се назад Автор: Антон Петров
    06 март 2011   08:36      • В момента няма публикувани мнения!


Още за Скандали & Крими:
Прикрива ли се убийството на Карлос в Плевен и защо ?
Войната срещу Цветан Василев показа завръщането на 9 септември от 1944 г.
Морето ни отне митрополит Кирил
Маратона в Бостън взе жертви след две експлозии
Прокуратурата установи герберово незаконно подслушване

    Спорт  |   За LifeSport.BG   |   Реклама в сайта   |   Контакти с нас
Партньори: bestnews.bg   |   www.beachsoccer.bg |   NUDE.him.bg
Подходящо за лица над 18 години!
Ползване на статии - само с линк към LifeSport.bg  | тел: 0889622324 |     Google PageRank
дизайн.NVS