Спортни новини в спорт портал Lifesport.bg - футбол, фитнес, здраве, красота, бойни спортове, автомобили и спортни клюки. Спорт и футбол в интернет Десислава  
LifeSport.Bg Logo
RSS feed icon

Скандално избраха Андрей Георгиев за нов председател на таекуондото

Скандално избраха Андрей Георгиев за нов председател на таекуондото На общото събрание за председател на федерацията по таекуондо WTF - олимпийска версия бизнесменът Андрей Георгиев бе избран с 13 гласа “за” и 4 “против”. Неговият основен конкурент за поста Васил Иванов-Лучано бе подкрепен от 6-има, а 11 бяха “против”.Подобно на всички избори в родните спортни федерации напоследък и тук не мина без разгаряне на силни страсти и спорове по процедурите. Бившият вече шеф Валентин Трънски и екипът му бяха освободени още на старта на същинската работа. После той напусна залата и отчетът остана непрочетен.“Знам кои клубове не са гласували за мен, но още утре (б. р. - днес) ще ги потърся, за да работим заедно за таекуондото - каза новият шеф, който е от най-големите имена в този спорт и бивш треньор на националния тим. - Имам много проекти и смятам, че заедно ще успеем да ги реализираме...”.Подкрепяната от госта на форума Иван Славков опозиция обяви, че ще обжалва. “За първи път съм на събрание, на което освобождават председател, без той да се е отчел”- обяви Батето.
автор: Труд

