Спортни новини в спорт портал Lifesport.bg - футбол, фитнес, здраве, красота, бойни спортове, автомобили и спортни клюки. Спорт и футбол в интернет Десислава  
LifeSport.Bg Logo
RSS feed icon

Асдис Ран:Моделите ви са проститутки за баровци и за 30 000 евро ще ме имат гола

Асдис Ран:Моделите ви са проститутки за баровци и за 30 000 евро ще ме имат гола Асдис Ран търси български богаташи за дружките си
На 2 май в студиото на телевизионния таблоид е наистина горещо, въпреки че гостенката е известна като Ледената кралица. В деня на снимките в някои наши медии бе публикувана информация, че Асдис Ран и съпругът й Гардар Гунлаугсон напускат завинаги България. Пред Венета Райкова обаче Ледената кралица не споделя, че има такива намерения, което повдига въпроса за достоверността на изнесената информация. Асдис Ран признава, че заради големите мащаби на икономическата криза в Исландия нейни познати и приятели планират да дойдат в България и в следващите няколко месеца й предстои да посреща много гости. Дори няколко нейни приятелки са й поръчали да им търси заможни българи за съпрузи.
Асдис разказва, че се е запознала със съпруга си Гардар Гунлаугсон благодарение на модния си бизнес – първо го поканила да стане модел в агенцията й, а след това – да я придружи на едно новогодишно парти, а с течение на времето огромното увлечение помежду им прераства в солидна и здрава връзка и брак.
При пристигането си в България Асдис Ран има желание да подпише договор с българска модна агенция, но се оказва, че нито една не може да й осигури желаните от нея ангажименти и хонорари. „Моят хонорар е от шест до десет хиляди евро на ден!” – споделя Ледената кралица. Според нея българският моден пазар е много по-голям и с по-големите възможности за изява и работа, но е много „по-мръсен” и е изравнен с бизнеса с компаньонки. Асдис признава, че в началото, когато й разказвали как млади момичета от модни агенции са предлагани за компания на богати господа, тя не вярвала. Докато един ден не го видяла с очите си. „Аз съм виждала как се случва!” – разказва тя как пред нея се обадили в две модни агенции и момичетата пристигнали. Поради тази причина тя не желае фирмата й да работи на българския пазар, но споделя, че с удоволствие би поканила в агенцията си Валери Божинов и Димитър Бербатов, след като приключат с кариерата на футболисти.
"Аз нямам никакъв интерес да се снимам гола освен, ако не ми платят добри пари!” – заявява световно известният модел и признава, че действително е поискала 30 000 евро, за да се снима в известно мъжко списание в България.
В "Горещо" Ледената кралица говори още за професията „футболна съпруга” и семейство Бекъм, за футболистите и техните изневери, за мъжете в сянка и женените мъже с няколко приятелки, за Слави Трифонов и Бойко Борисов, за българската мода и модния бизнес у нас.
SEO-X Social Bookmarking Button

    << върни се назад     02 май 2009   10:43      • В момента няма публикувани мнения!


Още за Обучение & Кариери:
Шафранът – „божественото цвете“ на парфюмерията
На гребена на вълната с REFAN
Лайфспорт магазин организира Благотворителен търг в подкрепа на Футбол клуб
Предизвикателната Ванеса e Мис Монокини
Силвия Юрукова на корицата на BG ФУТБОЛ&LIFE

    Спорт  |   За LifeSport.BG   |   Реклама в сайта   |   Контакти с нас
Партньори: bestnews.bg   |   www.beachsoccer.bg |   NUDE.him.bg
Подходящо за лица над 18 години!
Ползване на статии - само с линк към LifeSport.bg  | тел: 0889622324 |     Google PageRank
дизайн.NVS