Спортни новини в спорт портал Lifesport.bg - футбол, фитнес, здраве, красота, бойни спортове, автомобили и спортни клюки. Спорт и футбол в интернет Десислава  
LifeSport.Bg Logo
RSS feed icon

НОВЕ АД ХОЛДИНГ ОБЯВИ НАЧАЛО НА ГЛАСУВАНЕТО ЗА СПОРТИСТ НА ГОДИНАТА НА БЪЛГАРИЯ ЗА 2010

НОВЕ АД ХОЛДИНГ ОБЯВИ НАЧАЛО НА ГЛАСУВАНЕТО ЗА СПОРТИСТ НА ГОДИНАТА НА БЪЛГАРИЯ ЗА 2010 Започна гласуването за определяне 10-те най-добри спортисти на България за 2010 г., отбор на годината и спортист №1 с увреждания. През следващите две седмици всички спортни журналисти, които желаят, могат да дадат своя вот на официалния сайт на „Спортист на годината на България“ – www.аthlete.nove.bg.

Процедурата за регистрация и гласуване е олекотена в сравнение с предходната година за удобство на гласуващите. Взети са обаче необходимите мерки за защита на вота и за предотвратяване на евентуални опити за неправомерно участие.
По регламент всеки действащ към момента спортен журналист има право да участва в анкетата. Няма да бъдат разпращани индивидуални покани.
Процедурата по регистрация преминава през два етапа като всички регистрирани журналисти ще бъдат публикувани в раздел „Анкета“ – „Участници“ и ще може да се извършва и публичен контрол.
Първият етап от регистрацията изисква посочване на три имена и индивидуален личен или служебен e-mail, който не се използва от никой друг. След проверка на валидността на посочената електронна поща ще бъде изпратена временна парола. Тогава с нея и регистрирания e-mail се влиза през „Вход“, който води към втория етап от регистрацията. При нея журналистът трябва да попълни поредица от данни за себе си и за медията, в която работи.
Всеки спортен журналист има право да гласува само веднъж за всяка от трите категории. Вотът може да се редактира до края на гласуването – 01.12.2010 г.
Както винаги, в помощ на медиите в меню „Анкета“ – „Справка 2010“ е публикувана информация за постиженията на спортистите през настоящата година, изготвена от БТА по поръчка на Нове АД Холдинг. Справката НЕ е списък с номинирани, нейната цел е само да подсеща за сътезанията през годината и представянето на българските спортисти в различните видове спорт.
Анкета „Спортист на годината на България“ се организира от Нове АД Холдинг, както и церемонията по награждаването на отличените, която по традиция ще се проведе в навечерието на най-светлия християнски празник – Коледа. Всички, които искат да проследят бляскавото събитие, ще могат да го направят с прякото предаване на БНТ1, БНТ Сат, онлайн на www.bnt.bg, както и на честотите на Дарик и Гонг.


SEO-X Social Bookmarking Button

    << върни се назад     22 ноември 2010   14:59      • В момента няма публикувани мнения!


Още за BG спорт:
След Берое и Хебър: REFAN ще помага и на Ботев
(НЕ)истината...
Паметно 2:2 изхвърли Лудогорец от Шампионска лига
Успех в емигрантство...
Кубрат Пулев отказа Перкович за 3 рунда

    Спорт  |   За LifeSport.BG   |   Реклама в сайта   |   Контакти с нас
Партньори: bestnews.bg   |   www.beachsoccer.bg |   NUDE.him.bg
Подходящо за лица над 18 години!
Ползване на статии - само с линк към LifeSport.bg  | тел: 0889622324 |     Google PageRank
дизайн.NVS