SEO-X Social Bookmarking Button

    << върни се назад Автор: Антон Петров
    19 март 2010   12:02


  12 юли 2011 15:23   |   :   |   София   |   neli_arn@abv.bg
Каква е връзката между избирането на Андрей Георгиев и някакъв си спор във Фейсбук ?!
  06 юни 2011 16:49   |   Баща на дете при Ицо   |   София   |   alias007@abv.bg
На злобарите от "Кондор-2000" само ще кажа- що не се обърнете назад във времето последните 4-5 години и вижте колко медали са спечелили "вашите" деца,от вашите групи и децата на Христо.Ако погледнете честно според постигнатите резуртати ще видите,че Христо е много добър треньор.От моите лични наблюдения Христо ви води с поне 5:1 по медали още преди да се смени ръководството на федерацията във всяко едно състезание.Точно заради това избрахме той да ни остане треньор.Честно,ако не ни харисваше щяхме със сигурност да си останем в Кондор-успехите на детето преди всичко. Е...и той си има някои недостатъци,но го отдавам по-скоро на неопитността му.Ице, само един съвет- съставяй си план за тренировките според състезателния и изпитния календар.Малко са ти хаотични тренировките иначе си супер и не обръщай внимание на всички завистници.Ааа...и май трябва да си преразгледаш приоритетите съдия или треньор.Малко не върви ти да си съдия, а децата ти да ги "водят" новобранци,така много бързо ще загубиш преднината,която си постигнал, а и децата се обезверяват. Ти си добър треньор ще ги разбиеш.УСПЕХ.
  31 октомври 2010 17:02   |   d.d.   |   Sofiq   |   condor_2000@abv.bg
ha
  31 октомври 2010 17:00   |   Dimitar Dechev   |   Sofiq   |   condor_2000@abv.bg
#
Anton Pramatarov Dali se sestam za koi namekvash :
24 октомври в 21:35 · Харесва миНе харесвам · 1 човекBorislav Dechev харесва това.
#
Borislav Dechev Мисля,че всички се досещаме за кой става въпрос!
Аз бих препоръчал да си потърсят и друг спорт-"некомпетентните рефери и съдии, препоръчвам да си потърсят друга професия!!!"
24 октомври в 23:40 · Не харесвамХаресва ми · 1 човекЗареждане...
#
Borislav Dechev Това бих препоръчал и на новото ръководство на федерацията по Taekwondo - WTF!!!
25 октомври в 00:00 · Не харесвамХаресва ми · 1 човекЗареждане...
#
Neli Noteva Абе хора, не ви ли омръзна?! Големи хора сте! Стига сте се занимавали с тийнейджърски глупости! То бива-бива, ама мисля, че вече е прекалено! Оставете хората да си живеят живота! Не стига , че този спорт в България не е чак толкова развит, пък и още повече го подкопавате! Обърнете малко внимание на Кондор като клуб иначе злобеенето ще ви провали отбора!
25 октомври в 07:16 · Харесва миНе харесвам · 3 душиЗареждане...
#
Svetlana Vasileva Нели смятам, че колкото и внимание да обръщаш на клуба и съзтезателите си няма да постигнеш особено много, при положение , че съдииството е неправилно и некомпетентно. Тук става въпрос за равентсво на съзтезателите. И подкопаването на спорта се получава точно от подобни ситуации и ако някои иска taekwondo да се развие като спорт в България е нужна обективност във всички аспекти.
25 октомври в 12:03 · Харесва миНе харесвам · 3 душиЗареждане...
#
Vasilka Cherneva Нели,Нели гледай тебе нещо да не те провали,че се сещам за доста неща които биха могли да го направят!!!!!
25 октомври в 12:08 · Харесва миНе харесвам · 1 човекЗареждане...
#
Borislav Dechev Точно за това говрим , защото сме големи. Ако ти се мислиш все оште за малка, това е друк въпрос. Ниамам вина че треньора на твоиа избран клуб е некадърен. Ниама как да ми омръзне нешто с което немога да се съгласиа !!!!!!
25 октомври в 12:20 · Не харесвамХаресва ми · 2 душиЗареждане...
#
Neli Noteva Боби, не ми преиначавай думите много те моля! Говоря за това, че вече прекалявате със злобеенето, нападките и т.н. Нищо няма да се постигне по този начин и би трябвало отдавна да сте го разбрали!
