Спортни новини в спорт портал Lifesport.bg - футбол, фитнес, здраве, красота, бойни спортове, автомобили и спортни клюки. Спорт и футбол в интернет Десислава  
LifeSport.Bg Logo
RSS feed icon

Камелия Маринова: В живота не си падам много по ролите,повече наблягам на позите

Ако някой ме шляпне по дупето ,определено ще се зачерви,също и ако ме щипнеш по бузките

Камелия Маринова: В живота не си падам много по ролите,повече наблягам на позите Не знаем за теб, но ние без много да се противим сложихме оръжие пред разбиващият секса пил и чара на импулсивната Камелия обливащ всяка част от нашето тяло. Благодарение на горещата й кръв и че е раздаваща се докрай във всичко с което се захване дрехите и задръжките паднаха бързо,но както казва тя с такива фотосесии просто чувства себе си и не се притеснява да застана пред обектива и да се разкрия!Ние от Лайфспорт вече сме щастливи, че намерихме Ками защото като човек тя е точно такава, каквато изглежда на снимките неприлично-прилична. Екипът от www.lifesport.bg благодари на бар Капитал,който бе наш любезен домакин по времето на заснемането на нашата поредна еротична фотосесия.

http://folkbarcapital.com/

гр.София,ул.Позитано 3 ; Телефон:0885411070, 0888044844. 987 2841

Жените са секси в ......
За мен отговора е Жените са секси когато изглеждат по начин,които приковава моментално всички мъжки поглед към тях,имат походка,която веднага те кара да се обърнеш след тях и дълго да гледаш и разбира се поглед,които те кара да онемееш на секундата .Да опасно секси жените често карат сърцето ти да спре за миг !!!!!!...

Случвало ли ти се е Секс на първа среща ?
-Да и смятам пак да ми се случва!

Как би си представила твоята роля в секс индустрията ?
-Не си падам много по ролите,повече наблягам на позите!Но със сигурност най-подходящи за мен са ролите на прелъстителка и съблазнителка!!!

Получаваш най-често комплименти за какво в теб ?
-Получавала съм два вида комплимети.Едните са типичните свързани с външността,а другите са свързани с това какво предтсавлям като личност и начин на поведение.Със сигурност получавам повече комплименти за външността ми,но аз лично доста ценя и вторият тип комплимети,за които казах!

Имала ли си неприлични предложения за секс ?
-Неприличните предложения по-скоро станаха типичните и ежедневните.Използват с е банални фрази и изрази и който се хване.Но тук-там се срещат мъже с въображение и правят нестандартни предложения,които аз наричам неприлично-прилични!!!

С какво би искала да се занимаваш ?
-Уча в момента Масови комуникации и определно смятам,че това е подходящата специалност за мен.Всичко свързано със връзките със хора,комуникация и пътувания ми е в кръвта.Но ако стана журналист ще задавам най-провокативните въпроси и тежко им на тези,които ми попаднат на прицел!!!!

По кое не обичаш да те пип(т)ат?
-По принцип ме питат за всичко,но дефакто на момента решавам на какво да отговоря и какво да запазя за себе си!Колкото до пипането,ако е някой който харесвам няма проблем да пипа навсякъде,но ако е някой Досадник получава това ,което получават всички досадници-моето пренебрежение!

Какво според теб трябва да дава и изисква една жена от един мъж и той на нея ?
-Ако е точният мъж за мен ще му дам всичко което мога,а от той на мен трябва да ми даде повече от всичко и невъзможното ,на което е способен!Малко трудничко

Харесван тип мъже ?
-Това за мен е най-клиширания въпрос.Тук се използват всякакъв вид описания кой какъв трябва да бъде и да изглежда.Само,че аз съм харесвала всякакъв тип мъже и може би докато не срещна подходящия тип мъж за мен ще давам грешен отговор на този въпрос.За това сега ще отговоря,че когато го срещна просто ще кажа :”Това е мъжът за мен „.


Как устояваш на напъните на твоите ухажори ?
-Напъвам ги и аз,ако ухажора е готин нищо не ме бърка да се отдам на изкушението,а ако не е и ми досажда ставам друг човек,няма и следа от усмигхващата се Ками.Например ако сме в дискотека казвам на охраната да го изгхвърли,ако е от Фейсбук го блокирам или пък ако виси под тераста ми и ми преча да спя ще хвърля нещо по него

.Какво е за теб секса и Моногамна ли си ?
-На този етап от живота си не съм моногамна.Нямам нищо против секса за една нощ,секса с различни партнъори ит,н.Но сякаш днес секса се разбира като задоволявае на поредната физиологическа нужда или пък правенето на поредната бройка,но това го превръща в нищо повече от едно чукане.За мен секса е удоволствие.И ако моят партнъор успее заедно с мен да му се наслади-значи сме постигнали идеалната съвместимост,но ако го е направил просто за спорта означава,че веднага след секса забравам за него и повече не искам нищо между нас да се случва!!!

