Спортни новини в спорт портал Lifesport.bg - футбол, фитнес, здраве, красота, бойни спортове, автомобили и спортни клюки. Спорт и футбол в интернет Десислава  
LifeSport.Bg Logo
RSS feed icon

Безумен административен съд в Бургас реши: ЦСКА без Любо Пенев срещу Фулъм

Безумен административен съд в Бургас реши: ЦСКА без Любо Пенев срещу Фулъм Любослав Пенев няма да пътува с ЦСКА за Лондон за срещата от Лига Европа с Фулъм, след като Административният съд в Бургас забрани на наставника на "червените" да излиза в чужбина, предаде кореспондентът на БГНЕС в града.Съдия Павлина Сойчева от Административен съд - Бургас разгледа днес делото, образувано по жалба на Любослав Пенев срещу заповед на директора на Областна дирекция "Полиция" в морския град от 6 ноември 2009 година.
Заповедта е издадена по искане на частен съдебен изпълнител във връзка с необслужване на кредит на Любослав Пенев от СИБанк, възлизащ с лихвите на над 2 млн. лева. Заповедта на директора на МВР-Бургас разпорежда изземване на личните документи на Пенев и забрана за излизането му от страната.Съдът отхвърли направеното от адвоката на Пенев Михаил Хаджиянев особено искане за спиране действието на заповедта до произнасяне на съда по същество. Това искане беше оставено без уважение от съда, а определението може да бъде обжалвано пред Върховния административен съд в 7-дневен срок.Съдът ще се произнесе с решение по съществото на делото в едномесечен срок. Днес той прие представените от страните доказателства и изслуша становищата им.Адвокатът на Пенев и прокурора от Окръжна прокуратура Бургас Станимир Христов поискаха съдът да отмени заповедта на директора на полицията в Бургас като незаконосъобразна. За да бъде издадена такава заповед следва лицето-длъжник да е осъдено да заплати големи суми, които не са обезпечени. От доказателствата стана ясно, че дългът на Пенев е обезпечен с недвижим имот-парцел, за който има нотариален акт.Банката-кредитор не е направила допълнително искане към Пенев за друго обезпечаване на дълга. Освен това беше изтъкнато, че частният съдебен изпълнител не е приложил доказателства в подкрепа на искането си.БГНЕС припомня, че Бургаската полиция забрани на Любослав Пенев да напуска България с принудителна административна мярка по Закона за българските лични документи - забрана за напускане на страната. Днешното решение на съда не позволява на Любо Пенев да пътува утре с ЦСКА за Лондон. По програма треньорът трябваше да даде пресконференция на стадион "Крейвън Котидж" в британската столица от 19:30 часа местно време в сряда и половин час по-късно да изведе отборът на официална тренировка.При така стеклите се обстоятелства на пресконференцията ще се появи помощникът на Любо - Радослав Здравков.

SPORTNI.bg
SEO-X Social Bookmarking Button

    << върни се назад     01 декември 2009   13:03      • В момента няма публикувани мнения!


Още за Футбол & Свят:
Претенцията да мечтаеш...
Успех в емигрантство...
Любослав Пенев повика 9-има чужденци за Италия и Малта
Любо Пенев обяви групата за Дания и Чехия
Стилиян Петров: Чувствам се добре, всичко върви в правилната посока

    Спорт  |   За LifeSport.BG   |   Реклама в сайта   |   Контакти с нас
Партньори: bestnews.bg   |   www.beachsoccer.bg |   NUDE.him.bg
Подходящо за лица над 18 години!
Ползване на статии - само с линк към LifeSport.bg  | тел: 0889622324 |     Google PageRank
дизайн.NVS