Весе, не се притеснявай за мен ;
25 октомври в 12:27 · Харесва миНе харесвам
#
Vasilka Cherneva Не бе Нели искам да разбера в коя точно сфера се развиваш,знаем,колко успешен състезател беше,като треньор също имам наблюбения върху теб и се чудя сега точно с какво спомагаш за неподкопаването на спорта?
25 октомври в 12:31 · Харесва миНе харесвам · 3 душиЗареждане...
#
Borislav Dechev Никои не злобеееееее , когато фактите говориат и боговете мълчат !!!!! И все осште нисшто не е започвало, те първа предстои !!!!
25 октомври в 12:41 · Не харесвамХаресва ми · 1 човекЗареждане...
#
Neli Noteva Щом казваш ;
25 октомври в 12:47 · Харесва миНе харесвам
#
Vasilka Cherneva Нели когато ти искараш толкова успешни състезатели колкото Митко,Боби и Емо и когато имаш толкова порязани състезатели колкото имат те можеш спокойно да си коментираш котректността на съдийството.Всъщност колко състезатели имаш?
25 октомври в 12:50 · Харесва миНе харесвам · 2 душиЗареждане...
#
Borislav Dechev Благодаря Василке :
25 октомври в 13:02 · Харесва миНе харесвам · 1 човекЗареждане...
#
Vasilka Cherneva Е няма защо,аз просто казвам истината :
25 октомври в 13:04 · Харесва миНе харесвам · 3 душиЗареждане...
#
Neli Noteva Весе, не можеш да ме убедиш, че само техните деца са порязвани на състезания! Факт е, че в България няма много-много добри съдии, но не може заради всички да се набеждава 1 човек! ;
25 октомври в 13:07 · Харесва миНе харесвам
#
Vasilka Cherneva не те убеждавам,че само техните състазатели са порязвани,а те питам колко състезателя имаш ти?
25 октомври в 13:14 · Харесва миНе харесвам · 3 душиЗареждане...
#
Neli Noteva Това какво общо има? Аз не съм отделен треньор и нямам собствена зала, която да водя, но децата на Ицо са и мои ; Като бройка не знам колко са =
25 октомври в 13:24 · Харесва миНе харесвам
#
Vasilka Cherneva има общо въпроса е колко от ВАШИТЕ деца са са порязвани на състезания,убедена съм,че не са колкото на Кондор нали?
25 октомври в 13:27 · Харесва миНе харесвам · 3 душиЗареждане...
#
Neli Noteva Няма и как да бъдат, защото като клуб Кондор е от повече години : ;
Както и да е! Предлагам да спрем с този спор, понеже вече става смешно :
25 октомври в 13:30 · Харесва миНе харесвам
#
Vasilka Cherneva ми ОК щом ти е смешничко....Като изкараш толкова състезатели и ти пак ще си пишем.Дано сме живи до тогава...Успех
25 октомври в 13:31 · Харесва миНе харесвам · 3 душиЗареждане...
#
Neli Noteva Ок =
25 октомври в 13:32 · Харесва миНе харесвам
#
Петя Лявова
За най-компетентната в таекуондото - НЕЛИ. Не мисля, че си израснала чак до такава степен за да даваш съвети кой, какво да прави.
1. Научи се да различаваш доброто от лошото.
2. Научи се да различаваш кражбата от честността.
3. Научи се да раз...личаваш добрия състезател от некадърния.
4. Научи се да различаваш добрия треньор от некадърния.
5. Научи се да си дъръжиш езика зад зъбите за да не ти го задържи някой друг.
ТОВА Е СПЕЦИАЛНО ОБРЪЩЕНИЕ КЪМ НЕЛИ НОТЕВА.Вижте повече
25 октомври в 16:48 · Харесва миНе харесвам · 1 човекЗареждане...
#
Петя Лявова
ОТНОСНО "любимата съдействаща" федерация. Искам специално да "БЛАГОДАРЯ" за това, че състезанието в събота започна в 8:00ч.сутринта и завърши в 2:00ч. след полунощ. Имаше представителство на 10 държави, от които бяха дошли президенти на клу...бове + посланик, а от БГ страна получиха негостоприемство от страна на БФТ да не казвам среден пръст. Андрей Георгиев се скри като мишка за пореден път от Г-н Главчев и от състезанието.
Обяснява се че нямат нищо общо БФТ със състезанието, а в неделя правят мили очи пред Президента на ETU.