Склонна ли си да простиш изневяра ?-Ако сега кажа да склонна съм.след 1 г. мога да бъда поставена в ситуация ,в която не мога да го направя!За това моят отговор е зависи от ситуацията и от това колко държа на съответния мъж !

Голямата ти страст,слабост , хоби ?
-Голямата ми страст е музиката –не си представям живота си без нея.Голямата ми слабост разбира се от доста време на сам са мъжете .Едно от хобитата ми е,че обожавам да флиртувам-природа какво да правиш!Другите две са танците и това,че от време на време се изявявам като писател,когато имам муза!

.Какво мислиш за еротичните фотосесии , ти би ли се снимала ?
-За да правиш такава фотосесия преди всичко трябва да с е чувсташ конфортно да се показваш по този начин.При мен дрехите и задръжките падат бързо стига да искам !Аз правя такива фотосесии,защото ми харесва представянето ми по този начин.Така просто се чувствам себе си и не се притеснявам да застана пред обектива и да се разкрия!
Събличайки се голотата на жената е нейна слабост или силно оръжие ?-Жените са доста избретателни по природа и стига да знят как могат да изпозлват голотата си и по двата начина.Аз лично я използвам като силно оръжие предизвикващо слабост у мъжете.!

Как би се описала ?-Бих се описала като човек,който един път влезе ли в живота ти ,оставя спомен и тръпка,който винаги ще помниш.Не съм незаменима ,но определно трудно може да ме забравиш срещнал ли си ме един път!!!

Какво би те накарало да се изчервиш ?
Ако някой ме шляпне по дупето ,определно ще се зачерви,също и ако ме щипнеш по бузките.Ма й това са изчервяващите неща-просто кожата ми е нежна и трябва да пипаш внимателно
Опиши най-добрите си приятели ?
Щом съм преценила.че трябва да ги нарека такива,значи нямат нужда от описание!По принцип трудно допускам хора до мен ,а към приятелите ми съм много критична,но щом съм ги определила като най-добри значи са заслужили с постъпките и действиата си моето доверие,а за награда съм им дала обичта си!
.С какво се гордееш и с какво искаш да те запомнят ?
Искам да ме запомнят с това ,което съм,с действията и постъпките ми.Смятам,че всеки ,който се е сблъскал с мен през живота си сам ще прецени с какво иска да ме запомни или защо точно иска да ме запомни!
Кои са най-големите клюките, които си чула за себе си и притесняват ли те? Всякакви!Днес доста модерно забавление е да се правят интриги,.а моята специялност е постоянно да бъда забъркана в такива неща.Не ме притесняват такива неща,за мен да им с е обръща вниманание е загуба на време!Бих отреагирала само в момент,в които близките ми започнат да вярват на такива неща,но за щастие те не вярват на клюки ,подкрепят ме и продължават да ме обичат въпреки всичко което чуват или ще чуят за мен,за което съм изключително благодарна!
Твоите изкушения са ?
А вие кои мислите ?Определно мъжете водят класациите,но не всички.Само по –провокативните с нестандартен подход,които знят как да ме изкушат и да ме предизвикат да ги желая.След това са сладките неща и по –точно сладоледа..В тези жеги умирам за един Бос със шоколадова глазура и ванилия от вътре,бих го близала цял ден .Но само докато усети езика ми ,сладоледа започва веднага да с е топи в устата ми !Май аз съм неговото изкушение
Кое може да определиш като всичко в твоя живот ?
-На този етап от живота ми мога да кажа кой са най-важните неща за мен,но един ден като всичко в моя живот ще определям съпругът и децата ми!
Добрите момичета не го правят, лошите го правят, най-добрите го правят за пари...кое е това нещо?
Еротичните фотосесии !!!
Кой е удачният или добре работещият контакт за работа между модел и фотограф. ?
За мен няма удачен подход.Много важни са първите минути на опознаване,на изясняване на това всеки какво изисква от другия.Постигането на така нареченото-сработване е най-важното .Според мен за да има успех това което правят,те трябва да работят като един екип!При работата ми с фотографи винаги държа на мнението им ,лоялна съм към тях и изисквам такова отношение и от тяхна страна,Аз винаги имам идеи за снимките и ги казвам ясно и фотографът е човекът ,който ме допълва или пък ми дава кураж в момент ,в който се почувставм несигурна.Така ние работим като едно цяло и смятам това за най-подходящата комбинация за успех!
Жените са солта на живота , или пък правят живота солен!!! Ако жените правят живота солен,взиамт си един сладък мъж и така живота придобива солено-сладък вкус!SEO-X Social Bookmarking Button

