Спортни новини в спорт портал Lifesport.bg - футбол, фитнес, здраве, красота, бойни спортове, автомобили и спортни клюки. Спорт и футбол в интернет Десислава  
LifeSport.Bg Logo
RSS feed icon

Виктория: Напуснах Music Idol, за да не се гаврят с мен хора като Мария

Вики бе първата участничка в историята на Music Idol, която напусна шоуто по собствено желание. Миналата сряда в самия край на предаването айдълката заяви, че иска да си отиде и по този начин да спаси следващата отпадаща, която щеше да е Преслава или Симона. Въпреки че се колебаеше дали да остане, тя си тръгна с високо вдигната глава, вместо в ролята на жертва. Пред "Хай клуб" Вики споделя, че истинската причина да си тръгне е било отношението на другите. По отношение на това, че някои от айдълите изказаха мнение, че хората гласуват за Виктория от съжаление, самата тя смята, че не може да накараш някого да пусне есемес от жал: "Те откъде знаят кой за какво гласува. От всичко може да се гласува - от радост, напук, от омраза. Някои хора говорят така заради безсилието си. Явно ги застрашавах и се опасяваха докъде мога да стигна. Малки са още и не разбират. Но аз ги уважавам. Всъщност, малко преди да напусна никой от айдълите не говореше с мен, освен Митко".
Вики казва, че не иска никой да я съжалява, защото тя се чуства "в хармония със себе си". "Който не се чувства добре и страда от комплекси, проблемът е негов." За решението да напусне казва още: "Дойде спонтанно, а може би и малко постепенно. В един момент чашата преля и това стана, когато Мария каза, че журито е направило грешка, че ме е допуснало. Напуснах, защото не бих позволила да се гаврят с мен, а и етиката се позагуби.""Всъщнот, много хора като Мария не засягат само мен, а голяма част от обществото. Бих я попитала, ако аз утре виждам, къде ми е тогава мястото. И би ли казала на всички къде ми е мястото въобще. А и за да я успокоя, ще кажа, че аз никога няма да сляза от сцената, независимо какво мисли тя."


SEO-X Social Bookmarking Button

    << върни се назад Автор: Антон Петров
    09 май 2009   01:37

      • В момента няма публикувани мнения!


Още за Обучение & Кариери:
Шафранът – „божественото цвете“ на парфюмерията
На гребена на вълната с REFAN
Лайфспорт магазин организира Благотворителен търг в подкрепа на Футбол клуб
Предизвикателната Ванеса e Мис Монокини
Силвия Юрукова на корицата на BG ФУТБОЛ&LIFE

    Спорт  |   За LifeSport.BG   |   Реклама в сайта   |   Контакти с нас
Партньори: bestnews.bg   |   www.beachsoccer.bg |   NUDE.him.bg
Подходящо за лица над 18 години!
Ползване на статии - само с линк към LifeSport.bg  | тел: 0889622324 |     Google PageRank
дизайн.NVS