Какво означава всичко това?
Забъркали сте едни големи ЛАЙНА и започва вече да съмърди.Вижте повече
25 октомври в 16:49 · Харесва миНе харесвам · 1 човекЗареждане...
#
Петя Лявова
Един последен коментар относно Христо Върбанов.
Той е човек, който не може да застане очи в очи и да ти каже истината. Той е човек който се крие зад гърдовете на родителите на децата, които тренират нещо между БАЛЕТ и ФИГУРНО ПЪРЗАЛЯНЕ при н...его и "жена" му.
Мисля че тук е мястото да кажа на всички че ХРИСТО ВЪРБАНОВ ЗАВЛЕЧЕ клуб „Кондор 2000” със солидна сума пари и загуба на бази.

Направете си сметка какъв човек е той... БАЛЕТИСТ...Вижте повече
25 октомври в 16:49 · Харесва миНе харесвам · 1 човекЗареждане...
#
Anton Pramatarov момичета, спора си е спор, но некадърността на въпросния съдия обаче е вън от съмнение, не знам дали се дължи на тотално непознаване на правилника, което демонстрира вчера или на определено психическо състояние не знам, а и вече не ме интересува.
25 октомври в 19:03 · Харесва миНе харесвам · 2 душиЗареждане...
#
Neli Noteva
Петя, 1во не ме познаваш, за да се изказваш така по мой адрес и ако обичаш смекчи тона си! 2ро не мисля, че и ти си от най-компетентните, за да казваш кой има право да се изказва и кой не! 3то не си ти тази, която да ми казва кое е добро и ...кое е лошо и да ми държи сметка за това! 4то Ицо е достатъчно добър треньор и фактът, че децата имаха право да избират в кой клуб да останат и избраха FIRE, говори само за себе си! Мога да продължавам, но не мисля, че има смисъл. Колкото и да се джафкаме фактът си е факт - никога няма да сме на едно мнение. Така че хайде със здраве ;Вижте повече
25 октомври в 23:11 · Харесва миНе харесвам
#
Iliyan Markov
taka sega doide i moyat red : parvo mocheto Hristo Parvanov specheli vsichkite si machove blagodarenie na MOYATA shem an aigra ,koyato razrabotvam veche 2 godini i vidyah che ima efekt ,vtoro sadiyata Hristo Varbanov ne beshe v ...kondiciya -yavno ot umorata prez denyat ili ot neshto drygo ,treto Neli Noteva veche nee ot nashiyat ekip i ne moje da vzima glasnost nikakva i po nikakav nachin .chetvarto vsichki deca sa ryazani ne samo nashi ,no i na drygite kolegi ,no nie si gledame nashata panica nali -i peto klub FIRE dano da uspee da s e realizira v blizkite 100000 godini zashtotot tova vaobshte nee sistemata za uspeh no yavno te sa po golemi specialisti ot Mitko Dechev Plamen TTranskiВижте повече
25 октомври в 23:21 · Не харесвамХаресва ми · 3 душиЗареждане...
#
Iliyan Markov Ot Ico Dupnica i drugi kolegi koito se zanimavat ot 100 godini s tozi sport -JALKO E EDIN MAJ DA SE KRIE ZAD JENA SI : nyamam kakvo poveche da kaja -Neli ti zabravi ot kade tragna ,no nie nyama da zabravim koi nie predal i rano ili kasno vsichko shte s e varne : yspeh na vsichki
25 октомври в 23:24 · Не харесвамХаресва ми · 3 душиЗареждане...
#
Neli Noteva Илияне, първо - не съм забравила от къде съм тръгнала, както сестра ми и другите, които ги набеждавате в това. Второ - живеем в свободна страна и всеки има право да си изказва собственото мнение. Трето - не мисля, че нещата трябваше да стигат до такива крайности. Мисля, че просто трябваше да седнат и да се поговорят 2та клуба :
26 октомври в 07:24 · Харесва миНе харесвам
#
Петя Лявова
Здравей Нели много жалко, че ти не ме познаваш.За сметка на това пък аз те познавам много добре, теб и сестра ти. Знам колко са ви вазможностите и на двете.
Твърде си малка за да разбереш какво точно се случва около теб. Тази среда ти е д...оста непозната като гледам коментарите ти.
Много си ограничена в мисленето.Вижте повече
26 октомври в 11:15 · Харесва миНе харесвам · 1 човекЗареждане...
#
Петя Лявова Това е мнението на Димитър Дечев..........
26 октомври в 11:16 · Харесва миНе харесвам · 1 човекЗареждане...
#
Neli Noteva
Щом казваш, че ни познаваш - ок! Странно ми е как можеш да кажеш на някого, че знаеш какъв е без да си разменил и една дума с него лице в лице! :D
И да ти кажа - по-наясно съм от колкото си мислиш ; Все пак аз не гледам само от страната на ...моя клуб и не казвам на хората какво да правят и да мислят ; Така, че сега се замисли кой е ограниченият : ;
А що се отнася до възможностите на сестра ми и мен - защо нямаше такива коментари, когато и дветете бяхме в Кондор и носихме точки за отбора ?!Вижте повече
26 октомври в 12:50 · Харесва миНе харесвам
#
Петя Лявова ТЪПО................................................................................
МНОГО ТЪПО......................................................................
каза: Димитър Дечев
26 октомври в 15:02 · Харесва миНе харесвам
#
Anton Pramatarov Петенце, няма за закачаш Нели, тя е добро момиче и ми е другарче !
26 октомври в 20:37 · Харесва миНе харесвам · 1 човекЗареждане...
#
Velimir Mirchev
госпожо Нотева, явно не сте работили с деца... или поне не достатъчно. Веднага се обяснявам -> децата не могат да изберат между два клуба и след малко ще обясня защо. Децата са там, където е и треньорът, защото са свикнали с него и не обича...т промяната. Те не разбират какво значи да си част от един отбор или в нашия случай от един клуб... така всъщност базите и състезателите бяха отнети от клуба. Има го и фактора, че децата или ще изоставят клуба или треньора, към които имат привързаност... и факта, че избират човека към който са привързани не оправдава постъпката на този човек. It is as simple as that... няма смисъл да се дискутира повече да сме живи и здрави, пък другото само ще се нареди :Вижте повече