    << върни се назад     08 август 2010   15:33


  08 ноември 2017 16:35   |   fake view   |     |  
tNWJqR This awesome blog is without a doubt interesting as well as informative. I have chosen helluva interesting things out of this blog. I ad love to return over and over again. Thanks!
  20 септември 2017 13:43   |   fake view   |     |  
uBRgxL Im obliged for the blog post.Thanks Again. Really Great.
  03 август 2016 20:39   |   huba buba   |     |  
J2PBm8 Thank you, I have recently been searching for information about this topic for ages and yours is the greatest I ave discovered till now. But, what about the bottom line? Are you sure about the source?
  05 юли 2016 23:06   |   big dilbos   |     |  
yDmPpw Really enjoyed this article post.Much thanks again. Really Cool.
  13 май 2016 17:38   |   fuck your mom   |     |  
Souls in the Waves Great Morning, I just stopped in to go to your web site and thought I ad say I liked myself.
  30 март 2016 22:42   |   fiverr cocoservice   |     |  
lDoxSM In the case of michael kors factory outlet, Inc. Sometimes the decisions are
  01 март 2016 00:49   |   fiverr cocoservice   |     |  
9fNCu3 Whats Happening i am new to this, I stumbled upon this I have found It positively useful and it has aided me out loads. I hope to give a contribution & help other users like its helped me. Good job.
  01 януари 2016 15:39   |   RRoWBTAypYxLlQI   |     |  
IzIH7g
  31 декември 2015 21:02   |   TxLuJCBJKQRfyW   |     |  
5bQCrU
  16 октомври 2015 02:32   |   backlinks   |     |  
L8r0uG Thank you ever so for you blog post.Really thank you! Really Cool.
  28 септември 2015 10:58   |   crork fiver   |     |  
nacHr2 Merely wanna comment that you have a very nice web site , I love the design and style it actually stands out.
  02 септември 2015 09:42   |   alex crork   |     |  
ad43Ap Thanks for sharing, this is a fantastic article.Thanks Again. Really Great.
  18 юли 2014 18:09   |   high quality backlinks   |     |  
7lHhOn Im obliged for the blog article. Cool.
  03 януари 2011 15:25   |   отегчен   |   busmanci   |   oti-be@mail.bg
Ебати самочувствието! То наистина с нея секс само на първа среща, защото втора едва ли ще поискаш. Пикла някаква, мисли се за голямата работа... Виж, Николетка ги удари всичките в земята! Куротрошачка!
  10 август 2010 12:13   |   J   |   Kaliakra   |   JJJJ@abv.bg
Ти мани циците ...виж и физиономията :D
  09 август 2010 17:38   |   Жорко   |   sofia   |   FGH@mail.bg
Абе тая спи с мъже за 80 лв на час.... виж и малките цици!
  09 август 2010 16:38   |   Иво   |   Sofia   |   i_jelev@abv.bg
1-во - отзад е много зле, 2-ро - супер малки цици, ебаси! Тя няма цици реално!!! УЖАС!!!!
  09 август 2010 14:58   |   ivaylo   |   lovech   |   c_obra@abv.bg
super macka :*:*:*:*:*


Още за Момичета на живота:
Бъдещи плеймейтки вършеят из светски партита
Боряна Борисова: Жената е красива и секси с всичко което я кара да се чувства женствена
Мила Иванова: Всяка жена която каже че не е правила Секс на първа среща – лъже
Петя Христова
Диди Янкова: Най-щурото ми секс изживяване е секс зад дискотека

    Спорт  |   За LifeSport.BG   |   Реклама в сайта   |   Контакти с нас
Партньори: bestnews.bg   |   www.beachsoccer.bg |   NUDE.him.bg
Подходящо за лица над 18 години!
Ползване на статии - само с линк към LifeSport.bg  | тел: 0889622324 |     Google PageRank
дизайн.NVS