Спортни новини в спорт портал Lifesport.bg - футбол, фитнес, здраве, красота, бойни спортове, автомобили и спортни клюки. Спорт и футбол в интернет Десислава  
LifeSport.Bg Logo
RSS feed icon

Спор за титли скара миски

Каква е истината според едни и каква според други

Спор за титли от престижни конкурси за красота скараха едни от най-хубавите омъжени жени в България тези дни.В края на месец юли т. г. нашенецът гордо се потупа в гърдите от успеха на Екатерина Дунева, която стана трета на надпреварата UN World в Лас Вегас.Преди това тя спечели приза Мисис България-Свят 2007.Месец по-рано дизайнерката Аля Милушева пък представи страната ни на друг световен конкурс за красиви семейни дами, но вКалининград-Русия. На фона на цялата изящност и блясък обаче скоро тръгнаха грозни махленски препирни коя е по-заслужила и коя е по-хубава. Типично по български беше забравен двойният успех на несъмнено красивите Аля и Екатерина и фактът, че целта на подобни състезания е да се развива благотворителна дейност.Според Теодора Колчева, която държи правата за организиране на конкурсите Мисис Галакси,Мисис Земя и Мисис Интернешънъл, Екатерина Дунева е класирана не трета на световния конкурс, а пета, и лъже за успеха си .Аз бях поканена да се включа в конкурса, организиран от Миглена Савова -Мисис България - Свят, и в този, който прави Теодора Колчева.Избрах организацията на Миглена Савова ,след като се посъветвах със семейния адвокат, а и тя ми показа цял куп документи.
Предполагам, че изборът ми е една от причините за нападките сега, обясни Катя Дунева вчера. Патентното ведомство у нас е издало сертификат на Савова, че единствено тя може да организира мероприятия с марката Мисис България, казаха от агенция Профайл, която се грижи за имиджа на Дунева.Оттам твърдят, че петото място в Лас Вегас всъщност е резултат от гласуването на зрителите в сайта на конкурса. Доказателство, че Дунева е трета, e лентата, с която е била отличена и предоставения сертификат допълниха от пиарската агенция.Атаката започна през месец септември, когато стана ясно, че съдът забранява на варненския модел Теодора Колчева да провежда мероприятия с марката Мисис България казва Дунева. По думите нападението е срещу нейната мениджърка Миглена Савова. Нямам нищо против да има и други момичета с титли. Ако носителките на призове за красота започнат да организират благотворителност, наистина ще има полза от всички подобни конкурсикатегорична е г-жа Дунева. Като носител на титлата Мисис България в момента тя се занимава с благотворителност.Има фондация, с която издирва талантливи деца от сиропиталища, на които плаща уроци по балет и рисуване.Тази атака се подновява за трета година и не е срещу класирането на Катя Дунева.Единствената цел е да се опорочи доброто ми име и марката Мисис България коментира Савова.
Ето и опровержението на Теодора Колчева :
На специална среща с журналисти лицензиантката на световните конкурси Mrs. Galaxy и Mrs. Earth за България се похвали с нов лиценз - за конкурса Mrs. United Nations. Преди месеци на въпросният конкурс участва Екатерина Дунева. След като в България обаче тя обяви, че е участвала на Мисис Свят 2008, понесе наказание от световната централа на конкурса, а лицензът за него бе отнет от Ирина Папазова и предоставен на Теодора Колчева.\\\\\\\\\\\\\\\"Смятам, че това е един престижен конкурс и не мога да си обясня защо трябва да се бъркат имената на конкурсите. В България всичко е прозрачно за пред света, световните централи следят какво се случва у нас и подобни неща са недопустими- коментира Теодора Колчева.Регистрацията на марката Мисис България Misis Balgarya с входящ номер 91532, собственост на Миглена Савова, е отменена и дамата в момента обжалва решението.Това е единственото съдебно производство, в което името на Теодора Колчева е замесено, но не като ответна страна, а като свидетел на Патентно ведомство. Всички слухове на тема съд между двете са абсолютно необосновани.На лицензиан- тката на световните конкурси Теодора Колчева, предстои да организира Mrs. Bulgaria и Lady Bulgaria - марки, регистрирани в Патентно ведомство с номера на заявките съответно 106361 и 106362. Победителките от конкурса ще представят България на Mrs. Galaxy, Mrs. Earth и Mrs. United Nations, както и на конкурсите MS Galaxy, MS Earth и MS World. Ще свършат ли скандалите около миските ни или най-забавното все още предстои !

SEO-X Social Bookmarking Button

    << върни се назад Автор: Sasho Zarev
    29 октомври 2008   19:08


      • В момента няма публикувани мнения!


Още за Мода & Красота:
Осигурете комфорт на кожата си с крем-бутери за тяло с подхранващи масла
Козметика с витамин С – за тен без пигментни петна след лятото
Запиши се за участие в конкурса Мис Лайфспорт 2018
Тамара Георгиева от София е Мис България 2017!
Избeрете нежните Секссимволи на Лайфспорт на първото десетилетие

    Спорт  |   За LifeSport.BG   |   Реклама в сайта   |   Контакти с нас
Партньори: bestnews.bg   |   www.beachsoccer.bg |   NUDE.him.bg
Подходящо за лица над 18 години!
Ползване на статии - само с линк към LifeSport.bg  | тел: 0889622324 |     Google PageRank
дизайн.NVS