26 октомври в 20:45 · Не харесвамХаресва ми · 3 душиЗареждане...
#
Iliyan Markov tochno taka bravo velo :
26 октомври в 20:54 · Харесва миНе харесвам · 1 човекЗареждане...
#
Mariyan Nguen
имам точен и ясен коментар, порязването на кондорец в частност г-н Първанов е факт.
Аргумент-Не може да те изритат в рамото докато си паднал на земята и в същия момент този удар да се отбележи като 3 точки.
такъв удар в таекуондото просто ням...а.
второ наистина децата усещат добрия треньор и остават да тренират при него докато не се откажат от спорта.
аз съм такъв пример, тренирах карате-до при един и същи човек в продължение на 6 години. сега тренирам таекуондото и главната причина да го правя е г-н Марков, който лично за мен е невероятен специалист и човек.
за тези, които не разбират какво означава по горната теза веднага давам пример, кога един човек прави толкова компромиси, както с родителите така и с децата, които тренира, а в замяна ще да иска само 1 нещо и то е, градацията и реализацията на това дете, не само в залата и в международен план, а и в образователен такъв.
така както казах главната причина да се запиша да тренирам този прекрасен спорт е г-н Марков, както и г-н Фунг.
Научих от г-н Марков, много неща, но най-важното е да си честен спрямо лицата срещу теб. Много е важно и да ги подкрепяш, но не да им наливаш изкуствено самочувствие и да ги правиш нагли, невъзпитани и безмозъчни същества.
хора няма да назовавам, защото е грозно да съдиш.
нямам диплома за юрист.
иска ми се всички свързани индиви с българското таекуондо да спрат с малоумните и ограничени спорове помежду си, а да седнат на 1 маса като една картина на да Винчи Тайната вечеря и да стигнат до следното заключение
Съединението прави силата.
това е пътят, здраве желая на всички.Вижте повече
26 октомври в 23:34 · Не харесвамХаресва ми · 1 човекЗареждане...
#
Iliyan Markov lele lele lele lele
26 октомври в 23:38 · Харесва миНе харесвам
#
Anton Pramatarov Марияне, ти май не знаеш какво се е случило на Тайната Вечеря, за да я цитираш
27 октомври в 09:03 · Харесва миНе харесвам
#
Петя Лявова
Тонка не се закачай с мен. Хиихихихихихи
Ти самия казваш, че съм змия........................
Повече няма да коментирам за този случай, стана като един разпънат локум. Обсъждаме някой си, ................. а на него му е през оная р ..............................
Има една приказка: ПИЙ, ЯЖ, НОСИ СИ НОВИТЕ ДРЕХИ И СИ ГЛЕДАЙ ТВОИТЕ ИНТЕРЕСИ.Вижте повече
27 октомври в 10:31 · Харесва миНе харесвам
#
Anton Pramatarov Не съм казвал,че си змия, освен това портофейла ми е от змийска кожа :. Няма да те закачам, ако не закачаш Нели. Колкото до последното, някой вчера имаше имен ден, но никой не почерпи ....
27 октомври в 11:04 · Харесва миНе харесвам
#
Петя Лявова ООооо значи си смъкнал кожата на братовчетките ми ЗМИЙЧЕТА.
Относно Нели няма повече да говоря. Аз просто нямам думи.
И другото е че на имен ден не се кани просто идваш на гости и се напиваме за здравето на Димитър ....................
27 октомври в 11:59 · Харесва миНе харесвам
#
Anton Pramatarov аз на тях, не на мен - както дойде. ОК, ще проверя кога е димитров ден по стар стил
27 октомври в 12:00 · Харесва миНе харесвам
#
ВАСИЛ ИВАНОВ ВЪЛЧЕВ
Нели, въпросът дали ти и сестра ти сте забравили откъде сте тръгнали, въобще не е актуален !!! Става дума за абсолютно неадекватния, малоумен и тъп човек .... Всички знаем кой е този НЕЩАСТНИК !!! Човекът, който не помни откъде е тръгнал е... той !!! Защото да ПРЕДАДЕШ хората, които са ти дали хляба в ръцете само и само да задоволиш някаква собствена БОЛНА амбиция да бъдеш нещо, а ние всички знаем, че той НИКОГА не може да бъде нещо е повече от обидно. Но аз го разбирам ...
1-во това е човек с абсолютно ЯВНО ДУШЕВНО РАЗТРОЙСТВО ...всички сме го забелязали, НАЛИ ...?
2-ро това е човек с натрупани множество комплекси през годините и то не за друго , а от факта, че никогане е изпъквал, никой никога не го е уважавал, никой никога не го е приемал на сериозно .... и още много и много причини, които няма смисъл да изтъквам
3-то и не последно, но вече ми писна да отделям време за него е факта, че това е човек на 27-28 год, който ако не е съблезъбата му жена да се крие в полите й и това е напълно нормално имайки предвид гадната злоба, която излъчва тя, е просто един г/н НИКОЙ !!!
Мога още много да пиша. но наистина ми омръзна ...!!!!!!!!!!!!!!!!!!Вижте повече
четвъртък в 08:55 · Харесва миНе харесвам · 1 човекЗареждане...
#
Iliyan Markov lele Vase ti mu eba maikata na toya -:DDDDD are verno se sprete stiga tolkova: v nedelua 11:30 za trenirovka na otbora da ne zabravish vasile :
четвъртък в 13:21 · Харесва миНе харесвам
#
ВАСИЛ ИВАНОВ ВЪЛЧЕВ tam shte sam ! i nema stiga.... malko mu e !!!!!!!!!
четвъртък в 15:44 · Харесва ми


Още за Бойни спортове:
Пресконференция и кантар преди ММА състезанието Be Strong
Анн-Джи за втори пореден път спечели титла за България
Кубрат Пулев гледа към световната титла на Кличко
Александър Александров с купа Странджа
Резултати на българските представители в първия ден на Странджа

    Спорт  |   За LifeSport.BG   |   Реклама в сайта   |   Контакти с нас
Партньори: bestnews.bg   |   www.beachsoccer.bg |   NUDE.him.bg
Подходящо за лица над 18 години!
Ползване на статии - само с линк към LifeSport.bg  | тел: 0889622324 |     Google PageRank
дизайн.NVS