Спортни новини в спорт портал Lifesport.bg - футбол, фитнес, здраве, красота, бойни спортове, автомобили и спортни клюки. Спорт и футбол в интернет Десислава  
LifeSport.Bg Logo
RSS feed icon

Лицемерие:Титан осъди вандалските прояви на Цимбика и Животното

Верваме ви,че настоявате да разберете откъде е дошло поръчението

Лицемерие:Титан осъди вандалските прояви на Цимбика и Животното

Публикуваме без редакторска намеса и прилагаме мнението на червен фен - очевидец и публикувано във форума на гонг.Потвърдено и от Иво Котев пред БТВ.
Уважаеми Дами и господа,
днес станахме свидетели на един безпрецедентен вандалски акт, който насложи допълнително напрежение, около и без това тежката ситуация в любимия ни Клуб. Наясно сме, че всеки български гражданин е свободен да мисли, говори и действа, както намери за добре. Но само в рамките на закона! Във всеки един протест, при това проведен в демократична държава като нашата, няма нищо лошо, но той трябва да е мирен и конструктивен. Сигурни сме, че милионите армейци в България не адмирират подобни действия. Защото, дори само с представянето си на футболния терен, ЦСКА София е доказал, че е способен да гради, а не да руши! Категорично заявяваме, че ръководството на Клуба ни, не е замесено дори и косвено, в тази силова атака срещу сградата на БФС.В същото време обаче, вероятно заради разтърсилите всички ни емоции от баталните сцени, от " Иван Асен ІІ" № 26обявиха, че те са "поръчкови" и имат "подтекст" !Ако е така, то и ние настояваме да разберем откъде е дошло поръчението.

Какво се случи днес на "протеста"
Мнениеот Hrabar на 29 Юни 2013 13:54
Ще опиша какво се случи днес на протеста, за да знаят най-вече привържениците на ЦСКА.
Събраха се доста хора. Имаше група от сериозни хора на В сектор на "Васил Левски" , имаше и долу на Ариана. Крайните фенове се събраха пред стадиона и бяха доста. Щяхме да тръгваме към офиса на Титан. В този момента тълпата тръгна към БФС водена от...внимание...ЦИМБИКА! Там бяха и хората на Росен Животното. Ние, разбира се, останахме на Ариана защото се усещаше, че хората на въпросните две лица готвят някаква гнусотия. Стойчо Младенов беснееше, как е възможно толкова лесно да бъде манипулирана тълпата от Титаните. След няколко минути ни казаха за погрома. После тълпата се върна обратно.Хората се събраха за да протестират срещу Титан, а тези боклуци по най-елементарния начин поведоха тълпата към БФС.В заключение ще кажа само едно нещо. Господата Иво Иванов и Димитър Борисов бял ден да не видят в живота си, че ни загробиха отбора. Чия поръчка изпълниха, те си знаят.


SEO-X Social Bookmarking Button

    << върни се назад     29 юни 2013   22:24      • В момента няма публикувани мнения!


Още за Ултрас Трибуна:
Ботевисти да разширим инициативите за Кауза Колежа
Нежност и красота от сектор Г:За разлика от отборчета разни ние феновете сме сърцето и душата на отбора,а отбора е нашият идол
Удоволствието да чакаш...дербито ЦСКА - Левски
Бултрасите искат оставането на Веселин Минев в Ботев
Феновете на Ботев съживиха БГ икономиката в дните около финала

    Спорт  |   За LifeSport.BG   |   Реклама в сайта   |   Контакти с нас
Партньори: bestnews.bg   |   www.beachsoccer.bg |   NUDE.him.bg
Подходящо за лица над 18 години!
Ползване на статии - само с линк към LifeSport.bg  | тел: 0889622324 |     Google PageRank
дизайн.NVS